2011 gelin adayları buyrun sohbete

eminecim bindallın çok güzel rengide öyle vede çok uyguna kiralamışsın
pandoşşş senin bindallıda çok güzel canım ahhh ahhh darısı bizlere bende kırmızı renk alacam bindallıyı

Teşekkür ederim canım,çok daha güzellerini giyersin inşallah... zaman o kadar hızlı geçiyorki daha dün gibi 4-5 ay var daha düğüne dediğimiz... O yüzden günlerini iyi değerlendir tatlım,ben çoğu şey erken yapmaya başlamış olsamda şimdi 2 ayak bi pabuç modundayım

emineciğim bindallın çok güzel canım benim bindallının aynısı güle güle mi desem ağlaya ağlaya mı giy desem bilemedim canım ii günlerde giy inş.

:))) Valla yaa ben evde giydiğimde bile annem ağladı,o gece düşünemiyorum annemide kendimide
Sonrası çok mutlu olur inşallah hepimiz için canım...

18 mayıs çarşamba ve 21 mayıs cumartesi günleri (2 ayrı memlekette) düğünüm olacak yani beklenen zaman geldi çattı işte...
heyecandan ölmek üzereyim :18:
evlenmesine bu kadar 1- 1.5 hafta kadar zaman kalan gelin adayı neler yapar? bana yardımcı olun arkadaşlar bir fikir bi akıl verin nolurrrrr...:18:

18 mayıs benim de düğün tarihim öncelikle hayırlı olsun canım 1 hafta kalmış gelin herşeyini halletmiş olup sadece kendiyle ilgilenir son bir hafta kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…