- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.601
teşekkür ederim esracığımmm arasana kız bakalım aaaa biz aldık beyaz eşyalar evde duruyor
günaydın kızlar..
öncelkle bende c.tesi günü nişanlımın bohçasını hallettim.biliyosunuz nişanda yapmamıştım..bir iki parça eksik kaldı onu tamamlayıp götürücez..o günde imam nikahımız kıyılacakmış..yani 2 hafta sonra falan..ayrıca ev konusundaki rahatlığım gerginliğe bıraktı sanki yerini..1 ayım kaldı hemen hemen hala kafamıza göre ev bulamadık..bugun nişanlım izinli bir kaç yere daha bakıcak..nurgüşün dediği evede gidecek..Allah hayırlısını nasip eder inşallah..
gelinlik provama gittim..güzel bi şekilde dikmiş..kalıbı oturmuş..onda bi sorun yok şimdilik..
akşamda arkadaşımın düğünü vardı nişanlımla oradaydık..c.tesi 5,dk bile nefes alamadım.
bu hafta davetiyelerde basılıcak..
edoşum zeynep ve denizim bu hafta sonu evleniyolar..Allahım hepinizi eşlerinizle ömür boyu mutlu eder inşallah..Rabbim utandırmasın hiçbirimizi..
aylin geldimi balayından daha ne kadar izni var..nasıl gecti düğünü acaba??
Eki Görüntüle 195372
Eki Görüntüle 195370
Eki Görüntüle 195371
Eki Görüntüle 195369
işte bunlar mobilyalarımız kızlar yorumlarınızı bekliyorum bu arada 20 gün sonra getiriyorlar edoş sende hızlandır çalışmaları biraz arkadaşım geç kalacaksınız bak benim mobilyalar 4 haziranda gelecek eve
kızlar gnaydın bn geldim herkesin haftasonu yoğum geçmiş ne güzel yeni ciciler alanlar hepinz güle güle kullanın bu hafta 3 gelnmz var
bende cumartesi eminönüne gttim son eksklerimide aldm ayın 20snden snra herşeyimizi çıkartıp yeniden yıkayıp koliliycez resmni çekemedklermi inşallah o zaman çeker eklerm pazar gnüde lazere gttim kadın artık randewu almana gerek yok çıktıkça gel evlenmeden kurtldn dedi
Ayy bende gelirken Aylin geldi aklıma bugün gelir dedim.
Bu arada Buket'te gecikti...
ben başarandan 180 aldım kazıkmı yedim pöffffffff
adaşım, bugün nişanlın bir iki ev kafasında belirleyip göstersin sana canım
vaktiniz azaldı, panik yaratmak istemem canım ama yavaş yavaş bir karar vermeniz gerekiyor
kızlar gnaydın bn geldim herkesin haftasonu yoğum geçmiş ne güzel yeni ciciler alanlar hepinz güle güle kullanın bu hafta 3 gelnmz var
bende cumartesi eminönüne gttim son eksklerimide aldm ayın 20snden snra herşeyimizi çıkartıp yeniden yıkayıp koliliycez resmni çekemedklermi inşallah o zaman çeker eklerm pazar gnüde lazere gttim kadın artık randewu almana gerek yok çıktıkça gel evlenmeden kurtldn dedi
Kızlar bizim makine teslim edildi görünüyomuş yaa(
aaa ne olacak şimdi
yok adaşım haklısın..artık biyere evet burda oturucaz dememiz gerekiyor..
denizcim klozet takımının aynından istiyorum..ne kadara yaptırdın..
Bilmiyorumki canım anlam veremedim...
teşekkür ederim zuzucuğummm modalifeden aldık peşin para hepsi 4760 tl canımnurgülcüm eşyaların çok güzel canım koltuk takımında istediğim şekilde markası nedir bebişimm fiyatı bide
kuzum nerden gelecekse orayı ara canımNereyi arayayım Düzce şubeyimi Ümraniyeyimi?
1 haftayı geçti alalı yaa, hala ses soluk yok
kankamm hayırlı olsun..eşyalarını gülee gülee kullan inşallah..çok şık herşeyin.. ama dolabını niye küçük aldın..4 kapılımı sanki..gerçi odan küçükse mecbur.. olsun..mutlu günlerde kullan..otuma grubun istedigim gibi kahve krem..darısıda bana fıstıgımm.
Kızlar bizim makine teslim edildi görünüyomuş yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?