2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket ne güzel almışsın herşeyi. Bende damat bohçası yapıcam daha. Şuan yorgunluktan ölüyorum kızlar bütün evi temizledik haftasonu. hemde mağaza dolaştık çok yorgun bitkin ve stresliyim :))

buket ne güzel almışsın herşeyi. Bende damat bohçası yapıcam daha. Şuan yorgunluktan ölüyorum kızlar bütün evi temizledik haftasonu. hemde mağaza dolaştık çok yorgun bitkin ve stresliyim :))

aldım canım omzumdan büyük bir yük kalktı benimkiler kaldı ama onuda onlar düşünsün

aslıcım hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Bindallını kiraladın mı satın mı aldın? Benimde bindallı kiralamam lazım ama nerden bilmiyorum

Kızlar gelinlikçilerinize sorun benim gelinlikçim verdi bindallımı, hemde çok güzel bir model.
Ben sormasaydım onada para gidecekti, ayrıca eldivenlerimde gelinlikçimden...

Günaydın canımmmm gelinlerim...
Bugün gelinlik provam var nasıl oldu çok merak ediyorum doğrusu haftaya teslim alıcam inşallah...
Aslıcım buradanda yazayım çok güzel aldıkların bende bindallımı aldım fotosunu koyayım sizde görün bi

Kızlar gelinlikçilerinize sorun benim gelinlikçim verdi bindallımı, hemde çok güzel bir model.
Ben sormasaydım onada para gidecekti, ayrıca eldivenlerimde gelinlikçimden...

gelinlik deme Esra en korktuğum şey başıma geldi gelinliğimi seçip kaporasını verdikten sonra. Başka bi gelinliğe vuruldum resmen gelinlikçide onu yaparsam 300 lira fark isterim diyo bende bi gelinliğe o kadar para vermek istemiyorum off ne yapıcam ben:96:

İşte benim bindallımda bu :))
herşeyiyle kiraladım 30 TL e düğünden sonra ne zaman getirirsen dedi şeker bi amca vardı zaten

Modelleri arasında çokmu fark var ki :44:
Biraz bastırsaydın canım yaa,gelinlikçide ne insafsızmış

eminecim bindallın çok güzel rengide öyle vede çok uyguna kiralamışsın
pandoşşş senin bindallıda çok güzel canım ahhh ahhh darısı bizlere bende kırmızı renk alacam bindallıyı

çok az kaldı heyecan oluyo ya engel olamıyorum sürekli koşturuyoruz bişilere bi an boş kalsam duramıyorum

Aynen bende öleyim canım yaa,hiç iş bulamazsam evime gidip bişilerin yerini değiştiriyorum toz alıyorum falan... resmen kafayı yemiş gibi davranıyorum

Ayy kötü olmuş gipürü falan fazlaysa ister ama baştan anlaşmışınız bari yapsaydı ne olacak sanki...

İşte benim bindallımda bu :))
herşeyiyle kiraladım 30 TL e düğünden sonra ne zaman getirirsen dedi şeker bi amca vardı zaten

Eki Görüntüle 191816

Süpermiş benim giyeceğimin aynısı yada çok benzeri unuttum şimdi :))

çok az kaldı heyecan oluyo ya engel olamıyorum sürekli koşturuyoruz bişilere bi an boş kalsam duramıyorum

1 haftan kaldı canımcım sıradaki gelin sensin, Aylin'ide evlendirdik...
Düğünüme 1 hafta kaldğını düşünemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…