2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar kübracım herkesin duyguları ve yaşadıkları farklıdır tabiki ama senin evliliğe adapte olma sürecin bu şekilde demekki ama kendini yıpratma tabiki rahat ol takmamaya çalış hiç yakışmıyo sana deprosyana giriyorum falan demek sen güçlü bi kadınsın. Ama bende buketçim bende senin gibi olurum heralde Eda ya ben bile şimdi nasıl stresli gerginim seni düşünemiyorum bilee

ayşe, bende öyle olabilirim galiba
şimdi bile cok hassasım ki o zaman iki katı hassaslık olur
Inşallah kolayca nişanlıma ve aileme yansıtmadan atlatabilirim o günleri

kizlar
ben 3 aylikken falan ablam sen bizi cok ihmal ediyosun hic candan davranmiyosun
eski neseli ayse gitti
esinden baska biri gozun gormuyor
annemle cok degistigine karar verdik demisti
neye ugradigimi bilemedim
esime yansitmadan nasil atlattim o gunleri bilmiyorum

zaten zor bi süreçteyken o yoğun tempodayken bu da üstne tuz biber olmştr ayşe

evliliğin ilk zamanlarında böle olması normal mi acaba?
yeni ortam yeni ev belki ondandır kübracığım.

oyy edoss cok az kaldi

kubramm seni iyi anliyorum canim alisamamaktan
1 aya normale donersin insallah
tadini cikar

bence oyle.

alışamamaktan kübra geçicek inşallah

ewt aslıcm özellikle kayınvalidem için ama annemnde bkaç işi var sağol canım

ya kızlar ne oluyor bana bilmiyorum. normalde bilyorsuuuz fazla beklentiniz olmasın diyen hep bendim. ama her şeyde bişey arar oldum. hafta sonu anneme gitsem iyi olacak. yalnız kalıyor insan ne kadar eşi olsada yanında aile ayrı oluyor sanırım. kardeşlerimi özledim

Günaydın kızlar, güne güzel başlayamadım yaa...
Ben daha evlenmeden Kübra'dan farksız oldum, herşeyi kafama takar oldum, orada yalnız kalmak düşüncesi beynimi kemiriyor resmen, ne yaparım ben diyorum, ikna edemiyorum kendimi
Nişanlımın her söylediğini yanlış anlıyorum, oda bıraktı artık zaten kendi halime (

hiç sorma, her kafadan bir ses cıkıyor
evi yerleştirirken hatta bir ara çığlık atacaktım
edaaaaaaaaaaa bunu nereye koyalım
edaaaaaaaaaa bunu nerden aldın
edaaaaaaaaaaaa koş koş bak sana ne dicem
kimseyi kırmadan bu dönemi atlatmak gerçekten sabır işi
yaşım biraz daha küçük olsaydı kaldıramazdım galiba

canım bu günler bi daha geri gelmicek kendini üzdüğünle kalırsın boş yere Allah dağı na göre kar verirmiş demekki bu senin üstesinden gelebileceğin bişey karamsarlığa kapılma tatlım. Niye yalnız kalasın ordada bi çevren olucak mutlaka. Benimde ablam eşiyle başka bi şehirde yaşıyo ama kurslara gitti orda arkadaşlar edindi komşuları var bir sürü tabiki arada hasretlik var hiç kimse aile gibi olamaz ama tek başıma kalıcam diye düşünme canım

bazen bende koca bi çoğlık atmak istiyorum valla herşeyin yükü bizim omuzlarımızda bayanlar olarak ama yinede bize bi bırakan yok herkes herşeyin içinde onun kalbi kırlmasın aman o üzülmesin diye diye içimize atmaktan yani kendi adıma ben artık doldum umarım düğüne kadar taşmamda balayında atarım bütün stresimi

yapma esra dert etme kendne sewdiğin adamla olucaksn tbiiki hasret çekiceksn üzülceksn ama allah sana kaldıramayacağından fazlasını vermez öyle düşün belki burda ailenn yannda olsan eşinle orda olacağından daha mutsz olacaksn.. sen sosyal bi kızsn kendni gelştrmeyi sewiosn işini gücünü halleder çıkar dolaşrsn kurslara gdersn çevre edinirsn skılma şimdiden

ahh edaa işin zor :) ama çk az kaldı

Alışmaya çalışıyorum canım, nişanlımlada aramız bozuldu bu yüzden (

Ben sürekli erkenmi başladım stres yapmaya diyorum.
Bende içime atamıyorum sürekli yansıtıyorum, aslında çok kızıyorum kendime ama başaramıyorum.

aslınn profiline gir buket görceksin kurbağa prensesn üstne atlamş sabredemeyip

gördüm şimdi çok komik darısı zuzunun gelininin başına atlasın artık damadın kucağına ki sıra bize gelsin

oynamayı sewiomsn buket

aslında hiç beceremem ama atraksiyon olsun diye rakı sofrası kurup mezdeke açıp yapabilirim bişeyler idare ediversin artık kemerle zilde boşa gitmemiş olur

cilginsin bukett

akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayım dünya benim kahrını çeksin ayşemmm

Son düzenleme:

ise varmak uzereyim yazamiyorum kizlar
kubracim git ailenle vakit gecir
bunaltma hic kendini

esracim vesvese yapma hersey cok guzel olacak

canım hangisi daha kötü bilmiyorum içine atınca kendine dert şuan yüzümde sivilceler saç diplerimde kabarıklıklar var. En korktuğumsa adet düzenimin bozulması ki ben hiç düzensizlik yaşamış bi insan değilim ama geçen ay bir hafta erken oldum. Sende içime atamıyorum yansıtıyorum diyosun ki eminim birilerinin kalbi kırılıyodur. Aslında vurdumduymaz olup herşeyi boşvermek gerek ama bunuda biz yapamıyoruz maalesef

günaydın kızlar..
valla benim daha 2 ayım var ama bende de stresler başladı..
2 gündür görüşme planlarımız suya düşüyor diye patladım nişanlıma o da şaşırdı..
2 gün görüşmedik diye mi sitem ediyorsun dedi :)

annem hep der bizi daha şimdiden sildin kayınvaliden nişanlın senin dünyan diyor ama ben çok üzülüyorum o öyle diyince

Kesinlikle öyle vurdumduymaz olmak lazım biraz ama başaramıyoruz.
Ben çok detaycıyım kendim yapamayınca birilerine patlıyorum, oysaki akrşı taraf benim gibi olmak zorunda değil, ama karşı tarafı kırdıktan sonra idrak edebiliyorum. Özeleştiri yapıyorum fakat uygulayamıyorum. Tamamen içine atmakta çok kötüdür, Allah muhafaza hasta eder insanı, bende sivilce falan yoktu dün bi baktım heryerim sivilce dolmuş şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…