- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.761
ben o kadar hassastim ki
esim uzerime titriyor aslnda
normal bisey dese dahi dudaklarim buzusuyordu
Allah Allah bana hiç öyle olmam gibi geliyor zil takıp oynayabilirim evin içinde benden beklenir tarkan zillerim shakira kemerimde var zaten bir ara çok modalarken almıştım
ayşe, bende öyle olabilirim galiba
şimdi bile cok hassasım ki o zaman iki katı hassaslık olur
Inşallah kolayca nişanlıma ve aileme yansıtmadan atlatabilirim o günleri
kizlar
ben 3 aylikken falan ablam sen bizi cok ihmal ediyosun hic candan davranmiyosun
eski neseli ayse gitti
esinden baska biri gozun gormuyor
annemle cok degistigine karar verdik demisti
neye ugradigimi bilemedim
esime yansitmadan nasil atlattim o gunleri bilmiyorum
evliliğin ilk zamanlarında böle olması normal mi acaba?
yeni ortam yeni ev belki ondandır kübracığım.
kübracım canım benim,
düğün öncesi birikimleri şimdi şimdi ortaya çıkıyor olabilir
bilinçaltımız bize maalesef bazen bu tarz oyunlar oynuyor
kendini üzmemeye çalış, biraz kafanı dinle ve lütfen az da olsa
eşinden bir beklentin olmasın
evliliğin ilk zamanlarında bu duygusallık ve hassasiyet normalmiş, beni evli arkadaşlarım şimdiden uyarıyorlar
oyy edoss cok az kaldi
kubramm seni iyi anliyorum canim alisamamaktan
1 aya normale donersin insallah
tadini cikar
bence oyle.
alışamamaktan kübra geçicek inşallah
ewt aslıcm özellikle kayınvalidem için ama annemnde bkaç işi var sağol canım
günaydın kızlar kübracım herkesin duyguları ve yaşadıkları farklıdır tabiki ama senin evliliğe adapte olma sürecin bu şekilde demekki ama kendini yıpratma tabiki rahat ol takmamaya çalış hiç yakışmıyo sana deprosyana giriyorum falan demek sen güçlü bi kadınsın. Ama bende buketçim bende senin gibi olurum heraldeEda ya ben bile şimdi nasıl stresli gerginim seni düşünemiyorum bilee
günaydın kızlar kübracım herkesin duyguları ve yaşadıkları farklıdır tabiki ama senin evliliğe adapte olma sürecin bu şekilde demekki ama kendini yıpratma tabiki rahat ol takmamaya çalış hiç yakışmıyo sana deprosyana giriyorum falan demek sen güçlü bi kadınsın. Ama bende buketçim bende senin gibi olurum heraldeEda ya ben bile şimdi nasıl stresli gerginim seni düşünemiyorum bilee
Günaydın kızlar, güne güzel başlayamadım yaa...
Ben daha evlenmeden Kübra'dan farksız oldum, herşeyi kafama takar oldum, orada yalnız kalmak düşüncesi beynimi kemiriyor resmen, ne yaparım ben diyorum, ikna edemiyorum kendimi
Nişanlımın her söylediğini yanlış anlıyorum, oda bıraktı artık zaten kendi halime(
hiç sorma, her kafadan bir ses cıkıyor
evi yerleştirirken hatta bir ara çığlık atacaktım
edaaaaaaaaaaa bunu nereye koyalım
edaaaaaaaaaa bunu nerden aldın
edaaaaaaaaaaaa koş koş bak sana ne dicem
kimseyi kırmadan bu dönemi atlatmak gerçekten sabır işi
yaşım biraz daha küçük olsaydı kaldıramazdım galiba
gunaydin estuggg
yapma esra dert etme kendne sewdiğin adamla olucaksn tbiiki hasret çekiceksn üzülceksn ama allah sana kaldıramayacağından fazlasını vermez öyle düşün belki burda ailenn yannda olsan eşinle orda olacağından daha mutsz olacaksn.. sen sosyal bi kızsn kendni gelştrmeyi sewiosn işini gücünü halleder çıkar dolaşrsn kurslara gdersn çevre edinirsn skılma şimdidenGünaydın kızlar, güne güzel başlayamadım yaa...
Ben daha evlenmeden Kübra'dan farksız oldum, herşeyi kafama takar oldum, orada yalnız kalmak düşüncesi beynimi kemiriyor resmen, ne yaparım ben diyorum, ikna edemiyorum kendimi
Nişanlımın her söylediğini yanlış anlıyorum, oda bıraktı artık zaten kendi halime(
hiç sorma, her kafadan bir ses cıkıyor
evi yerleştirirken hatta bir ara çığlık atacaktım
edaaaaaaaaaaa bunu nereye koyalım
edaaaaaaaaaa bunu nerden aldın
edaaaaaaaaaaaa koş koş bak sana ne dicem
kimseyi kırmadan bu dönemi atlatmak gerçekten sabır işi
yaşım biraz daha küçük olsaydı kaldıramazdım galiba
canım bu günler bi daha geri gelmicek kendini üzdüğünle kalırsın boş yere Allah dağı na göre kar verirmiş demekki bu senin üstesinden gelebileceğin bişey karamsarlığa kapılma tatlım. Niye yalnız kalasın ordada bi çevren olucak mutlaka. Benimde ablam eşiyle başka bi şehirde yaşıyo ama kurslara gitti orda arkadaşlar edindi komşuları var bir sürü tabiki arada hasretlik var hiç kimse aile gibi olamaz ama tek başıma kalıcam diye düşünme canım
bazen bende koca bi çoğlık atmak istiyorum valla herşeyin yükü bizim omuzlarımızda bayanlar olarak ama yinede bize bi bırakan yok herkes herşeyin içinde onun kalbi kırlmasın aman o üzülmesin diye diye içimize atmaktan yani kendi adıma ben artık doldum umarım düğüne kadar taşmamda balayında atarım bütün stresimi
aslınn profiline gir buket görceksin kurbağa prensesn üstne atlamş sabredemeyip
oynamayı sewiomsn buket
cilginsin bukett
ya kızlar ne oluyor bana bilmiyorum. normalde bilyorsuuuz fazla beklentiniz olmasın diyen hep bendim. ama her şeyde bişey arar oldum. hafta sonu anneme gitsem iyi olacak. yalnız kalıyor insan ne kadar eşi olsada yanında aile ayrı oluyor sanırım. kardeşlerimi özledim
Alışmaya çalışıyorum canım, nişanlımlada aramız bozuldu bu yüzden(
evet canım bu durumları hep birbirimize yansıtıyoruz aslında onlarda stresli tabi bitek birbirimize nazımız geçtiği için hep biri diğerine patlıyo ve kalpler kırılıyo. Allah yardımcımız olsun şu dönem bitene kadar.
Ben sürekli erkenmi başladım stres yapmaya diyorum.
Bende içime atamıyorum sürekli yansıtıyorum, aslında çok kızıyorum kendime ama başaramıyorum.
gördüm şimdi çok komik darısı zuzunun gelininin başına atlasın artık damadın kucağına ki sıra bize gelsin
canım hangisi daha kötü bilmiyorum içine atınca kendine dert şuan yüzümde sivilceler saç diplerimde kabarıklıklar var. En korktuğumsa adet düzenimin bozulması ki ben hiç düzensizlik yaşamış bi insan değilim ama geçen ay bir hafta erken oldum. Sende içime atamıyorum yansıtıyorum diyosun ki eminim birilerinin kalbi kırılıyodur. Aslında vurdumduymaz olup herşeyi boşvermek gerek ama bunuda biz yapamıyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?