- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.801
kız aynı gündü değil mi düğünümüz aman iyi birlikte sayalım şafakları yoksa geçmeyecekhazırlıkların ne aşamada
e siz dediniz ya nişan düğün arası çok olmasın diye yoksa ocakta sözlenecektim bendüğün ise evdeki tadilattan dolayı en erken eylül gibi olur canımdaha mutfak bitmedi mutfak bitsin küçük tuvaleti kırdıracağım helataşı koymuş mütehait onu asma klozete çevirteceğim banyoda da ufak tefek değişiklikler yapılcak daha evn işi var yani canım o yüzden hazirana yetişmez
evet aynı günevin tadilatı sürüyor.mobilyalarım, buzdolabı hariç beyaz(gri ) eşyalarım alındı.geriye çeyizdeki yastık yorgan falan kaldı bi de ufak tefek şeyler. al al bitmiyo anacım
kızlar damat bohçasında terlik oluyo mu
olur tabi bebişim ayakkbı alan bile varterlik dedin de daha çeyize erkek terliği almadım şu tweey lerden istiyorum ikimize
kızlar çeyizde çalı süpürgesi olmalı mı ? bide ne anlama geldiğini bilen var mı?
damat bohçası ne zaman veriliyo canım?
damat bohçası ne zaman veriliyo canım?
ben daha vermedim bu c.tesi alışverişe çıkacagız paramın sonunu harcayacağım
yok canım ben bilmiyodumda damat bohçası verilceğini. 1 Ay kala falan mı veriliyo? Nişanlanırken olmuyo mu bohça:S
normalde nişandan 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra kız erkeğin bohçasını götürmüş olması lazım..ama ben aptallık edip beklettim..düğünden 1 ay önce veririz dedim..ama taze nişanlıyken götürsen daha güzel olur tabi..hem çeyiz alışverişlerinde damat bohçası yapmadık daha onu vericez derdi çok fazla takıyorum ben...o yüzden bu hafta sonu alıp onuda çıkarıcam aradan..
biz nişanda bohça yaptık canım. Şimdi evlenirken bir daha bohça yapcaz mı?
öyle desene canım ya..hayır bohça falan yapılmıyo..düğünden sonra el öpmeye gideceğin zaman kayınvalidene ve kayınpederine bohça yapıcaksın o kadar..
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?