- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.161
Antalya son ihtimal zaten delikafaduldendelikafadulden
istediğim otel de balayı hizmeti istiyorum voyagelerde var şakkıdı
ben seviyorum ya yenge muhabbetini
çevremizdeki bi çok kişi yenge diyo bana :roflol:
odaya kirmizi sarap, kalp seklinde pasta, meyve, gazete, ozel susleme, ilk gun odaya kahvalti vs. vs. vs. kulaga hos geliyor demuuu?
Ben yenge denilmesine karşı değilim. hatta bazen yenge denilince çok hoşuma gidiyor =))
Ben yenge denilmesine karşı değilim. hatta bazen yenge denilince çok hoşuma gidiyor =))
kizlarr size bi soru.. sevgilinizle cikarkennn hic sevdiginize talip ciktimiii?
benimkine cikti.. istemeye bile geldilerr hahahahahaha sırnaşık şey cok sinir bozucu biseyyyy
Philips FC 9210 Marathon Torbasız Elek.Süpürge GittiGidiyor.com'da
Kızlar elektirik süpürgelerinizi aldınızmı?
Ben bunu alıcam zamanı geldiğinde. Bizim evdekide bundan çok memnunuz.
Kademeli çekme gücü var =) Sulu değil bide. Kovalı. Doldukça çöpe boşaltıyosun =)
Torbalıları hiç sevmiyorum.
papatyacım buna talip mi denir yoksa ne denirse nişanlımın teyzesi kızını vermek istemiş araları bu yüzden yılalrdır açıkmış kızını veremedi diye birgün kaynanam allah muhafaza aranızda birşey duysalar enfazla sevinecek olan bunlar der (çokda dertti onun kardeşi evime almam valla tanımam bu saatten sonra) ama kaynanam yeni yeni konuşmaya başlamış kızıda çok güzelmiş ama yinede ilk baştan beri olmaz demiş bende bazen evlenseydin güzel kızı kaçırmışsın diyorum nefret edeiyorum böyle karşılaştırmalardan millet güzellikle yarışıyor sanki ya ne pis şeyler bunlar:mymeka:
ammanya sıcaktan insan daha çok bunalıyo dimi birde oruçlu oldu mu hiç geçmiyo sanki vakit :S bugün saat 4 te çıkmak eve gidip uyumak istiyorum umarım çıkabilirm
iyim pamıkım sen napıyosun nasıl gidiyo nişanlılık
evet EN ONEMLISI balayimis zaten benimkisi oyle diyor.. diger islere gelince yavas yavas halleder herseyi ama balayina gelince takla atarak yaptirdi rezervasyonunu gicikkkk! :roflol:
Lara Antalya, otel Rixos Lares tatlimmm. Evettt zaten en guzeli dugun stresinden sonra soyle guzel bi tatil yapmak olucak.. bizim dugun Izmirde, ve dugun gecemiz ve ertesi gunu Izmirin denizine bakan manzarali bi otelde kalicazz onuda ayarladikk Crowne Plaza da.. Sonra P.tesi kalkip Antalyaya ucucaz orda 6 gece kalicaz ve pazar gunude Eskisehire evimize gecicez..
Philips FC 9210 Marathon Torbasız Elek.Süpürge GittiGidiyor.com'da
Kızlar elektirik süpürgelerinizi aldınızmı?
Ben bunu alıcam zamanı geldiğinde. Bizim evdekide bundan çok memnunuz.
Kademeli çekme gücü var =) Sulu değil bide. Kovalı. Doldukça çöpe boşaltıyosun =)
Torbalıları hiç sevmiyorum.
papatyacım buna talip mi denir yoksa ne denirse nişanlımın teyzesi kızını vermek istemiş araları bu yüzden yılalrdır açıkmış kızını veremedi diye birgün kaynanam allah muhafaza aranızda birşey duysalar enfazla sevinecek olan bunlar der (çokda dertti onun kardeşi evime almam valla tanımam bu saatten sonra) ama kaynanam yeni yeni konuşmaya başlamış kızıda çok güzelmiş ama yinede ilk baştan beri olmaz demiş bende bazen evlenseydin güzel kızı kaçırmışsın diyorum nefret edeiyorum böyle karşılaştırmalardan millet güzellikle yarışıyor sanki ya ne pis şeyler bunlar:mymeka:
benimkinide buyuk teyzesinin kizina istedilerrr. AYNI DERTTEN YANAYIZZZ CANIM YAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?