- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.501
yok zaten paspas için o kadar para vermem asla zaten
banyo takımı diye geçiyor genelde o yüzden öyle yazmışımdır.
ablam örmüştü kaç sene önce değeri fazla basaya bile kıyamam onlara :))
kaldıracağım düğnüden sonra misafirden misafire .))))
OFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF
Bugün kederliyim, beterim bugün
Sesime ses değse çığlık oluyor
Üşüyor toprak, taşlar üşüyor
Vuslatı yakın eden yollar üşüyor
Yumma gözlerini, uyuma bugün
Bütün gölgeler akşam oluyor
Üşüyor yaprak, dallar usuyor
Savrulup yirtilan ruzgar üşüyor
Oysa ben senden neler neler isterdim
Senli sevdalarda doğmak isterdim
Sabahlar isterdim, asi ve mavi
Büyüsün isterdim ışığın rengi
slm kızlaar evde çeyiz seriliyo bende işteyim ne güzel dime...
Deniz'cim çok güzel yapmış ablan ellerine sağlık
esracım canım çok sağol tatlım allah herkese öyle abla kardeş nasip etsin
ablam harika mükemmel bir numara çok değerli annem aynı zamanda babam
herşey kelimeler yetmez anlatmaya eksik gördümü hemen gidip evinden taşıdı getirdi :))
slm kızlaar evde çeyiz seriliyo bende işteyim ne güzel dime...
Deniz'cim çok güzel yapmış ablan ellerine sağlık
Ayy kıyamam yaa, ablalar böyle işte, benim ablam biraz tembeldir ama saolsun yapar...
TÜm dantellerimi o yaptı, şimdide çeyiz onun evine seriliyor, o olmasaydı seremeyecektim...
keşke olabilseydin esracım ama olsun sen yerleşince istediğin gibi düzenlersin kayınvaliden ığdırda mı senin?
Esra eve mi seriliyor
hım ığdırda seriliyor sandım burda mı seriliyor keşke pazar yapsaydınız ozaman kaçta çıkacaksın yetişirsin gene
ya normalde çeyiz sermeyi düşünmüyordum ama evime gelip kimse göremeyeceği için istanbul'da sermeye karar verdik...
Bugünde nişanlım temizlik yapacak, sonra evin fotolarını çekecekmiş, temizlemeden çekmeyeyim dedi, kıyamam yaa, bulamamış kimseyi...
Kızlar evde seriliyo bee, bu ay sonu Iğdır'a gidecek.
Kayınvalidem İzmir'de.
Pazar yapamazdım çünkü yarın Kınalı ada turumuz var
Ya normalde çeyiz sermeyi düşünmüyordum ama evime gelip kimse göremeyeceği için İstanbul'da sermeye karar verdik...
Bugünde nişanlım temizlik yapacak, sonra evin fotolarını çekecekmiş, temizlemeden çekmeyeyim dedi, kıyamam yaa, bulamamış kimseyi...
ser esracım ne var ne güzel hem annemler sevinir hem anı olur ben bile dantel ıvır zıvırdan nefret ederken serdiysem herkes serer şimdi iyiki yapmışım fotgraflara baktıça hoş oluyorum yüzümde tebessüm oluyor çek sende anıları ölümsüzleştir
o kadar emek verilmiş edilmiş göz nuru dökmüş annen sen ablan en iyisini yaptın bence uzağa gidenler hep kendi evine seriyorlar ilk önce
bende diyorum hiç söylemedi çeyizler gitti diye daha iyi olur canım az emek yok çeyizlerde evini herkes göremeyeceği için görmek isteyen görmüş olur ben çeyiz serme yapmayacağım ama dolap kapaklarını açık bırakırım düğün günü görmek isteyen olursa eve uğrarlar
Evet canım her anı çekicem nasipse...
Canım komşularımız falan bi dolu şey ördü anneme didimki bunların hepsini serde bari kadınlar sevinsin bizimde çorbada tuzumuz oldu diye...
iyi olmuş canım bende daha kimsenin bir çöpü yok tabi daha nişanlanmadım ama bizim burda komşulukta yok zaten
evet bazı kesimlerde yok bizim mahalle ortamı güzel banada bir lif bir patik kapan geliyor ev görmeye gelenlerde bişeyler alıp geliyor bardak felan :)))
iyi olmuş canım bende daha kimsenin bir çöpü yok tabi daha nişanlanmadım ama bizim burda komşulukta yok zaten
Bizim sokaktakiler değil ama aşağı sokaktaki komşuluk çok farklı, annem bişey demeden gelip istemişler.
Hatta dün bir komşu lif örüp getirmiş, hiç tanımadığım gelinide patik ve başörtü koymuş, ihtiyacım olduğundan değil ama bu davranışları mutlu etti beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?