- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.921
valla yardımınıza ihtiyacım var ztn.
beceriksizliğim üstümde bu aralar
Herkese günaydın kızlar...
Hiç iyi değilim akşam annemle tartıştık, kayınvalidemle iletişim sıfır, dün akşam davetite için aradı kaç tane bastıralım diye sormuş annemde bize 200 yeter demiş oda "aa ben toplam 300 bastıracaktım" demiş. Annemde sen bilirsin diyip kapattı, tabi sonra bana patladı, yok öyle diyor yok böyle diyor. Bende sinirlendim artık, itiraz etseydin hayır deseydin diyorum, çok biliyosan sen söyle diyor, beni arada baırakıyorlar hep yaa(
Kayınvalidemde sinir etti zaten, davetiyeyi görümcem beğenmiş, bende internetten bakıp ben beğenirim dedim bozuldu sesinden farkettim...
günaydın esracım.... takma kafaya dicem ama ne demek yani senin davetiyeni görümcen begenmiş hayret birşey yahu.. bazen sınırları çok zorluyo bu aileler vallahi
Herkese günaydın kızlar...
Hiç iyi değilim akşam annemle tartıştık, kayınvalidemle iletişim sıfır, dün akşam davetite için aradı kaç tane bastıralım diye sormuş annemde bize 200 yeter demiş oda "aa ben toplam 300 bastıracaktım" demiş. Annemde sen bilirsin diyip kapattı, tabi sonra bana patladı, yok öyle diyor yok böyle diyor. Bende sinirlendim artık, itiraz etseydin hayır deseydin diyorum, çok biliyosan sen söyle diyor, beni arada baırakıyorlar hep yaa(
Kayınvalidemde sinir etti zaten, davetiyeyi görümcem beğenmiş, bende internetten bakıp ben beğenirim dedim bozuldu sesinden farkettim...
esracım düğün üstü gerilim hiç iyi olmuyor insanda etki yapıyor takmamaya çalış işte herşeyi çok bilirlerr ya
ablamın düğündede kınayı yazdırmamışlardı babam kendi bastırdı dağıttı valla sende yetmezse sorun mu yapıcan allah aşkına çat patlasın 50 tl yani para pul önemli değilde kafa yorma demek istiyorum herkes okuyup atıyor bizde özene bözene veriyoruz 21 mayıs akşamı hepsi çöpppppppp
esra az kaldı canm az.. azıcık daha sabret arada kalmak çok yorar insanı.. kayınvalidende bozulursa bozulsn senn davetiyenden görümcene ne.. tabiki sen beğeniceksn
ay sizde niye böyle yapıyorlar ya bizde herşeyi bana soruyorlar medem kayınvaliden 300 düşünmüş niye soruyor o zaman hayret birşey annen de diyiverseymiş keşke bizimkini 200 olarak düşünün kendiniz kaçtane istiyorsanız ona göre bastırın diye sen anneler gününde kayınvalideni aradın mı canım
bukeeet tepsin çok güzel olmuş annenin eline sağlık. yüzükleri kutusuz koyalım demişsin. biz yüzükleri kristal küçük istridyeler var ya onların içinde koymuştuk tepsiye. senin tepsine de çok yakışır gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?