2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım yaprak sarması istesi denizz

kızlar bugün eşimin doğum günü
eve gidicem yemek yapıcam hediye almaya vaktim olmadı hiç

bence en güzel hediye ellerinle hazırladığın yemekler olur düşünmesi bile harika
ayy hemen güzel bir menü düşün zeynepppppp pasta al elcin yapmıştı ya mumlarla yere romantik olsun biraz :))))))

baksınlar kız .)) yabancı değil onlar hepsi çok yakınım .))))))

zaten ertesi gün kalçamda 4 tane çiban gibi bişey çıktı oturamadım üstüne nazar değid nazar

şaka bir yana sağolsunlar onlarda ilk yapıyor heşeyi keyifli yaptılar sıkıntı olmadı iki araba geldiler herşeyü üsülüne göre yaptılar ilgilendiler güzeldi bende elmiden geldiğince uyumlu olmaya uymaya çalışıyorum

bence en güzel hediye ellerinle hazırladığın yemekler olur düşünmesi bile harika
ayy hemen güzel bir menü düşün zeynepppppp pasta al elcin yapmıştı ya mumlarla yere romantik olsun biraz :))))))

ay cnm normal yemek yapcam valla birde masanın üzerine not bırakıcam
mumlarla fln olsa söylencek sen yoksun mumu ne yapim die :)
salata yapıcam patatesli bişiyler uydurcam ay bekar evi gibi bişiy yokki evde sebzeye ait.
birde bulgur pilavı.

zuhal artık hayırlısıyla kazasız belasız atlatalım da o olmadı bu eksik hiç önemli değil yani bunlarda gerçekten topluma giriyorsun misafir ilgilenmek hepsi ayrı bir stres

zuhal artık hayırlısıyla kazasız belasız atlatalım da o olmadı bu eksik hiç önemli değil yani bunlarda gerçekten topluma giriyorsun misafir ilgilenmek hepsi ayrı bir stres

Deniz'cim şu konuda takdir ediyorum seni, bu kadar zaman oldu konuşuyoruz hiç umutsuz görmedim, hep mantık çerçevesinde ve herşeyi olumlu karşılıyorsun ne güzel...

ay buket hoşmuş ama kimbilir kaç paradır bu

100 tanesi 117.41 TL imiş canım

çk yakın arkadşnmı buket.. bnce yaptırılablr ama daha farklı modeller grrsn o zamana kadar

inşallah canım başka birşeyi daha çok beğenebilirim aşkımla tanıştığımız yerden arkadaşların nikahıydı onlarda orda tanıştılar onlarınki 7. düğün oldu bizimde 10 olacakmış ortak olarak 6-7 davetiye vereceğim amaaaan aynı olsun napim başka beğenemezsem aynıda olsa olur ne yapayım

Son düzenleme:

Deniz'cim şu konuda takdir ediyorum seni, bu kadar zaman oldu konuşuyoruz hiç umutsuz görmedim, hep mantık çerçevesinde ve herşeyi olumlu karşılıyorsun ne güzel...

tşk ederim canım .

kendimi tanıyorum çünkü biliyorum herşey beni etkiler kardeşim gelemezse düğüne o bile beni şuan strese sokuyor çerçeve yaptırdım fotosuna gelemezse gelin masasına koyacağım

buketin dediği gibi kendimi belki o anda kabullendirdim inandım hissettim daha şurada bir kaç haftasına kadar sanki ben değil başkası evleniyordu şimdi herşeyle ilgileniyorum bence an yaşanmalı sende esracım takma inan unutuluyor sanırsın birgün çıkıverir bunlar birikintiler bu yüzden içinde bırakma ufak tefek şeyler de geç

benim aşkımda çok annecidir ama Allah'tan kayınvalidem melek gibi kadında sorun olacağını sanmıyorum

..............................

ben göremedim denizcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…