- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.781
selam kızlar nasılsınız?? kızlar yüzük atma partisi mi yapsak napsak
ahhh ahh bukoooo 4 ay nedemek yaa bebişimmm
geçmek zorunda zuzum sen evlenki sıra bize gelsin senin kesin evlenmen lazım
günaydın kızlar
bende güne kötü başlayanlardanım
nişanlımla atıştık biraz off şu 4 ay geçse de gerginlikler bitse...
selam kızlar nasılsınız?? kızlar yüzük atma partisi mi yapsak napsak
son zamanlar stress dahada çoğalıyor nişanlılık kötü birşey galiba amannn ne diyeyimmm ki yaww allah hepimize sabır versin diyorum
selam kızlar nasılsınız
amin aminn
en güzel dönem nişanlılık diyolar ya bi de anlamıyorum.en güzel dönem resmiyetten önceydi istediğimiz gibi gezip tozuyoduk hayal de kuruyoduk şimdi herşeyde aileler var yapılması gerekenler var var da var yaniii...güzel şeylerin bile tadını çıkaramıyoruz
burdaki herkes senin gibi düşünüyor benim sözde o yüzden mayısa kaldı ya kızların yapma etme yakma başını demelerinden etkilendimdaha nişanım olmadı taze sözlüyüm birşey anlamadım henüz belki ilerde nişandan sonra kızlara haklıymışsınız derim
burdaki herkes senin gibi düşünüyor benim sözde o yüzden mayısa kaldı ya kızların yapma etme yakma başını demelerinden etkilendimdaha nişanım olmadı taze sözlüyüm birşey anlamadım henüz belki ilerde nişandan sonra kızlara haklıymışsınız derim
kızlar dün ve bugün nilayı gören oldu mu uğramadı gibi geldi bana işi yoğun bile olsa en azından akşam üstü uğrardı
bende güya sözleneyim herkes bilsin rahat edeyim diye erkene bile aldım.keşke o zaman da burda olsaymışım beni de uyarsalarmış
belki daha sonra bugünleri de çok arayacağım ama hazırlıklardan dolayı olan gerginlikler çok yoruyo beni....
bukocugum sen bu alemde teksin bebiş..niye arka plana attınki nişanı..sende o kayınpeder olduktan sonra haziranda basardım nikahı
bende güya sözleneyim herkes bilsin rahat edeyim diye erkene bile aldım.keşke o zaman da burda olsaymışım beni de uyarsalarmış
belki daha sonra bugünleri de çok arayacağım ama hazırlıklardan dolayı olan gerginlikler çok yoruyo beni....
kızlar dün ve bugün nilayı gören oldu mu uğramadı gibi geldi bana işi yoğun bile olsa en azından akşam üstü uğrardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?