2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldiniz

kübracım bugün daha iyi misin canım?

evet canım benim hamdolsun bugün biraz daha iyiyim. dünişten erken çıktım gittim kendime gömlek başörtü ve çanta aldım alışveirş yaptım yani açıldım sanırım düğün alışverişinde bana bişey alınmamıştı. hafta sonu arkadaşımın düğünü var oraya gideceğim o yüzden aldım. sonra benimki geldi beni aldı mağazadan yemek yedik eve gittik. değişiklik iyi geldi hamdolsun

aaaaaaaaaaa geleneği bozma bakim..kırmızı olcek vardır bi anlamı...

geçmişe dönük okuyamıyorum kapanacak diye
koşuşturma devam ediyor davetiyeler yetmedi bastırdık tekrar birde
aynı gün 3 tane düğün var tanıdıkların buda benim şansım pöfffffffffffffff

güle güle kullan aldıklarını, para harcamak biz bayanlara iyi geliyo genelde
aaaaaaaaaaa geleneği bozma bakim..kırmızı olcek vardır bi anlamı...

adaşıma katılıyorum buket, o geleneği bozma bence

geçmişe dönük okuyamıyorum kapanacak diye
koşuşturma devam ediyor davetiyeler yetmedi bastırdık tekrar birde
aynı gün 3 tane düğün var tanıdıkların buda benim şansım pöfffffffffffffff

denizcim, bize de iki düğün denk geldi
allahtan bitanesi gündüz düğünü ama diğeri akşam
nişanlımın üniversiteden arkadaşı o da maalesef artık arkadaş grupları ikiye ayrılacak sanırım

bizede bu hafta belli olacaktı gaz veilcekti yeni yasa gereği gaz vermediler fırınım gazlı idi tüplüye çevirdiler elektirkli şofpen takılıyor ya olunca hepsi üst üste bu karışılıkta çekilmiyor

düğündaşım ne yaptın serdin mi evini ah herşeyden eksik kaldım yahu

serdim canım, güzel oldu ama eşyam fazla geldi hepsi dolaplara sığmadı o yüzden biraz canım sıkıldı ama nişanlım üzülme dolap yaptırırız dedi
şimdi istediğim ölçülerde mutfağa dolap yapılıyo

nasıl hissediyosun kendini
9 gün kaldı

denizcm rahat ol canm hepsi hallolur.. aynı gn başka düğünlerin olmasıda pek iyi olmamş ama napıcaksn.. bzmde aynı gn başka bi akrabalarınn düğünü war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…