2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy gülcüm ne kadar heyecanlısındır şimdi sen ya

inşallah bi aksilik çıkmadan hallolur herşeyin

herşeyin hazırmı şimdi bi eksik kalmadı değilmi

gelinliğim yok mesela ama o önemli değil puhahaha sinirlerim bozuk canım ya ama umursamıyorum hangi gelin gelinliksiz kalmış dimi yani

gelinliğim yok mesela ama o önemli değil puhahaha sinirlerim bozuk canım ya ama umursamıyorum hangi gelin gelinliksiz kalmış dimi yani

tabiki öyle canım mutlaka gelinlik giyersin merak etme canım

neden sinirlerin bozuk senin bakayım..

hiç takmamaya çalış valla yoksa taktıkça insan kafayı yicekmiş gibi oluyo herşey vakti zamanı gelince oluyo canım kafana takmamaya çalış

kız niye olacak gelinliğim rezil oldu hep zayıflama yüznden yap boz ayar tutmaz artık yalamuk oldu huhahahah çok canım sıkılıyodu bu duruma çok erken başladım diktirmeye ama düşün hala alamadım ama artık takmıyorum valla olmazsa giyerim beyaz bi elbise çıkarım sanki bana şey

benim de hala gelinlik çıkmadı terziden .. ama gelinliğim olmadan asla :) düğünde diktirdiğim gelinlik olmazsa hemen gider yenisini aldırım walla hazır satan bi yerden... gelinliksiz çıkmam abi :))

betülcüm biraz dalgınım bugün fazla bakamadım ama kruvaze perde çok güzel.

zeynep hayırlı olsun canım evliler kervanına katıldın. gelinlik mi giydin düğün ne zamandı.

zeynep hayırlı olsun canım evliler kervanına katıldın. gelinlik mi giydin düğün ne zamandı.

sağol cnm.
yok gelinlik giymedim beyaz elbise giydim
birde minik duvak taktım
fransız gelinleri gibi
herkes yolda durdurup fotonuzu çekebilirmiyiz diolardı :)
yok didim olmazzz
imzayı attımda evli saymıom daha kendimi düğün olmadan
arkadaşlarımda dio olurmu evlisin sen artık değişti soyadın bile
düğünüm 21 mayısta cnm

üzme tatlı canını herşey olacagına varıyo valla...

bende yine kilo vermişim ama daha kötü durmuyo henüz gelinlik

ayhh çok güzel ya . süper fikir ama minik duvak. rabbim tamamına erdirsin . güzel bir düğünle inşallah. hayırlı olsun canımm

inşallah yaptırıcam o perdeden kübracm yapıldığında çk gzel olsn
doğru tahmin hafiye gibisin vallahi ben bizim oralardan başka yerleri bilmem ki kaybolurum kesin zaten annemde bilmediğim yerlere salmaz

010 yerine farklı bişi yazsaydı bnde seni bamlardım bncede buket annen salmasn seni bir "kızım nerede" daha yaşanmasn

kızlar aşk aynamı sipariş ettiiiiim 1- 1.5 saat içinde tasarımı yapılıp mail atılıcak onay werrsem 3 gn içinde elmde olrmuş

aa hayırlı olsun canım bamla bamla beklerim

betülcüm konunun altına da yorumumu yaptım canım.

selam kızlarr :)
biri mi evlendi yaa anlayamadım tam
zeynep bizim zeynep mi yoksa :S
daha yok muydu onun düğününe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…