2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tüm bunların yanında bana iyi gelen bişeyi paylaşmak istiyorum.
Dün akşam eltim aradı, 45dk civarı konuştuk, sen bizim prensesimizsin diyor bana :))
Allah bozmasın şuan eltilerim ve görümcem çok iyi davranıyor bana, aralarında problem olsa bile bana yansıtmıyorlar, bu durumda çok hoşuma gidiyor benim.
Görümcemin kızına gelinlik almışlar, görümcem ve eltim şimdiden ne giyicez telaşına kapılmış, onlardaki bu istek çok hoşuma gitti, annemde memnun oldu. İnşaAllah hep böyle olurlar diyor...

selam kızlar nasılsınız?? kızlar yüzük atma partisi mi yapsak napsak

BEN GEÇEN hafta sessizlik dönemimde yaptım bu işi herşey batmaya başlamıştı bildiğiniz kadarıyla bi takımda sorunlar vardı...dayanamadım attım
bir de düğün yaklaştıkça daha bi stres oluyorsun,aileni düşünüyorsun,gerçekten doğru bi karar mı diye düşünüyorsun buda benim için bir patlama noktasıydı...
ama şimdi çoook rahatım,artık istediğim gibi takılıyorum...görümcemin nişanlımın aklına girip aramızı bozmaya çalıştığına kanaat getirmiştim.nişanlım şu an onunla görüşmeme bile laf söylemiyorrr....çooook huzurluyum anlayacağınız :)

son zamanlar stress dahada çoğalıyor nişanlılık kötü birşey galiba amannn ne diyeyimmm ki yaww allah hepimize sabır versin diyorum

amin aminn
en güzel dönem nişanlılık diyolar ya bi de anlamıyorum.en güzel dönem resmiyetten önceydi istediğimiz gibi gezip tozuyoduk hayal de kuruyoduk şimdi herşeyde aileler var yapılması gerekenler var var da var yaniii...güzel şeylerin bile tadını çıkaramıyoruz

burdaki herkes senin gibi düşünüyor benim sözde o yüzden mayısa kaldı ya kızların yapma etme yakma başını demelerinden etkilendim daha nişanım olmadı taze sözlüyüm birşey anlamadım henüz belki ilerde nişandan sonra kızlara haklıymışsınız derim

bende güya sözleneyim herkes bilsin rahat edeyim diye erkene bile aldım.keşke o zaman da burda olsaymışım beni de uyarsalarmış
belki daha sonra bugünleri de çok arayacağım ama hazırlıklardan dolayı olan gerginlikler çok yoruyo beni....

bukocugum sen bu alemde teksin bebiş..niye arka plana attınki nişanı..sende o kayınpeder olduktan sonra haziranda basardım nikahı

kız aynı gündü değil mi düğünümüz aman iyi birlikte sayalım şafakları yoksa geçmeyecek hazırlıkların ne aşamada

bukocugum sen bu alemde teksin bebiş..niye arka plana attınki nişanı..sende o kayınpeder olduktan sonra haziranda basardım nikahı

e siz dediniz ya nişan düğün arası çok olmasın diye yoksa ocakta sözlenecektim ben düğün ise evdeki tadilattan dolayı en erken eylül gibi olur canımdaha mutfak bitmedi mutfak bitsin küçük tuvaleti kırdıracağım helataşı koymuş mütehait onu asma klozete çevirteceğim banyoda da ufak tefek değişiklikler yapılcak daha evn işi var yani canım o yüzden hazirana yetişmez

bende aynı mantıkla ocakta sözleniriz diyordum bu cadılar yüzünden mayısa kaldı nişanlılık uzamasın dedi hepsi sağolsunlar korudular beni ama pazar günü abimler anneler günü için geldiler e aşkımda rahat rahat geldi sonra babamlar bizi onlara ıraktı bizde ailesine gittik çok güzel şeylerdi iyiki sözlenmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…