2011 gelin adayları buyrun sohbete

Herkese günaydın kızlar...
Hiç iyi değilim akşam annemle tartıştık, kayınvalidemle iletişim sıfır, dün akşam davetite için aradı kaç tane bastıralım diye sormuş annemde bize 200 yeter demiş oda "aa ben toplam 300 bastıracaktım" demiş. Annemde sen bilirsin diyip kapattı, tabi sonra bana patladı, yok öyle diyor yok böyle diyor. Bende sinirlendim artık, itiraz etseydin hayır deseydin diyorum, çok biliyosan sen söyle diyor, beni arada baırakıyorlar hep yaa (
Kayınvalidemde sinir etti zaten, davetiyeyi görümcem beğenmiş, bende internetten bakıp ben beğenirim dedim bozuldu sesinden farkettim...

çeyiz sermede dağıttığım anahtarlıklar bayıldı herkes vede şaşırdı 20 tane aldım ancak yetti

herkese merhaba kızlar.. sizleri okuyorum bol bol..

denizcim bu anahtarlık hediyesi çok hoşmuş nasıl birşey yapmıştın canım merak etim belki bende yaparım..kimlere dağıttın mesela

günaydın esracım.... takma kafaya dicem ama ne demek yani senin davetiyeni görümcen begenmiş hayret birşey yahu.. bazen sınırları çok zorluyo bu aileler vallahi

günaydın esracım.... takma kafaya dicem ama ne demek yani senin davetiyeni görümcen begenmiş hayret birşey yahu.. bazen sınırları çok zorluyo bu aileler vallahi

Evet kayınvalidem bi heyecanla görümcen beğendi dedi ama ben internetten bakayım yine dedim. Nişanlımda biz görmeden olmaz dedi, zaten kalemi iyidir davetiye sözünüde o hazırlayacak...

esra az kaldı canm az.. azıcık daha sabret arada kalmak çok yorar insanı.. kayınvalidende bozulursa bozulsn senn davetiyenden görümcene ne.. tabiki sen beğeniceksn

ay sizde niye böyle yapıyorlar ya bizde herşeyi bana soruyorlar medem kayınvaliden 300 düşünmüş niye soruyor o zaman hayret birşey annen de diyiverseymiş keşke bizimkini 200 olarak düşünün kendiniz kaçtane istiyorsanız ona göre bastırın diye sen anneler gününde kayınvalideni aradın mı canım

esracım düğün üstü gerilim hiç iyi olmuyor insanda etki yapıyor takmamaya çalış işte herşeyi çok bilirlerr ya

ablamın düğündede kınayı yazdırmamışlardı babam kendi bastırdı dağıttı valla sende yetmezse sorun mu yapıcan allah aşkına çat patlasın 50 tl yani para pul önemli değilde kafa yorma demek istiyorum herkes okuyup atıyor bizde özene bözene veriyoruz 21 mayıs akşamı hepsi çöpppppppp

kızlar ya az önce yazdım ama gözükmedi galiba...

bu anahtarlık nasıl birşey özelmi yaptırıyorsunuz birde kimlere dağıtıyorsunuz...

bende atarım ama çok güzelse kıyamıyorum geçen hafta arkadaşlarımızın nikahı vardı sedefteki kelebekli zarflı davetiyeden yaptırmışlar atamadım ya masamın üstünde biblo gibi duruyor bende ondan yaptırabilirim çok ama çok beğendim

esra az kaldı canm az.. azıcık daha sabret arada kalmak çok yorar insanı.. kayınvalidende bozulursa bozulsn senn davetiyenden görümcene ne.. tabiki sen beğeniceksn

Ya kızlar onlardaki mantık o diğer gelinlere öyle yapmışlar banada öyle yapmaya çalışıyorlar, neyseki nişanlım benim gibi düşünüyor. Kayınvalidem zaten kendi bildiğini yapmaya çalışıyor, ama annemde tamam diyip geçiyor sonra bana patlıyor, ya söylesene yetmez diye hemen sen bilirsin niye diyorsun dimi yani. Sonradan nişanlımı aramak zorunda kaldım, 200 olsun bizimki dedim. Velhasıl biz işin içinde olmadan kendi hallerine bişey yapamıyorlar. Hayırlısıyla atlatmak istiyorum şu düğünü ikiside ciddi anlamda kızdırdı beni...Bizde bormalde çeyiz almaya kayınvalide gelir, ama gelmeyecekmiş hanımefendi işi varmış, eltilerim falan gelmeyecek diyince çok şaşırdı gelir yaa falan diyorlar, birbirlerindende haberleri yokki zaten

fotoğraf var mı nasıl birşey ve nerden bulunur canım uyan birşeyse koyarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…