2011 gelin adayları buyrun sohbete

sulu makine için herkez çok farklı söylüyor.
kayınvalidem de var 1 gün unutsun mesela tam anlamı ile temizlemesin yada diyelim bi odayı süpürdün diğeri için o su 1 saat beklesin berbat kokuyor. uyuz oldum onu görünce. bide suyu direk dökemiyorsun tüm saçları-kirleri topluyor ya bu sefer klozeti tıkar diye hadi elini sokup onları çıkartıyorsun falan bana göre değil yani.

komşıusında küçük hazneli var oda tam tersi çok memnun temizlemesi kolaymışi

birgün olurda kaynanam seni aldım onu almadım işte derse kendimi şimdiden hazırlıyorum(umarım böyle bir gaflette bulunmazda)insanlara güven olmaz.sevmiyorum akraba arasında evlilikleri

bende ayni seyden korkuyorummmm. ama askim cok terslemis onlari bunu soylediklerinde.. birde kandirmaya calismislar bak oglum yabanciya gitmiceksin seni Almanyaya goturcez hayatini kurtarirsinnn biz bakariz sana diye. SALAK KADINNN BENIM ASKIM ZATEN INSAAT MUHENDISI.. BURDA HAYATINI GAYET KURTARMIS BI SEKILDE... kart kizini verecek baska bi kisi bulamamis sankiii.. birdeee sey demisler.. SIZI TATILE GONDERELIM BU YAZZ BIRBIRINIZI TANIYINN.. 2 sene oncesinden iste geldiklerinde... askimda terslemis benim sevgilim var yarinda Ankaraya geliyor bu ne sacmalik diyeee bagirip cagirmis,.

Son düzenleme:
teyzeside veremedi bi türlü çıtır ve güzel kızını başkalarına hala evde duruyormuş uzak dursun.abisinin nişanında tüm teyzeleri vardı ilk görüyorlardı beni dipleri düştü tabi o şok onlara yeter:)) kendilerine bi süre gelemezler hahahaaha

eskişehir nasıl bi yer canım her yönden? [

harika bi yer canimmm resimlerine bi bak internettenn o kadar kuuck samimi bi yerki.. her taraf cafe ler dolu boyle zaten ogrenci sehiri biliyorsun o yuzden her taraf civil civil.. cok hosuma gidiyor hele porsuk cayinin etrafinda sevgilimin koluna girip yurumekkk offfff.

bizimkiler yine uzaktan canim ama yine 2. derecede kuzen sayilirlar.. babaannesinin ablasinin kizi oluyor..

eger gelirse o kiz bende dugunumuzde gorucem iste kendisini.. bakiyim benden daha guzelmimiss acabaaa. ama kartlamiski o artikk!!

ay yok almayım ozaman sulu en nefret ettigim şey koku olayıdır
kurusu daha iyiymiş

Günaydın kızlaar, bi dolu alıntı yaptım ama son yazılara bakamadım

Canım aslında mesele çabuk hallolması değil bana görü, programlı olması.
Daha sonra sıkışmamak için en iyisi plan yapmak, ama erkeklere nedense erken gibi geliyor bu.
Benim kayınvalidemde fazla karışmaz, ben gelinliğimi beğenip diktiricem, onları parayı verecek...

günaydın kızlar nasılsınız bende yarından itibaren 2 gün izindeyim:)) misafirlerim olacak

Ah banada izin verseler (

Aman canım geç olsun güç olmasın...

Ne güzel paptyacım, senin düşüncene saygı duymaları çok iyiymiş...

ee napalım şekerim
gelicek tehlikeleri önceden kestirdiysen zırhını ona göre kuşanıcaksın
yapıcak bişey yok :roflol:

pandomim bende böyle bi elektrik süpürgesi istiyorum
ama sulu olanındanmı alsamki diyorum
bi tanıdıkda aynı markanın sulu olanı var cok memnun

Kızlar ortalama fiyatı 400-450 tl. ama yinede piyasayı araştırmak lazım.
fiyatına göre iyi bir makine gerçekten.

yuh yani yuhhhhh

bende hep onları duydum speedy. koku olayını filan.
ben çalışıcam ilk başlarda ne bileyim süpürmeye falan anca yetişicem.
her süpürüşümde onu temizleyemem.
o yüzden bu bizim evdekinden alıcam. çok ta memnunuz zaten.

yine yuhhh diyorum papatyam.
sanki domates salatalık alıyor ya...

yine yuhhh diyorum papatyam.
sanki domates salatalık alıyor ya...

sen bide bana sor canim nasil bi yuh icindeyim 2 seneden beriii. icim hic almiyor onlari.. gormek bile istemiyorum ama gelicekler herhalde dugunumuze.. o kart i da getirirlerse en guzel gunumde sinirlerim bozulcak gibime geliyorrrr. Bu hafta geldiklerinde kayinvaldeme az kalsin diyordum zaten telefonda anne kucuk oglunu koru bu sefer onu istemeye geliyorlar herhalde diye.. zor tuttum kendimiiii

domatez salatalik olayina gelince.. bu olayda bi tek guldugum sey bu olduuu sagol canim beni guldurdugun icinnn hehehhehe

ben aldım kıslar süpürgemi çok oldu hemde torbasız aldım bende
bu resimdekine benziyo beko markası
bizim beyaz eşya eksiğimiz kalmadı zaten

papatya o ne yaa
çok şaşırdım valla
bende bu akraba evliliklerine uyuz oluyroum
nerde yaşıyoruz yaa bu ne allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…