- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.961
anladım canım... vallahi ne diyim çok hoş birşey düşünmüşsün tatlı bir sürpriz olmuştur herkese :)
bende yapıcam valla karar verdim :)
inşallh çok pahalıya patlamaz
canım yaprak sarması istesi denizz
kızlar bugün eşimin doğum günü
eve gidicem yemek yapıcam hediye almaya vaktim olmadı hiç
çat patlasın 15 tl verdim
çat patlasın 15 tl verdim
Bu canım aynısını yaptırsam özenmiş diye laf olmaz dimi gerçi yalan değil özendim
Eki Görüntüle 192933
Bu canım aynısını yaptırsam özenmiş diye laf olmaz dimi gerçi yalan değil özendim
Eki Görüntüle 192933
bence en güzel hediye ellerinle hazırladığın yemekler olur düşünmesi bile harika
ayy hemen güzel bir menü düşün zeynepppppp pasta al elcin yapmıştı ya mumlarla yere romantik olsun biraz :))))))
zuhal artık hayırlısıyla kazasız belasız atlatalım da o olmadı bu eksik hiç önemli değil yani bunlarda gerçekten topluma giriyorsun misafir ilgilenmek hepsi ayrı bir stres
Deniz'cim şu konuda takdir ediyorum seni, bu kadar zaman oldu konuşuyoruz hiç umutsuz görmedim, hep mantık çerçevesinde ve herşeyi olumlu karşılıyorsun ne güzel...
farkettiysen halılardan sonra öyle oldu canım yaradı denizimize halılar
ay buket hoşmuş ama kimbilir kaç paradır bu
çk yakın arkadşnmı buket.. bnce yaptırılablr ama daha farklı modeller grrsn o zamana kadar
Deniz'cim şu konuda takdir ediyorum seni, bu kadar zaman oldu konuşuyoruz hiç umutsuz görmedim, hep mantık çerçevesinde ve herşeyi olumlu karşılıyorsun ne güzel...
aynı gün düğünü olan bir arkadaşım vardı sırf kayınvalidesi temizliği yetiştiremeyecek diye mayısdan kasıma ertelenmiş mantığa bak yani nişanlsııda sesini çıkarmamış işte allahtan nişanlın anneci felan değil yokasa sıkınılar büyük ourdu eşitlik sağlamaya çalılşıyorlar ona yapıldı bunada aynısı olsun mantığı
esracım olgun mantıklı insansın gül ve geç allah aşkına kafalarınız< nişanlınla uyuşsun gerisi boş arık uzakta olmanın vermiş olduğu bir durum diye düşüneceksin
umarım bundan sonra çok daha güzel olur herşey
..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?