2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kızlar bişey daha sorucam...ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 1 ay önce,1 kutuyu bitirdim...7 gün ara verip 8. gün tekrarbaşlıyoruz ya.benim yarın 2. kutuya başlamam lazım ama hala regl olamadımmmm

kızlar,
biliosunuz benim gelinlik modelim
bu

ve ben gelinliğime uygun saç modeli hala bulamadım, cuma provam
o yüzden size de sormak istedim şu aşağıda seçtiğim 3 modelden hangisi daha güzel olduğunu, duvağımda serpiştirilmiş minik çiçekler olucak ama saçıma ayrıca çiçek veya taç takmayı düşünmüyorum

sizce hangisi daha hoş?

Eki Görüntüle 192281

hoşgldn nesrincim tam 1 a kalmş senden snrada ben geliorm
kız senin haftaya düğünün var bunun derdine mi düştün nişanda bohça yapmadın mı onda herşey oluyor zaten damat bohçası felan yapmam ben aldım zaten daha ne alacağım

ewt buket bncede bzzde nişandan 1 hafta snra bohçamızı gtrdk herşeyini aldm nişanlmn ayrıca kayınvalideme kayınpederime 3 kaynıma ve görümceme bohça çıkardk n düğündede sadece kayınvalideme ve kayınpederime bohça hazrlycaz el öpmeye gderken vericem

bende ilk bıraktığımda olmamıştım, bünye yeni yeni alışmaya başladığı icin normal dedi doktor, ikinci paketimi de bitirince oldum
sen mutlaka günü geldiğinde 2inci kutuya başla

Son düzenleme:

ben 2. sini çok beğendim

adaşım 1 ve 3 gercekten güzel modeller ama sanki arka toplanmıs önden sadece dalga verilmiş..ama ikincisi gayet güzel..adaşım varıp gidiyon gurbet ellere beni bırakıp

kimseye bohça yapmasam evledikten sonra kayınpederime kayınvalideme teyzesinin evine ve dayısının evine toplam 4 bohça hazırlayıp götürsem olur mu canım?

bende 3. yü çok beğendim...böyle bi model istiyordum ama 12 de kuaförden çıkmam gerektiği için akşama kadar bozulur diye daha derli toplu bişey yapacaklar...sende bunu göz önünde bulundur bence canım...

bu tarz modelleri bnde çk beğenyrm 3. modeli kınamda istyrm eda.. bn senn yüzüne ikinci modelin daha çk gdceğini düşünüyorum sade ve gzel bi model

canım bence gelinliğine açık saç modelleride güzel gidebilir. Gökhan özenin evlenirken çekindiği fotolara bak bi istersen.Saçın o modele müsaitse bence hoş olabilir.

kimseye bohça yapmasam evledikten sonra kayınpederime kayınvalideme teyzesinin evine ve dayısının evine toplam 4 bohça hazırlayıp götürsem olur mu canım?

buketcim blmemki herkesin adeti farklı oluo bz sadece evn içine yaptık mesela.. kmisi akrabalarada yapıo bz amca dayı teyze olayına grmedk ama nişanda sadece sözlüne yapıp düğündede diğer yapacağın kişilere gtüreblrsn bu sana kalmş neden olmasınki

ben 2. sini çok beğendim

adaşım 1 ve 3 gercekten güzel modeller ama sanki arka toplanmıs önden sadece dalga verilmiş..ama ikincisi gayet güzel..adaşım varıp gidiyon gurbet ellere beni bırakıp

ben seni bırakırmıyım hiç adaşım? gelin olduğunuzu görmeden bir yere gitmem valla
sadece 10 güncük müsade isteyeceğim, biraz dinlenip balayı yapabilmek icin

bende 3. yü çok beğendim...böyle bi model istiyordum ama 12 de kuaförden çıkmam gerektiği için akşama kadar bozulur diye daha derli toplu bişey yapacaklar...sende bunu göz önünde bulundur bence canım...

bu tarz modelleri bnde çk beğenyrm 3. modeli kınamda istyrm eda.. bn senn yüzüne ikinci modelin daha çk gdceğini düşünüyorum sade ve gzel bi model

o zaman 2inci ve 3üncü modeli de göstereyim kuaföre kızlar onun da yönlendirmesi ile sanırım ikisinin karışımı bişeyler çıkar ortaya

canım ben damat bohçasını götürürken kayınvalideme ve kaynıma da götürdüm bohça,
kayınpederim maalesef rahmetli
zaten bohçalara öyle fazla teferruatlı bişeyler koymuyorsun, gelinlerinden hatıra kalmış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…