2011 gelin adayları buyrun sohbete

Doğru söylüyorsun ama insanların üstünlük kurma çabalarını ve hep ben bilirim tavırlarını anlamıyorum. Herşeye evet demek istemiyorum çünkü suistimal ediliyor, nişanımda kelepçemide görümcem beğenmiş görünce şok oldum, oysaki ben beğenicem demiştim, bir sürü saat modeli gönderdim netten alakasız bişey almış gelmişler, nişanda çok sıkıntı çektim o nedenle şimdi en ufak bişey bile olsa ben karar vermek istiyorum.

esraa aynen canım bizdede çeyizi kaynana gelir çıkarmaya. bizimki iki dakikalık yola gelmedi. hatta ben o zaman benimkine annenin gelmesi lazım dedim ki gelmemezkik yapmasın. kaç kere beni aradı benim gelmeme gerek varmı gelmesem olurmu. sinirlendim bende gelme o zaman dedim eşim sadec egeldi abisiyle çeyizi aldıgitti.

hediyelik eşya satan toptancıdan aldım canım koydum tepsiye dağıttım benim anahtarlıklardan bahsediyorsan eğer

evet canım senin anahtarlıklardan bahsediyorum.. göremedim bende resimler çoğu zaman açılmıyorda...

ama çok güzel olacagını tahmin ediyorum :)

kaç tane almıştın sen mesela,kimlere dağıttın vede mesela üzerine o günü anlatan birşey eklemişmiydin

Son düzenleme:
aynı gün düğünü olan bir arkadaşım vardı sırf kayınvalidesi temizliği yetiştiremeyecek diye mayısdan kasıma ertelenmiş mantığa bak yani nişanlsııda sesini çıkarmamış işte allahtan nişanlın anneci felan değil yokasa sıkınılar büyük ourdu eşitlik sağlamaya çalılşıyorlar ona yapıldı bunada aynısı olsun mantığı
esracım olgun mantıklı insansın gül ve geç allah aşkına kafalarınız< nişanlınla uyuşsun gerisi boş arık uzakta olmanın vermiş olduğu bir durum diye düşüneceksin
umarım bundan sonra çok daha güzel olur herşey

brn 20 tane aldım 25 kişi felandık aneme ablama bana kalmadı :) bizde kendimize sonradan aldık :))
yok yazmadım çeyiz serme herks o niyetle geldi sadece hatıra kalsın istedim işte denizin evini yerleştirmye gittik orada vermişti diyecekelr o yüzden birşey yazmadım kayınvaldem tarafındanda gelmişlerdi 6 tane onlara verdim .)) bayağı kalabalıktık

evet çok mantıklı canım...

ya işte mesela daha sonra o anahtarı kullandıklarında hep seni hatırlıycaklar çok hoş birşey olmuş bence..çok iyi yapmışsın bende heveslendim valla senden özendim bende yapıcam Allah izin verirse inşallah...

çok teşekkür ediyorum canım...

birşey daha sorayım anahtarlık modellerini nasıl aldın hepsini aynımı aldın mesela?

evet genelde aynı modeller birinin kafası sarılı birinin yeşilli ama ayno model hemen anahtarlıkalrına taktılar :))

Tövbe tövbee bu nasıl mantıktır anlayamadım, ama büyük konuşmuyorum neler çıkıyor ortaya.
Nişanlım şuan anneci değil ama korkmuyor değilim yani, kayınvalidem çok farklı bir karakter anlaşmak zor, düşünsene eltilerimle aynı binadalar ve birbirlerinden haberleri yok. Bizede gelince sürekli eltilerimi şikayet eder anneme, oysaki eltilerim saolsunlar hep birbirlerinin iyi yönünden bahsederler bana...

Denizcim hangisi sensin ben seni hiç görmedim
Esra sıkma canını en azından nişanlın ne kadar anlayıslı ya oda öyle olmasaydı siz kendinize mutluluğunuza bakın canm

Son düzenleme:
yerde oturan ablam işte kına yapıyoruz :)) prova arkadaşım türkü söyledi orda anne ile ilgili ablamda kına moduna girdi gırgır olsun diye .)))

ikinci evet kayınvalidemin evi yaptı hazırladı sağolsun indik yedik

evet genelde aynı modeller birinin kafası sarılı birinin yeşilli ama ayno model hemen anahtarlıkalrına taktılar :))

anladım canım... vallahi ne diyim çok hoş birşey düşünmüşsün tatlı bir sürpriz olmuştur herkese :)

bende yapıcam valla karar verdim :)

inşallh çok pahalıya patlamaz

işte burada mantık giriyor işin işine hepsiyle mesafeli ol bence kafan rahat huzur ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…