2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar gnaydın bn geldim herkesin haftasonu yoğum geçmiş ne güzel yeni ciciler alanlar hepinz güle güle kullanın bu hafta 3 gelnmz var

bende cumartesi eminönüne gttim son eksklerimide aldm ayın 20snden snra herşeyimizi çıkartıp yeniden yıkayıp koliliycez resmni çekemedklermi inşallah o zaman çeker eklerm pazar gnüde lazere gttim kadın artık randewu almana gerek yok çıktıkça gel evlenmeden kurtldn dedi

adaşım, bugün nişanlın bir iki ev kafasında belirleyip göstersin sana canım
vaktiniz azaldı, panik yaratmak istemem canım ama yavaş yavaş bir karar vermeniz gerekiyor

kankamm hayırlı olsun.. eşyalarını gülee gülee kullan inşallah..çok şık herşeyin.. ama dolabını niye küçük aldın..4 kapılımı sanki..gerçi odan küçükse mecbur.. olsun..mutlu günlerde kullan..otuma grubun istedigim gibi kahve krem..darısıda bana fıstıgımm.

betüşüm bende ordaydım..o girişteki kahvaltılıkların satıldıgı yerden sende gectinmi? türkiyedeki herkes akrabamdır bundan sonra

Ayy bende gelirken Aylin geldi aklıma bugün gelir dedim.
Bu arada Buket'te gecikti...

geldim canım cumartesi öğleden sonra yoktu ya işler birikmiş onları hallettim

ben başarandan 180 aldım kazıkmı yedim pöffffffff

başarandan almışsan yemişsindir canım benim jumbo tencere çay seti ve çatal bıçak setimi annem başarandakinden 400 tl daha daha ucuza aldı

adaşım, bugün nişanlın bir iki ev kafasında belirleyip göstersin sana canım
vaktiniz azaldı, panik yaratmak istemem canım ama yavaş yavaş bir karar vermeniz gerekiyor

yok adaşım haklısın..artık biyere evet burda oturucaz dememiz gerekiyor..

denizcim klozet takımının aynından istiyorum..ne kadara yaptırdın..

Son düzenleme:

bende çarşamba akşamına randevu aldım inşallah banada öyle der yüzüm iyice rezil oldu betüş ya olmayan tüyler çıkmaya başladı yayıldı iyice

kızlar bizde cumartesi nişan alışverişindeydik nişan elbisem ayakkabım ve çantam alındı onun dışında bohçalık cicilerimide aldı aşkım sağolsun alyansları zaten geçen hafta almıştık birtek mekan ayarlamak kaldı onuda ayarlarsak nişan telaşımızda bitmiş olacak

yok adaşım haklısın..artık biyere evet burda oturucaz dememiz gerekiyor..

denizcim klozet takımının aynından istiyorum..ne kadara yaptırdın..

ablam yaptı canım kilo ile satılıyor siyah zemin sakallı ip çiçekler içinde küçk yumakalr yetiyor 4 5 tane farklı renk ablamlar arkadaşlarıyla yatı birlikte biri çiçek biri zemin hep birlikte yapınca kaça mal oldu bilmiyorum inan birde gçen kumaş pazarında sakallı ip gibi kumaş var terziliği olan varsa onltı değerlendirebilir

nurgülcüm eşyaların çok güzel canım koltuk takımında istediğim şekilde markası nedir bebişimm fiyatı bide
teşekkür ederim zuzucuğummm modalifeden aldık peşin para hepsi 4760 tl canım

Nereyi arayayım Düzce şubeyimi Ümraniyeyimi?
1 haftayı geçti alalı yaa, hala ses soluk yok
kuzum nerden gelecekse orayı ara canım

teşekkür ederim canım çok saol daha güzelleri senin olsun inş. dolap 6 kapılı ebatlarında ama sürgülü olacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…