- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.581
davetiye bastırıren kafanızdaki sayıdan bir 60 tane daha fazla bastırın arkadaşlar
biz ilk 500 tane bastırdık yetmedi tekrar 200 tane daha bastırdık topalm 700 ancak yetti
350 350 bölüştük :)))
kübra senin nasıl geçti hafta sonun evli bir bayan olarak
nurgül senmi sormuştun banyo takımını tekrar yayınlamak için
maşallah deniz ne kadar kalabalık iki tarafta biz 350 tane bastırdık 150 150 bölştük
cuma akşamı halamları ve annemleri ağırladım güzel geçti kardeşimde okul çıkışı geldi evim mutfağım tertemizdi geldiklerinde. cumartesi benimki işe gittikten sonra yatmadım 7 den sonra evimi temizledim sonra giyindim kayınvalideme kahvaltıya gittim ordanda anneme gittim çünkü akşam bir arkadaşımın kınası vardı. pazar günüde eşim çok yorgundu hava çok güzel olmasına rağmen evde oturduk. akşam sadece düğüne gittik beraber dans ettik
kuzum bende klozet takımı örüyorumda seninki çok hoşuma gitti bende düz renk örüyorum anneme göstereceğimde onun için sordum sana canım benim kapağını kaç ilmek ile başladın kuzu
inan ablam ördü hiç bir fikrim yok hazır takımların üzerine koy en iyi tahmin olarak aklıma gelen
günaydın kızlar..
öncelkle bende c.tesi günü nişanlımın bohçasını hallettim.biliyosunuz nişanda yapmamıştım..bir iki parça eksik kaldı onu tamamlayıp götürücez..o günde imam nikahımız kıyılacakmış..yani 2 hafta sonra falan..ayrıca ev konusundaki rahatlığım gerginliğe bıraktı sanki yerini..1 ayım kaldı hemen hemen hala kafamıza göre ev bulamadık..bugun nişanlım izinli bir kaç yere daha bakıcak..nurgüşün dediği evede gidecek..Allah hayırlısını nasip eder inşallah..
gelinlik provama gittim..güzel bi şekilde dikmiş..kalıbı oturmuş..onda bi sorun yok şimdilik..
akşamda arkadaşımın düğünü vardı nişanlımla oradaydık..c.tesi 5,dk bile nefes alamadım.
bu hafta davetiyelerde basılıcak..
edoşum zeynep ve denizim bu hafta sonu evleniyolar..Allahım hepinizi eşlerinizle ömür boyu mutlu eder inşallah..Rabbim utandırmasın hiçbirimizi..
aylin geldimi balayından daha ne kadar izni var..nasıl gecti düğünü acaba??
Eda'cım Nurgül'e komşumu olcen yokda kıs...
Eda'cım Nurgül'e komşumu olcen yokda kıs...
olabilirim olablirimdün bizde pc den baktık nurgüşün gösterdiği eve..begendi manita
Çok güzelmiş Nurgül'üm yaa...
Bizim eşyalarda 1 ay sonra gelmişti, iyikide almışız baştan.
Bu arada benim bulaşık makinesi gelmedi yaa, Düzce'den aldı teyzem ama Ümraniye şubeden göndereceklerdi gelmedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?