2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar .....bende dün akşam yatak odası için çeyizlerimi götürdüm...onları yerleştirdim...ama yetişmedi daha halılarımı falan seremedim bu akşam devam edicem..

ne güzelll yaa herkess bi koşturmacanın içinde sürekli bişeylerle uğraşıyor

günaydın kızlarrr
güneşle uyanmak ne güzelmişşşş yaşasıınnn
bugün el çiçeğimi almaya gidicem dün yapcaktı
böylece oda aradan cıkmış oluca
sizlerde ne var ne yok?

geçmişe dönük okuyamıyorum kapanacak diye
koşuşturma devam ediyor davetiyeler yetmedi bastırdık tekrar birde
aynı gün 3 tane düğün var tanıdıkların buda benim şansım pöfffffffffffffff

aa denk gelmesi kötü olmuş ama gelmek isteyen 3 yerede uğrar sıkma canını. kaç davetiye yetmedi canım bende 300 bastırırım diyorum ama yeter mi yetmez mi bir fikrim yok

ahhh nerde o günler..bakalım biz yapabilecekmiyiz tatil.şimdilik ses yok..denizcim inşallah sende edada yaprsınız ya..çok iş görülür hafta içi..dualarım sizinle fıstıklarım

adaşım benim 19 mayıs kına gecem ve resmi tatil olduğu icin çalışmıyoruz
17 mayıs salı benim icin son iş günü.
sanırım 19u sabah ağdaya vs giderim, biraz misafilerimiz ile ilgilenirim sonra da kınaya gideriz
cuma gününü tamamı ile kendime ayırmak istiyorum ama sanırım o kalabalıkda pek mümkün olmayacak

şebnem merhaba canım
dans müziği olarak melek demiştin sen dinledikten sonra benimde hoşuma gitti türkçe olması bakımındanda güzel
hala o mu şarkınız

ev olduktan sonra edacım sermek temizlemek yerleştrme en fazla 1 hafta dert etme.

yakın olsam gelir yardım ederdim valla

oyyy kurban olurum ben sana..bebeğim neden sıkıntı yapıyorum biliyomusun..biz daha eşya almadık..beyaz eşya ve yatak odam alındı sadece..eve göre eşya alalım dedik..ee perde için ölçü lazım ben bunlar için sıkıntı yapıyodum ama şimdi rahatım..bakalım elbt çıkıcak biyer sonucta..hayırlısı olsun inşallah..

günaydın kızlarrr
güneşle uyanmak ne güzelmişşşş yaşasıınnn
bugün el çiçeğimi almaya gidicem dün yapcaktı
böylece oda aradan cıkmış oluca
sizlerde ne var ne yok?

günaydın nesrincim hoşgeldin bizim topikte kimse konuşmuyor atık kendime yeni topik arayışındayım el çiçeğini alınca paylaşırsın dimi? başkada bir eksiğin yoktur zaten bitmiştir heralde herşeyin zeynep gibi büyük günü bekliyorsunuz

edacım elnde para oldktan eşyalar içinde kafanda az çok modwel belrledkten snra hepsi 10 gn içinde olacak şeyler cnm hç sıkma kendni ewi ayarlayın gerisi çorap söküğü gbi gelir hngi semtten bakıodn evi sen

canım hiç sıkıntı etme, eşya bir günde alınıyor sen yeterki kafanda ne istediğini belirlemiş ol
biraz gez dolaş bak, sonra evinin ölçülerine uygun bişeyler seçersin
genelde mobilyacılar 1 hafta 10 gün icinde üretip teslim edebiliyorlar
diğer eksik olan şeyleri de düğünden sonra alırsın.
perdeler de cok egzantirik bişey istemedikten sonra 2-3 gün icinde teslim edilior
Allah yardım eder, sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…