- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.621
Eki Görüntüle 195372
Eki Görüntüle 195370
Eki Görüntüle 195371
Eki Görüntüle 195369
işte bunlar mobilyalarımız kızlar yorumlarınızı bekliyorum bu arada 20 gün sonra getiriyorlar edoş sende hızlandır çalışmaları biraz arkadaşım geç kalacaksınız bak benim mobilyalar 4 haziranda gelecek eve
mobilayalar çok güzel canım güle güle kullanın.
kızlar hava durumuna bakıp duruyrm cuma sağnak yağış diyor dua edin emii cumartesi açsın yoksa mahfolur düğünüm
kızlar bizde cumartesi nişan alışverişindeydik nişan elbisem ayakkabım ve çantam alındı onun dışında bohçalık cicilerimide aldı aşkım sağolsun alyansları zaten geçen hafta almıştık birtek mekan ayarlamak kaldı onuda ayarlarsak nişan telaşımızda bitmiş olacak
Kızlar bizim makine teslim edildi görünüyomuş yaa(
Eki Görüntüle 195372
Eki Görüntüle 195370
Eki Görüntüle 195371
Eki Görüntüle 195369
işte bunlar mobilyalarımız kızlar yorumlarınızı bekliyorum bu arada 20 gün sonra getiriyorlar edoş sende hızlandır çalışmaları biraz arkadaşım geç kalacaksınız bak benim mobilyalar 4 haziranda gelecek eve
kızlar hava durumuna bakıp duruyrm cuma sağnak yağış diyor dua edin emii cumartesi açsın yoksa mahfolur düğünüm
Güzel,huzurlu,mutlu harika bir hafta diliyorum hepinize
Havalar ısındı güneşi gördük sonunda içim kıpır kıpır
alemsn edoş :)) bn erken gttim saat 12 gbi ordaydım kahvaltılık satanların orda diil ama krkçü hanınn grişinde biçok kşyle yakın temas içindeydk :))betüşüm bende ordaydım..o girişteki kahvaltılıkların satıldıgı yerden sende gçtinmi? türkiyedeki herkes akrabamdır bundan sonra
ah buket yaa ne dio peki kadın aldkça mı çıkıo acaba..bende çarşamba akşamına randevu aldım inşallah banada öyle der yüzüm iyice rezil oldu betüş ya olmayan tüyler çıkmaya başladı yayıldı iyice
kızlar bizde cumartesi nişan alışverişindeydik nişan elbisem ayakkabım ve çantam alındı onun dışında bohçalık cicilerimide aldı aşkım sağolsun alyansları zaten geçen hafta almıştık birtek mekan ayarlamak kaldı onuda ayarlarsak nişan telaşımızda bitmiş olacak
zeynep
bende aynı şekilde canım sürekli hava durumuna bakıyorum
bu hafta sonu gibi olsun en azından diye dua ediyoruz ailecek
gelinliğimin üstüne kısa kürk imitasyon aldık akşam mekandan cıkarken üşürüm ben çünkü
bide gelin alma olucak, dış mekan fotoğraflarımız nolcak
nolursunuz kızlar bizim icin dua edin, hava güzel olsun, yağmur yağmasın
çok şkür nesrincim..nasılsın iyimisin?? bu arada esoşum..resim bekliyoruumm çeyizinden
Kızlar bizim makine teslim edildi görünüyomuş yaa(
kızlar merhaba yeni üyeyim aranıza yeni katıldım.benimde temmuzda düğünüm çook heyecanlıyım.umarım herşey hepimiz için çok güzel olur
alemsn edoş :)) bn erken gttim saat 12 gbi ordaydım kahvaltılık satanların orda diil ama krkçü hanınn grişinde biçok kşyle yakın temas içindeydk :))
ah buket yaa ne dio peki kadın aldkça mı çıkıo acaba..
süpermş elbseni nasıl aldın valla çk ii gdiosnz buket maşallah..
teşekkür ederim zeynepçiğim ayy inş. ya hava çok güzel olacak hatta ve hatta çok sıcak olacak diye düşünüyorum ne demişler ii düşün ii olsunnnn
cumada yağmasın cumarteside yağmasın bu ne ya tövbe tövbe
zeynep
bende aynı şekilde canım sürekli hava durumuna bakıyorum
bu hafta sonu gibi olsun en azından diye dua ediyoruz ailecek
gelinliğimin üstüne kısa kürk imitasyon aldık akşam mekandan cıkarken üşürüm ben çünkü
bide gelin alma olucak, dış mekan fotoğraflarımız nolcak
nolursunuz kızlar bizim icin dua edin, hava güzel olsun, yağmur yağmasın
burda hava günlük güneşlik. inşallah yağmaz canım.
edacm rahat ol haftasonu hava çk gzel olacak ve senin denizin zeynebin düğünü çok gzel geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?