2011 gelin adayları buyrun sohbete

mobilayalar çok güzel canım güle güle kullanın.
kızlar hava durumuna bakıp duruyrm cuma sağnak yağış diyor dua edin emii cumartesi açsın yoksa mahfolur düğünüm

kızlar hava durumuna bakıp duruyrm cuma sağnak yağış diyor dua edin emii cumartesi açsın yoksa mahfolur düğünüm

teşekkür ederim zeynepçiğim ayy inş. ya hava çok güzel olacak hatta ve hatta çok sıcak olacak diye düşünüyorum ne demişler ii düşün ii olsunnnn

ohh maşallah canım
resimlerini çektinmi?

Kızlar bizim makine teslim edildi görünüyomuş yaa (

Allah allah. karıştırmış olabilirler başka birinin adıyla.

çok güzeller canım güle güle kullan.

zeynep
bende aynı şekilde canım sürekli hava durumuna bakıyorum
bu hafta sonu gibi olsun en azından diye dua ediyoruz ailecek
gelinliğimin üstüne kısa kürk imitasyon aldık akşam mekandan cıkarken üşürüm ben çünkü
bide gelin alma olucak, dış mekan fotoğraflarımız nolcak
nolursunuz kızlar bizim icin dua edin, hava güzel olsun, yağmur yağmasın

betüşüm bende ordaydım..o girişteki kahvaltılıkların satıldıgı yerden sende gçtinmi? türkiyedeki herkes akrabamdır bundan sonra
alemsn edoş :)) bn erken gttim saat 12 gbi ordaydım kahvaltılık satanların orda diil ama krkçü hanınn grişinde biçok kşyle yakın temas içindeydk :))
bende çarşamba akşamına randevu aldım inşallah banada öyle der yüzüm iyice rezil oldu betüş ya olmayan tüyler çıkmaya başladı yayıldı iyice
ah buket yaa ne dio peki kadın aldkça mı çıkıo acaba..

süpermş elbseni nasıl aldın valla çk ii gdiosnz buket maşallah..

edacm rahat ol haftasonu hava çk gzel olacak ve senin denizin zeynebin düğünü çok gzel geçecek..

vallahi şimdilik öyle gidiyoruz canım inşallah hep böyle olur Şu heryerde olan elbiseden seçtim canım diz izhasında kırmızı dar ve tek omuz omuzundada gül gibi bir parça var

ah buket yaa ne dio peki kadın aldkça mı çıkıo acaba..

diğerleride uyarılıyor yüzüne iğneli yapalım diyor ama ben lazerden önce iğneli yaptırmıştım ondada yayılmıştı ve hiç biri yok olmamıştı lazerde en azından yok olanlar var tek sorunum sarı tüylerimin kuvvetlenmesi

teşekkür ederim zeynepçiğim ayy inş. ya hava çok güzel olacak hatta ve hatta çok sıcak olacak diye düşünüyorum ne demişler ii düşün ii olsunnnn

cumada yağmasın cumarteside yağmasın bu ne ya tövbe tövbe

burda hava günlük güneşlik. inşallah yağmaz canım.

edacm rahat ol haftasonu hava çk gzel olacak ve senin denizin zeynebin düğünü çok gzel geçecek..

ayy inş. güzel düşünelim kızlar burda hava çok gzlde anlık değişebilio.
ama çok gzl olcak çokkk.
eda ii etmişin benimde havuz kenarında soğuk olur die aldım hem pelüş kürk hemde beyaz şal :)
kürkü nikahta serindi hatta taktık elbisemin üstüne fotolarımda var kadın öle çekti.

Son düzenleme:
Oh bu işide hallettim, yarın teslim edilecek makine inşaAllah, saf kadın yanlış siparişe bakmış...

Kızlaar albüm yaptım, resimler biraz kötü çıkmış ama ancak çekebildim, çatı katı olduğu için çok özenli olamadım, yakınına gidince kafamı eğmek zorunda kaldım...

hb superisi :) ank dayım..2 aydır nişanlıyım temmuzda düğünümüz olacak hepiniz kadar bende heyecanlıyım..düğün telaşı var hergün bi yere koşturuyorum :) gelinlik provası,ev temizliği,damat bohçası vs.vs. :) tüm gelin adaylarına mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…