- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.941
esracım düğün üstü gerilim hiç iyi olmuyor insanda etki yapıyor takmamaya çalış işte herşeyi çok bilirlerr ya
ablamın düğündede kınayı yazdırmamışlardı babam kendi bastırdı dağıttı valla sende yetmezse sorun mu yapıcan allah aşkına çat patlasın 50 tl yani para pul önemli değilde kafa yorma demek istiyorum herkes okuyup atıyor bizde özene bözene veriyoruz 21 mayıs akşamı hepsi çöpppppppp
kızlar nesrinim yaptı ellerine sağlık çok beğendim
kızlar ya az önce yazdım ama gözükmedi galiba...
bu anahtarlık nasıl birşey özelmi yaptırıyorsunuz birde kimlere dağıtıyorsunuz...
Ya kızlar onlardaki mantık o diğer gelinlere öyle yapmışlar banada öyle yapmaya çalışıyorlar, neyseki nişanlım benim gibi düşünüyor. Kayınvalidem zaten kendi bildiğini yapmaya çalışıyor, ama annemde tamam diyip geçiyor sonra bana patlıyor, ya söylesene yetmez diye hemen sen bilirsin niye diyorsun dimi yani. Sonradan nişanlımı aramak zorunda kaldım, 200 olsun bizimki dedim. Velhasıl biz işin içinde olmadan kendi hallerine bişey yapamıyorlar. Hayırlısıyla atlatmak istiyorum şu düğünü ikiside ciddi anlamda kızdırdı beni...Bizde bormalde çeyiz almaya kayınvalide gelir, ama gelmeyecekmiş hanımefendi işi varmış, eltilerim falan gelmeyecek diyince çok şaşırdı gelir yaa falan diyorlar, birbirlerindende haberleri yokki zaten
hediyelik eşya satan toptancıdan aldım canım koydum tepsiye dağıttım benim anahtarlıklardan bahsediyorsan eğer
Çok güzelmiş canım, bende böyle bişey hazırlayacağım ama renkli kağıtlara basım yapmayı düşünüyorum...
bende atarım ama çok güzelse kıyamıyorum geçen hafta arkadaşlarımızın nikahı vardı sedefteki kelebekli zarflı davetiyeden yaptırmışlar atamadım ya masamın üstünde biblo gibi duruyor bende ondan yaptırabilirim çok ama çok beğendim
evet canım senin anahtarlıklardan bahsediyorum.. göremedim bende resimler çoğu zaman açılmıyorda...
ama çok güzel olacagını tahmin ediyorum :)
kaç tane almıştın sen mesela,kimlere dağıttın vede mesela üzerine o günü anlatan birşey eklemişmiydin
brn 20 tane aldım 25 kişi felandık aneme ablama bana kalmadı :) bizde kendimize sonradan aldık :))
yok yazmadım çeyiz serme herks o niyetle geldi sadece hatıra kalsın istedim işte denizin evini yerleştirmye gittik orada vermişti diyecekelr o yüzden birşey yazmadım kayınvaldem tarafındanda gelmişlerdi 6 tane onlara verdim .)) bayağı kalabalıktık
evet çok mantıklı canım...
ya işte mesela daha sonra o anahtarı kullandıklarında hep seni hatırlıycaklar çok hoş birşey olmuş bence..çok iyi yapmışsın bende heveslendim valla senden özendim bende yapıcam Allah izin verirse inşallah...
çok teşekkür ediyorum canım...
birşey daha sorayım anahtarlık modellerini nasıl aldın hepsini aynımı aldın mesela?
aynı gün düğünü olan bir arkadaşım vardı sırf kayınvalidesi temizliği yetiştiremeyecek diye mayısdan kasıma ertelenmiş mantığa bak yani nişanlsııda sesini çıkarmamış işte allahtan nişanlın anneci felan değil yokasa sıkınılar büyük ourdu eşitlik sağlamaya çalılşıyorlar ona yapıldı bunada aynısı olsun mantığı
esracım olgun mantıklı insansın gül ve geç allah aşkına kafalarınız< nişanlınla uyuşsun gerisi boş arık uzakta olmanın vermiş olduğu bir durum diye düşüneceksin
umarım bundan sonra çok daha güzel olur herşey
evet genelde aynı modeller birinin kafası sarılı birinin yeşilli ama ayno model hemen anahtarlıkalrına taktılar :))
Tövbe tövbee bu nasıl mantıktır anlayamadım, ama büyük konuşmuyorum neler çıkıyor ortaya.
Nişanlım şuan anneci değil ama korkmuyor değilim yani, kayınvalidem çok farklı bir karakter anlaşmak zor, düşünsene eltilerimle aynı binadalar ve birbirlerinden haberleri yok. Bizede gelince sürekli eltilerimi şikayet eder anneme, oysaki eltilerim saolsunlar hep birbirlerinin iyi yönünden bahsederler bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?