- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.181
birgün olurda kaynanam seni aldım onu almadım işte derse kendimi şimdiden hazırlıyorum(umarım böyle bir gaflette bulunmazda)insanlara güven olmaz.sevmiyorum akraba arasında evlilikleri
eskişehir nasıl bi yer canım her yönden? [
Kızlar ben böle düşünen insanları anlayamıyorum gerçekten.
akrabadan başka insanmı kalmadı ya.
teyze çocukları hala amca dayı çocukları demek kardeş demektir.
insanlar niye hemen kardeş çocuklarını baş göz etmeye uğraşırlar anlamam yani :umursamaz:
teyzeside veremedi bi türlü çıtır ve güzel kızını başkalarına hala evde duruyormuşuzak dursun.abisinin nişanında tüm teyzeleri vardı ilk görüyorlardı beni dipleri düştü tabi o şok onlara yeter:)) kendilerine bi süre gelemezler hahahaaha
harika bi yer canimmm resimlerine bi bak internettenn o kadar kuuck samimi bi yerki.. her taraf cafe ler dolu boyle zaten ogrenci sehiri biliyorsun o yuzden her taraf civil civil.. cok hosuma gidiyor hele porsuk cayinin etrafinda sevgilimin koluna girip yurumekkk offfff.
sulu makine için herkez çok farklı söylüyor.
kayınvalidem de var 1 gün unutsun mesela tam anlamı ile temizlemesin yada diyelim bi odayı süpürdün diğeri için o su 1 saat beklesin berbat kokuyor. uyuz oldum onu görünce. bide suyu direk dökemiyorsun tüm saçları-kirleri topluyor ya bu sefer klozeti tıkar diye hadi elini sokup onları çıkartıyorsun falan bana göre değil yani.
komşıusında küçük hazneli var oda tam tersi çok memnun temizlemesi kolaymışi
ay yok almayım ozaman sulu en nefret ettigim şey koku olayıdır
kurusu daha iyiymiş
Gunaydinnnn!! kizlar ammanya ve sonbaharinda soyledigi gibi bu aralar bende uzgunum yaa. kendi kendime biseyleri dert ediyorum. Stressliyim sanki hic birsey dogru gitmicekmis gibi hissediyorum. Evet biz bayanlar gercekten herseyin cobuk hallosmasini istiyoruz sonbaharcim ama olmuyor. Benim derdim sozlumun ailesinle.. Mart basinda dugunumuz var daha dogru duzgun bir hazirlik, hic birsey yok onlarda. Kayinvaldemle ayri sehirlerde oldugumuz icin haftada bir konusurz telefonla, dugun hakkinda kelime bile etmez.. Cok nadirdir sorar gelinlik modelini kararlastirdimmi diye.. Askimda bana guluyor, dert ettigin seye bak.. butun gelinler kaynana karisiyor diye uzuluyor sense seninki karismiyor hicbirseye diye uzuluyorsun diye.. Ufff ne biliyim yaaaa. Sanki hic birsey dogru istedigim gibi olmicakmis gibi hissediyorumm bu aralar..
günaydın kızlar nasılsınız bende yarından itibaren 2 gün izindeyim:)) misafirlerim olacak
benimde canım sıkkın bugünlerde ya nişanlımdan 1 yaş büyük abisi var onunda düğünü 2 ay sonraymış. millet 6 ay içinde tanışıp muratlarına eriyorlar bizde böyle yıllarca sürünüyoruz, bi adaletsizlik var amakayınvalidemde şimdi onların telaşında mobilya almaya filan gideceğiz şunu alacağız bunu alacağız bu hazırlıkları ilk ben hakediyordum ama nasip değilmiş
yok tatlim onlarda yardim ediyorlar... dugun salonumuz tutuldu.. hatta biz askimla balayimiz icin rezervasyonumuzu bile ayirttik ama.. ne biliyim iste.. bende fazla karismasini istemiyorum ama en azindan biraz hevesli davransa iyi olur.. aslinda cok iyi birisidir ve beni cok sever her konustugumuzda birtanemm seni cok ozledim falan diye baslar konusmayaa ama.. ne biliyim.. bide gecen ay kucuk ogullarina nisan yapmaya kalkistilar.. ortada hic birsey yokken sirf kiz arkadasinin babasi rahat rahat gorusmelerine izin vermiyor diye nisan yapalim diye kalkistilar onunda biraz etkisi var.. kalkistilar sonra ben biraz uzulunce kizin ailesine su an buyuk oglumuzun dugunu bizim icin oncelikli falan demisler.. onlarda beklemeyi kabul etmisler.. amann ne biliyimmm.
kıskanıyonmu papatyam sırnaşık şey
bırak onlar samimi olsun.
bi laf var ya fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
en iyisi gerektiği kadar samimi olmak ama o istikrarda gitmek aklinialirimsmile
aman aman geline bak yaaww
şimdiden ben gelirim onun üstesinden diyokötükedihüso
umarım cıkarsın canım ben oruç degilim keşke olsam hiç farkım yok ama millet oruc oluncada seninde agzın baglı oluyor.
:roflol:
eskişehir nasıl bi yer canım her yönden?
yok bana çıktı az kalsın istemeye geleceklerdi..nişanlıyken...sevgiliykende istemeye geldiler..
phılıps i elektronikte tek geçerim suan ne kadar canım bunlar
[
pandomim bende böyle bi elektrik süpürgesi istiyorum
ama sulu olanındanmı alsamki diyorum
bi tanıdıkda aynı markanın sulu olanı var cok memnun
2 sene once mi ne ben Ankara ya gittim.. o zamanlar daha cikiyorduk sevgilimle iste.. ben Ankaraya varmadan once bunlarin Almanyada oturan buyuk teyzeleri gelmis.. Yani askimin babaannesinin ablasi oluyor.. Almanyadan tatile gelmisler bunlarada ugramislar.. megersem gelme sebepleri Arda'mi istemekmis kendi kizlarina.. Bunlar dusunmus tasinmislar ve yabanciya gitmesinmis.. yaniii benim askimdan 3 yas buyuk olan kart kizlarina istedilerrrr yaaaa. Bende bunu bilmiyorum tabi ve haberim yoktu.. onlarr neyse gittiler ve ertesi gunu ben geldim Ankaraya.. kayinvaldemle oturuyoruzzz.. kayinvaldem agzindan kacirdi konusurken hafta osnuda Ardayi istemeye geldiler diye.. benimkide yan taraftan bi baktim isaret ediyor SUS ANNE diye.. neyseee sonra oturduk konustukk ben cok fena bozuldummm. Birde teyzesi ben bu olayi bilmeden once haber gondermis iste SENINLEDE TANISAMADIK GULSAHCIMM diye.. bende AYYY BIDAHAKI SEFER ARTIK falan diyorum.. gicik kadinnn. neyse.. simdi bu hafta yine Ankarada lar acayip sinirlerim bozuk.. askima soyledim uzaklass evden diyee. icim almiyor onlari.. kiz birde askimdan 3 yas buyuk yaniii.. seneye dugunumuz e geliceklerrr ama ben istemiyorum..
sulu makine için herkez çok farklı söylüyor.
kayınvalidem de var 1 gün unutsun mesela tam anlamı ile temizlemesin yada diyelim bi odayı süpürdün diğeri için o su 1 saat beklesin berbat kokuyor. uyuz oldum onu görünce. bide suyu direk dökemiyorsun tüm saçları-kirleri topluyor ya bu sefer klozeti tıkar diye hadi elini sokup onları çıkartıyorsun falan bana göre değil yani.
komşıusında küçük hazneli var oda tam tersi çok memnun temizlemesi kolaymışi
bende ayni seyden korkuyorummmm. ama askim cok terslemis onlari bunu soylediklerinde.. birde kandirmaya calismislar bak oglum yabanciya gitmiceksin seni Almanyaya goturcez hayatini kurtarirsinnn biz bakariz sana diye. SALAK KADINNN BENIM ASKIM ZATEN INSAAT MUHENDISI.. BURDA HAYATINI GAYET KURTARMIS BI SEKILDE... kart kizini verecek baska bi kisi bulamamis sankiii.. birdeee sey demisler.. SIZI TATILE GONDERELIM BU YAZZ BIRBIRINIZI TANIYINN.. 2 sene oncesinden iste geldiklerinde... askimda terslemis benim sevgilim var yarinda Ankaraya geliyor bu ne sacmalik diyeee bagirip cagirmis,.
benim zamanım olsa bile asla elimi sokup temizlemem miğdem kalkar zaten saçı hiç sevmem.
yine yuhhh diyorum papatyam.
sanki domates salatalık alıyor ya...
vereliniortak
aynenn. öle süpürmeyi napim ben suyun içine elimi soktuktan bilmem naptıktan sonra.
vereliniortak
aynenn. öle süpürmeyi napim ben suyun içine elimi soktuktan bilmem naptıktan sonra.
sen bide bana sor canim nasil bi yuh icindeyim 2 seneden beriii. icim hic almiyor onlari.. gormek bile istemiyorum ama gelicekler herhalde dugunumuze.. o kart i da getirirlerse en guzel gunumde sinirlerim bozulcak gibime geliyorrrr. Bu hafta geldiklerinde kayinvaldeme az kalsin diyordum zaten telefonda anne kucuk oglunu koru bu sefer onu istemeye geliyorlar herhalde diye.. zor tuttum kendimiiii
Takma canım, öyle insanlar için düğününde sinirinimi bozacaksın bide, boşver.
Nişanlın tavrını koymuş zaten, hatta onlara inat daha çok gül ve eğlen yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?