2011 gelin adayları buyrun sohbete

Etmez merak etme, sana abla tavsiyesi (nişan ablası olsu yaşımız aynı :)) aldırabildiğin kadar aldır, evlenince bu kadar olmuyormuş. Bende diyenlerin yalancısıyım yani...:
1:

nişan ablası nikah büyüğünün farklı versiyonu galiba
kuzenim de aramızda 1 yaş bile yok, ben senin nikah büyüğünüm,ablanım diyip duruyor
bu arada evlenince hiçbişey böyle olmıcak yaptır yaptırabildiğin kadar diyorlar yalandır dimiiii yalandır

bir pazar evde geçirmek çok güzeldi
hiçbirşey yapmadım ohh boş durmak ayrı bir hoştu
gerçi alışkın değildim sıkıldımda

bir yarım saat provaya gittik salona o kadar

denizcimm hep nazar oldu bebişimm yaa düğün arifesinde de en çok korktuğum şey dikakt et canım

ay zuhal doğru diyorsun kalçamda hep dört beş tane gz göz morarmış geçiyor gibi şimdide gözüme çıktı inşallah geçr düğüne kadar kalçamdakiler 10 geçti ((

eczaneden krem aldım adama diyoru gelin olacam acil geçmedi lazım
eve gidip okutayım kendimi yoksa yaralara bağlancam

günaydın kızlar,benimde son 2 haftam ....
stres yaptığıma değmedi ,gelinliğimi tamamlamışlar :)h.sonu bitmiş halini gördüm çok beğendim :)
h.sonu takı seti siparişimizi verdik ,gelin ayakkabımı aldım,damatlık siparişimizi verdik (onu da yarın alıcaz),,,bugünde yatağımız geliyor :) :) çok şükür gözle görünür büyük eksiklerimiz kalmadı

giriş şarkımız valse (funfun)
dans şarksıı kutsi melek
pasta da değişik janjanlı birşey

karar verdik slaytımızın zaten ayarlamıştık hazır benimle olan kısmı annesi onu çok severmiş
nişanlımın kısmı güle güle oğlum
birlikte olanlar kayahan herşeye varım

stres yapacak birşey yok ben hala çok normalim
gelinliğimi yarın alıyorum kadın vermiyor deli (orada bakıp sipraiş veriyorlermış)
19 da bindallımı ve kına elbisemi alıyorum saç modelide artık postij oalcak hanigisi uygunsa onu yapsın modellerle postij uyum sağlamıyor saçlarıma çok ince

zuhal sende heyecn durumu nasıl 3 ay kaldı sanada

denizcim bende şuan başka heycanlar var konyada kalmamız kesinleşti gibi ama hala ben inanamıyorum evimide anneme yakın tutup ohh ohhh sefam olsun diyeceğim 3 ay var ama hala heycan yok tek heycanım evimi yerleştirmeye başlayınca olacak sanırım hem 3 ay çok bebişim yaa nasıl geçecek

günaydınlarr.
denizz çok heycanlıyım
kınayada benim 2 gün kaldı.
panik oldum hiç bişiy bilmiorum sanki
olayları akışına bırakıcam planlamıcam artık nasıl giderse öle olacak.
cumartesi gelinlikçime gittim davetiyesini verdim
yarın giy gelinliğini dedi bol dar gelirse getir düzeltelim
yok dedim aynıyım ben bişiy olmaz
olsun giy dene diyince pazar giydim birde ne göreyimmm içindeki cup kapanmıyorr.
sıktım mıktım kendimi kapadı zorla annem. ama gidip aç bunu diyemicem darda olsa giyicem.
uğraşamıcam yani artık

çok duygusalım bu aralar. annemle dün sabah nescafemizi içtik her pazar gibi çok ağladım çokk.

bence düğün heyecanından daha güzel bu haber yakın tut çocuk felan olursa hem daha rahat evet biraz heyecan duymak için erken bir süreç bak 5 gün var sakinim hiç öyle gelin edası yok

kesinlikle ev yerleştir aç müziğin sesini yakın ark al hep ser hem oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…