- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.201
sen bide bana sor canim nasil bi yuh icindeyim 2 seneden beriii. icim hic almiyor onlari.. gormek bile istemiyorum ama gelicekler herhalde dugunumuze.. o kart i da getirirlerse en guzel gunumde sinirlerim bozulcak gibime geliyorrrr. Bu hafta geldiklerinde kayinvaldeme az kalsin diyordum zaten telefonda anne kucuk oglunu koru bu sefer onu istemeye geliyorlar herhalde diye.. zor tuttum kendimiiii
Takma canım, öyle insanlar için düğününde sinirinimi bozacaksın bide, boşver.
Nişanlın tavrını koymuş zaten, hatta onlara inat daha çok gül ve eğlen yerimseniben
katılıyorum cimcimecim sana
gelirse gelsin
sen alıcanı almışsın o çatlasın kıskançlığından
hayır bide hangi akla hizmet
böyle bi olaydan sonra geliyo o kız onu da anlamış değilim
ben olsam yüzüne bile bakamam yaa
yüzsüz şey :1closedeyes:
Takma canım, öyle insanlar için düğününde sinirinimi bozacaksın bide, boşver.
Nişanlın tavrını koymuş zaten, hatta onlara inat daha çok gül ve eğlen yerimseniben
evet oyle yapmaya calisicamm.. ama bi ters bakis falan beni sinir edicekk biliyorummm.
ben aldım kıslar süpürgemi çok oldu hemde torbasız aldım bende
bu resimdekine benziyo beko markası
bizim beyaz eşya eksiğimiz kalmadı zaten
papatya o ne yaa
çok şaşırdım valla
bende bu akraba evliliklerine uyuz oluyroum
nerde yaşıyoruz yaa bu ne allah aşkına
katılıyorum cimcimecim sana
gelirse gelsin
sen alıcanı almışsın o çatlasın kıskançlığından
hayır bide hangi akla hizmet
böyle bi olaydan sonra geliyo o kız onu da anlamış değilim
ben olsam yüzüne bile bakamam yaa
yüzsüz şey :1closedeyes:
o gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama dugune buyuk teyzlerinin gelecegi kesin.. gelirse zaten yuzlerine bile bakmam.. hic oyle ellerini opmeyi falanda dusunmuyorumm mumkunse salonun diger tarafinda gozumden uzak olsunlarrr
uzak akraba iste canimm. zaten o gun bu gundur tavirliyiz askim da bende onlara karsi.. hala boyle dusunen insanlar var iste.. birde kandirmaya calismislar ya o beni cok sinir etmisti.. yok hayatini kurtarirsin cart curt diye..
aman sana kalmış milletin hayatını kurtarmak kaydirigubbakcemile3
zaten kurtarilcak bi hayatta yokki ortada onuda anlamadim ben.. benim kocisimi kapmaya calisiyolarr :roflol: verirmiyimmm hiccccc!!!
zaten kurtarilcak bi hayatta yokki ortada onuda anlamadim ben.. benim kocisimi kapmaya calisiyolarr :roflol: verirmiyimmm hiccccc!!!
verme tabi kız niye veriyomussun kaydirigubbakcemile
vermemmm zatiii. :dance:
komik olanda kizin adi gulcan..
babamin eski sevgilisinin adi da gulcan... annemle evlenmeden once babamin ciktigimis... annemde ona gicik olur bende bu gulcana..
anacim derr hep nedir bu ana kiz gulcanlarda cektigimizzz.. sevmiyoruz o ismi ailecekk :roflol:
vermemmm zatiii. :dance:
komik olanda kizin adi gulcan..
babamin eski sevgilisinin adi da gulcan... annemle evlenmeden once babamin ciktigimis... annemde ona gicik olur bende bu gulcana..
anacim derr hep nedir bu ana kiz gulcanlarda cektigimizzz.. sevmiyoruz o ismi ailecekk :roflol:
herhalde yani
benim sevgilimde benden önce uzak akrabalarının kızıyla çıkmış bi süre
onlarda almanya da yaşıyomuş
burda tatil e gelmişler
sonra erdek e gitmişler
bizimkide gitmiş oraya
orda olmuş ne olduysa
bide biz liseden arkadaşız
o zamanlarda aramızda bişey yok ama çok iyi arkadaşız
bana anlatıyodu bide resimlerini falan göstermişti o zaman ona akıl veriyodum ama
şimdi uyuz oluyorum çok fena
geçende gelmişler gönen e
dedim size falan gelirlerse toz oluyosun ortalıktan
gebertirim valla seni didim yasakkelime (ayy gene çok fena gördüm kendimi :roflol: )
ayyy ne guzel siz lise arkadasisiniz.. evet canim senden oncede olsa iste sinirlerini yine bozuyor.. sevmiyorum bu aile evlilikleri yapmaya calisan insanlari.. ne kadar cahiller yaaa. nerde yasiyoruzz biz yaaa. onume gelse pataklarim ben o kizi.. hehe hicte fena degilsin vallahhhh :roflol:
ayyy ne guzel siz lise arkadasisiniz.. evet canim senden oncede olsa iste sinirlerini yine bozuyor.. sevmiyorum bu aile evlilikleri yapmaya calisan insanlari.. ne kadar cahiller yaaa. nerde yasiyoruzz biz yaaa. onume gelse pataklarim ben o kizi.. hehe hicte fena degilsin vallahhhh :roflol:
:roflol: ana kız kaderiniz aynıymış gülcanlardan yana
ay tesadüfe bak yaa :roflol:
yok bunların aileler bişey yapmaya çalışmamış
bu iki gıcık yapmış kendi aralarını
hele bi akşam balkonda sabaha kadar oturmuşlar falan
ayy aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum yaa delikafadulden
o zaman seninkini once bi pataklamak lazimm sonrada o kizi hahahaha.. gecmistede olsa sen yinede bi pataklaa :roflol: bugun birilerini pataklayasimm varrrrr uleynn!! :roflol:
:roflol: bazen çok fena acısını çıkartıyorum canım
aklıma geldikçe çok sinir oluyorum yaa anlatamam yani
anlatılmaz yaşanır :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?