- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.881
perşembeye gelio bz geçen sene tatil yapmştk diye hatırlıyorum cumada tatil yapsalar keşke4 gn olsa
ayyy kuzum ya dediğim yerlere bak canım benim bende bu aralar yoğunum bakamıyorum sana ev canım ya
ahhh nerde o günler..bakalım biz yapabilecekmiyiz tatil.şimdilik ses yok..denizcim inşallah sende edada yaprsınız ya..çok iş görülür hafta içi..dualarım sizinle fıstıklarım
ben 18 günü mesai bitimine kadar çalışıyorum 19 çalışmıyorum ağdaya gideceğim :))))))
geçmişe dönük okuyamıyorum kapanacak diye
koşuşturma devam ediyor davetiyeler yetmedi bastırdık tekrar birde
aynı gün 3 tane düğün var tanıdıkların buda benim şansım pöfffffffffffffff
ahhh nerde o günler..bakalım biz yapabilecekmiyiz tatil.şimdilik ses yok..denizcim inşallah sende edada yaprsınız ya..çok iş görülür hafta içi..dualarım sizinle fıstıklarım
ev olduktan sonra edacım sermek temizlemek yerleştrme en fazla 1 hafta dert etme.
yakın olsam gelir yardım ederdim valla
hafyata perşembe imam nikahı kıydıracağım ayyyy
şebnem merhaba canım
dans müziği olarak melek demiştin sen dinledikten sonra benimde hoşuma gitti türkçe olması bakımındanda güzel
hala o mu şarkınız
günaydın kızlarrr
güneşle uyanmak ne güzelmişşşş yaşasıınnn
bugün el çiçeğimi almaya gidicem dün yapcaktı
böylece oda aradan cıkmış oluca
sizlerde ne var ne yok?
denizcim bana da dün arkadaşım artık hocaların resmi nikah olmadan imam nikahı kymaya gelmediğini söyledi ne kadarı doğru bilemiyorum ama
oyyy kurban olurum ben sana..bebeğim neden sıkıntı yapıyorum biliyomusun..biz daha eşya almadık..beyaz eşya ve yatak odam alındı sadece..eve göre eşya alalım dedik..ee perde için ölçü lazım ben bunlar için sıkıntı yapıyodum ama şimdi rahatım..bakalım elbt çıkıcak biyer sonucta..hayırlısı olsun inşallah..
oyyy kurban olurum ben sana..bebeğim neden sıkıntı yapıyorum biliyomusun..biz daha eşya almadık..beyaz eşya ve yatak odam alındı sadece..eve göre eşya alalım dedik..ee perde için ölçü lazım ben bunlar için sıkıntı yapıyodum ama şimdi rahatım..bakalım elbt çıkıcak biyer sonucta..hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?