2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız aynı gündü değil mi düğünümüz aman iyi birlikte sayalım şafakları yoksa geçmeyecek hazırlıkların ne aşamada

evet aynı gün evin tadilatı sürüyor.mobilyalarım, buzdolabı hariç beyaz(gri ) eşyalarım alındı.geriye çeyizdeki yastık yorgan falan kaldı bi de ufak tefek şeyler. al al bitmiyo anacım

şaka yapıyorum bebişim sen en güzelini yaptın..sen bilirsin işini fıstıgım benim

evet aynı gün evin tadilatı sürüyor.mobilyalarım, buzdolabı hariç beyaz(gri ) eşyalarım alındı.geriye çeyizdeki yastık yorgan falan kaldı bi de ufak tefek şeyler. al al bitmiyo anacım

benimde al al bitmiyooo bebişim yaa hala da çok eksiğim var bişiyim yokmuş gibi geliyor acaba kolide duruyorlar ondan mıdır nedir :86:

kızlar belki işimize yarar..bi topicte buldum

Topuklu ayakkabılarla uzun bir gece geçireceksiniz ya da en azından yolda yürüyebilmek istiyorsunuz ama yarım saat geçmeden ayaklarınız bütün gün gezmişçesine ağrımaya başlıyor.
Hepimizin büyük sıkıntılarından biri..

Bir ayakkabıcı kuzenime futbolcuların ve koşucuların kullandığı soğuk spreylerden sıkmasını önermiş.Araştırdım fiyatları 20-25 tl civarında,eczanelerdede satılıyor.En kısa zamanda alıp deneyeceğim.Bunu deneyen bir bayan o ayakkabıcıya tatlı göndermiş zaten:))

Özellikle gelin adayları için düğün günü çok yararlı olacaktır!

yok canım ben bilmiyodumda damat bohçası verilceğini. 1 Ay kala falan mı veriliyo? Nişanlanırken olmuyo mu bohça:S

normalde nişandan 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra kız erkeğin bohçasını götürmüş olması lazım..ama ben aptallık edip beklettim..düğünden 1 ay önce veririz dedim..ama taze nişanlıyken götürsen daha güzel olur tabi..hem çeyiz alışverişlerinde damat bohçası yapmadık daha onu vericez derdi çok fazla takıyorum ben...o yüzden bu hafta sonu alıp onuda çıkarıcam aradan..

biz nişanda bohça yaptık canım. Şimdi evlenirken bir daha bohça yapcaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…