2011 gelin adayları buyrun sohbete

uzak akraba iste canimm. zaten o gun bu gundur tavirliyiz askim da bende onlara karsi.. hala boyle dusunen insanlar var iste.. birde kandirmaya calismislar ya o beni cok sinir etmisti.. yok hayatini kurtarirsin cart curt diye..

zaten kurtarilcak bi hayatta yokki ortada onuda anlamadim ben.. benim kocisimi kapmaya calisiyolarr :roflol: verirmiyimmm hiccccc!!!

herhalde yani
benim sevgilimde benden önce uzak akrabalarının kızıyla çıkmış bi süre
onlarda almanya da yaşıyomuş
burda tatil e gelmişler
sonra erdek e gitmişler
bizimkide gitmiş oraya
orda olmuş ne olduysa
bide biz liseden arkadaşız
o zamanlarda aramızda bişey yok ama çok iyi arkadaşız
bana anlatıyodu bide resimlerini falan göstermişti o zaman ona akıl veriyodum ama
şimdi uyuz oluyorum çok fena
geçende gelmişler gönen e
dedim size falan gelirlerse toz oluyosun ortalıktan
gebertirim valla seni didim yasakkelime (ayy gene çok fena gördüm kendimi :roflol: )

verme tabi kız niye veriyomussun kaydirigubbakcemile

vermemmm zatiii. :dance:

komik olanda kizin adi gulcan..

babamin eski sevgilisinin adi da gulcan... annemle evlenmeden once babamin ciktigimis... annemde ona gicik olur bende bu gulcana..

anacim derr hep nedir bu ana kiz gulcanlarda cektigimizzz.. sevmiyoruz o ismi ailecekk :roflol:

:roflol: ana kız kaderiniz aynıymış gülcanlardan yana

ay tesadüfe bak yaa :roflol:

ayyy ne guzel siz lise arkadasisiniz.. evet canim senden oncede olsa iste sinirlerini yine bozuyor.. sevmiyorum bu aile evlilikleri yapmaya calisan insanlari.. ne kadar cahiller yaaa. nerde yasiyoruzz biz yaaa. onume gelse pataklarim ben o kizi.. hehe hicte fena degilsin vallahhhh :roflol:

yok bunların aileler bişey yapmaya çalışmamış
bu iki gıcık yapmış kendi aralarını
hele bi akşam balkonda sabaha kadar oturmuşlar falan
ayy aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum yaa delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

o zaman seninkini once bi pataklamak lazimm sonrada o kizi hahahaha.. gecmistede olsa sen yinede bi pataklaa :roflol: bugun birilerini pataklayasimm varrrrr uleynn!! :roflol:

o zaman seninkini once bi pataklamak lazimm sonrada o kizi hahahaha.. gecmistede olsa sen yinede bi pataklaa :roflol: bugun birilerini pataklayasimm varrrrr uleynn!! :roflol:

:roflol: bazen çok fena acısını çıkartıyorum canım
aklıma geldikçe çok sinir oluyorum yaa anlatamam yani
anlatılmaz yaşanır :roflol:

:roflol: bazen çok fena acısını çıkartıyorum canım
aklıma geldikçe çok sinir oluyorum yaa anlatamam yani
anlatılmaz yaşanır :roflol:

hahaha biliyorumm ne demek istedigini bende benimkisinden bazen acisini cikartiyorum.. halbuki benimkinin hic bi sucu yokkii aksine tersledide onlarii ama.. ne yapiyim... bazen sinir ediyo beni GULCANA VERCEM SENI diyomm sanki kucuk bi cocuga OCUYE VERCEM seni dermis gibi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…