2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben seviyorum ya yenge muhabbetini
çevremizdeki bi çok kişi yenge diyo bana :roflol:

bende cok seviyorummm vallahhhh!! :dance: biz sevgilimle daha cikarken beni kardesinle ilk tanistirdiginda kardesi sormus ona ben gelmeden once, abi, abla mi diyim gulsah mi diyim ne diyimm diye? oda yenge de demis.. ondan beri cocuk yenge derr :roflol:

odaya kirmizi sarap, kalp seklinde pasta, meyve, gazete, ozel susleme, ilk gun odaya kahvalti vs. vs. vs. kulaga hos geliyor demuuu?

delikafadulden gelmez mi yahu ohaoldumsmileohaoldumsmile

Ben yenge denilmesine karşı değilim. hatta bazen yenge denilince çok hoşuma gidiyor =))

bana da diyorlar sevmezdim aslında ama şimdi güzel geliyor sempatiksalakcinni bi tek yeğen diyor arada bi işine geldi mi yengecim sempatiksalakcinni

benimde nişanlımın abileri ablası beni daha çok tutarlar

bizim burda düğünden sonra gelin indirme oluyo saatlercede sürüyo işte
hepsi siyolar bana sakın pes etme yaptıklarını beğenme sürünsün diye

kizlarr size bi soru.. sevgilinizle cikarkennn hic sevdiginize talip ciktimiii?

papatyacım buna talip mi denir yoksa ne denirse nişanlımın teyzesi kızını vermek istemiş araları bu yüzden yılalrdır açıkmış kızını veremedi diye birgün kaynanam allah muhafaza aranızda birşey duysalar enfazla sevinecek olan bunlar der (çokda dertti onun kardeşi evime almam valla tanımam bu saatten sonra) ama kaynanam yeni yeni konuşmaya başlamış kızıda çok güzelmiş ama yinede ilk baştan beri olmaz demiş bende bazen evlenseydin güzel kızı kaçırmışsın diyorum nefret edeiyorum böyle karşılaştırmalardan millet güzellikle yarışıyor sanki ya ne pis şeyler bunlar:mymeka:

benimkinide buyuk teyzesinin kizina istedilerrr. AYNI DERTTEN YANAYIZZZ CANIM YAAAAA

birgün olurda kaynanam seni aldım onu almadım işte derse kendimi şimdiden hazırlıyorum(umarım böyle bir gaflette bulunmazda)insanlara güven olmaz.sevmiyorum akraba arasında evlilikleri

umarım cıkarsın canım ben oruç degilim keşke olsam hiç farkım yok ama millet oruc oluncada seninde agzın baglı oluyor.

evet EN ONEMLISI balayimis zaten benimkisi oyle diyor.. diger islere gelince yavas yavas halleder herseyi ama balayina gelince takla atarak yaptirdi rezervasyonunu gicikkkk! :roflol:

:roflol:

eskişehir nasıl bi yer canım her yönden?

kizlarr size bi soru.. sevgilinizle cikarkennn hic sevdiginize talip ciktimiii?

yok bana çıktı az kalsın istemeye geleceklerdi..nişanlıyken...sevgiliykende istemeye geldiler..

phılıps i elektronikte tek geçerim suan ne kadar canım bunlar

[

pandomim bende böyle bi elektrik süpürgesi istiyorum
ama sulu olanındanmı alsamki diyorum
bi tanıdıkda aynı markanın sulu olanı var cok memnun

benimkinide buyuk teyzesinin kizina istedilerrr. AYNI DERTTEN YANAYIZZZ CANIM YAAAAA

Kızlar ben böle düşünen insanları anlayamıyorum gerçekten.
akrabadan başka insanmı kalmadı ya.
teyze çocukları hala amca dayı çocukları demek kardeş demektir.
insanlar niye hemen kardeş çocuklarını baş göz etmeye uğraşırlar anlamam yani :umursamaz:

2 sene once mi ne ben Ankara ya gittim.. o zamanlar daha cikiyorduk sevgilimle iste.. ben Ankaraya varmadan once bunlarin Almanyada oturan buyuk teyzeleri gelmis.. Yani askimin babaannesinin ablasi oluyor.. Almanyadan tatile gelmisler bunlarada ugramislar.. megersem gelme sebepleri Arda'mi istemekmis kendi kizlarina.. Bunlar dusunmus tasinmislar ve yabanciya gitmesinmis.. yaniii benim askimdan 3 yas buyuk olan kart kizlarina istedilerrrr yaaaa. Bende bunu bilmiyorum tabi ve haberim yoktu.. onlarr neyse gittiler ve ertesi gunu ben geldim Ankaraya.. kayinvaldemle oturuyoruzzz.. kayinvaldem agzindan kacirdi konusurken hafta osnuda Ardayi istemeye geldiler diye.. benimkide yan taraftan bi baktim isaret ediyor SUS ANNE diye.. neyseee sonra oturduk konustukk ben cok fena bozuldummm. Birde teyzesi ben bu olayi bilmeden once haber gondermis iste SENINLEDE TANISAMADIK GULSAHCIMM diye.. bende AYYY BIDAHAKI SEFER ARTIK falan diyorum.. gicik kadinnn. neyse.. simdi bu hafta yine Ankarada lar acayip sinirlerim bozuk.. askima soyledim uzaklass evden diyee. icim almiyor onlari.. kiz birde askimdan 3 yas buyuk yaniii.. seneye dugunumuz e geliceklerrr ama ben istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…