- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.661
Kızlar sonunda düzenledim 2 saattir topiğimi tekrardan. son aldıklarıma bakabilirsiniz
Kına kıyafetimi falanda koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...354-pandomimin-ceyizleri-28.html#post19097326
Kızlar sonunda düzenledim 2 saattir topiğimi tekrardan. son aldıklarıma bakabilirsiniz
Kına kıyafetimi falanda koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...354-pandomimin-ceyizleri-28.html#post19097326
kız nişnlılarımızın kutuları aynı benimkide lacivert ve tıpatıp aynısısen içini daha düzenli tek marka ve seri doldurmuşsun bizmkisi salı pazarı gibi oldu
ay inanmıyorum bende Aslı'ya aynını yazdım, bizimde kutular aynıda :))
buket ne güzel almışsın herşeyi. Bende damat bohçası yapıcam daha. Şuan yorgunluktan ölüyorum kızlar bütün evi temizledik haftasonu. hemde mağaza dolaştık çok yorgun bitkin ve stresliyim :))
kızlar herkese selaaaammm
Kızlar gelinlikçilerinize sorun benim gelinlikçim verdi bindallımı, hemde çok güzel bir model.
Ben sormasaydım onada para gidecekti, ayrıca eldivenlerimde gelinlikçimden...
Selam canımmmm :)
gelinlik deme Esra en korktuğum şey başıma geldi gelinliğimi seçip kaporasını verdikten sonra. Başka bi gelinliğe vuruldum resmen gelinlikçide onu yaparsam 300 lira fark isterim diyo bende bi gelinliğe o kadar para vermek istemiyorum off ne yapıcam ben:96:
çok az kaldı heyecan oluyo ya engel olamıyorum sürekli koşturuyoruz bişilere bi an boş kalsam duramıyorum
gelinlik deme Esra en korktuğum şey başıma geldi gelinliğimi seçip kaporasını verdikten sonra. Başka bi gelinliğe vuruldum resmen gelinlikçide onu yaparsam 300 lira fark isterim diyo bende bi gelinliğe o kadar para vermek istemiyorum off ne yapıcam ben:96:
İşte benim bindallımda bu :))
herşeyiyle kiraladım 30 TL e düğünden sonra ne zaman getirirsen dedi şeker bi amca vardı zaten
Eki Görüntüle 191816
çok az kaldı heyecan oluyo ya engel olamıyorum sürekli koşturuyoruz bişilere bi an boş kalsam duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?