2011 gelin adayları buyrun sohbete

6'lı takımm ben aldırmadımm çünkü hepsi tek renk ve de dünyanın parası...

kırmızı şortlu gecelik takımı,siyah mini gecelik beyaz saten pijama takımı al hem daha uygun ....

evet canım en mantıklısı bende ikili takım aldırdım kısa geceliği ve sabahlığı var. zaten sabahlığı çok kullanmıyorsun. emin olun gecelikte pek üstünüzde kalamıyor maalesef nedense hemen çıkartılıyor

waowww taze gelinimizden incilerr...Kübracımm sen nasılsın canım?resim yükledinmi ben göremedim

Yaşamak güzel şey doğrusu.Üstelik hava da güzelse,Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de ...Hele tertemizse gönlün.Hele kar gibiyse alnın
Yani kendinden korkmuyorsanKimseden korkmuyorsan dünyada
İyi günler bekliyorsan hele ,İyi günlere inanıyorsan,
Üstelik hava da güzelse.Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey doğrusu....

Temel, Amerika'da bir bar'a girip bira istemiş. O anda bir Alman gelip barmeni kenara çekip kafasına bir elma koymuş ve uzaklaşarak,nişan alıp silahıyla barmenin kafasındaki elmayı tam ortasından vurmuş ve...
-"I AM RED KID" demiş.
Temel hayran kalmış.Biraz sonra aynı şeyi bir Fransız yaparak elmayı ok ile vurmuş ve...
- "I AM WILLIAM TELL" ,
bundan sonra cesaretlenen Temel dışarı çıkıp tekrar içeri girmiş ve aynı işlevi uygulayarak silahıyla ateş eden Temel barmeni alnının ortasından vurmuş adamın öldüğünü anlayan Temel,
-"I AM SORRY" demiş.

günaydınnn bukooooo bugün alışveriş yok mu kızz

Sözlüm yarım gün çalışıyor bugün canım çıksın annemde dükkana gelsin öyle çıkacağız

banyo takımını diyorsun çamaşırlık çöp kutusu fırçalık takımını 180 almıştım
hiç aklıma gelmedi açıkcası bakayım varmı foto

çiçekli deterjan kovasının altında ama pek net görünmüyor sanırım

tam göremedim tatlım ama sen banyo takımı deyince ben zaten yanlış anlamışım banyo paspası klozet örtüsü felan aldın sandım

yok zaten paspas için o kadar para vermem asla zaten
banyo takımı diye geçiyor genelde o yüzden öyle yazmışımdır.

ablam örmüştü kaç sene önce değeri fazla basaya bile kıyamam onlara :))
kaldıracağım düğnüden sonra misafirden misafire .))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…