2011 gelin adayları buyrun sohbete

böyle şeyleri konuşmak pek hoş değil ama bilgisizlikte kötü zeynep. bence tanıdığın güvendiğin birine sor.

Ay ben hiç korkmuyorum ya

elimde değil ki korkmamak.
evet beynimi öyle hazırlamışım ben şimdide atamıyorum üstümden

konuları konuşmamam utanmamdan ya da ayıp olduğunu düşündüğümden değilde
kendimi kasmamdan kaynaklanıyor sanıyrm.
sizler yaptırdınız mı bilmiorum.
yatağa beyaz bişiy serilir. annem yaptırmak istemişti mesela karşı çıktım. sadee o zaman söylemiştim ben zaten korkyrm birde böle şeyler yapıp iyice korkutmayın batıcaksa yatak batsın benim psikolojimden daha iyidir die. bir daha o oldu hiçte bişiy söylemedi

Deniiz kendüne gel bacım, kız yeminlen daha biraz önce geçti aklımdan, Deniz'in düğüne 5 güncük kaldı ama çok güçlü diye, hatta maşaAllah bilem dedim, 2 dk'da nazarımmı değdi yaa tövbe tövbeee...

aylinciğim hoşgeldin bu arada. Hayırlı uğurlu olsun. Ben düğünüm gelmesin istiyorum bu aralar. Hemen gelip biticek diye üzülmeye bile başladım :))
resimler varmı resimler ?

evet aslı aynen öyle oluyo geçip bitiriveriyo
resimler şuan burda yok canım
buraya yükleyip ekliycem size de

sağol canım benim sizinde az kaldı
bu hafta sonu eriyosunuz muradınıza
nişanlımda senin bu dediklerini dedi biraz bendende kaynaklanıyo diye
e insanın kendini bilmesi de güzel bişey dimi ama

aylincim yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat..düğünün kınan nasıl geçti..

valla edoşum çok güzel yerlere gittim
alanya süper
kaldığımız otel süperdi
hep yabancı turistler olduğu için türklere ilgili mükemmel
otelde tek türk bizdik zaten çalışanların dışında yani
geliceğimiz gün araba kiralayıp gezebildiğimiz yerleri gezdik gördük
manavgat şelalesine gittik ama bence beş para etmez
side ye gittik antik tiyatroya falan süperdi orası da
sonra damlataş mağarasına gittik
alanya kalesine çıktık manzara harikaydı
ne kadar güzel bi yer yaa yemyeşil
alanya ayaklarının altında deniz ayaklarının altında
valla hiç gelesim gelmedi
balayı resimlerindende eklerim size
yarın getiririm kısmetse

bizde alanyaya gidiyoruz..bizzat kociş adayıma gideceğimiz yerleri aktardım sayende..
düğünün nasıl geçti..aylinim ayıp olmazsa düğün takıların bilezik hariç ne kadar toplandı??

bizde alanyaya gidiyoruz..bizzat kociş adayıma gideceğimiz yerleri aktardım sayende..
Düğünün nasıl geçti..aylinim ayıp olmazsa düğün takıların bilezik hariç ne kadar toplandı??

düğünümde güzeldi ya
babamla ilgili sorunlar oldu ama görmezden geldim
herkes bayılmış düğüne çok eğlenmiş
kayınvalidemin falan bir sürü akrabası geldi acayip eğlenceli insanlar
o yüzden düğünde çok eğlenceli oldu
valla şekerim kocişe takılanları tam bilmiyorum ama bana takılan 75 tane altın var
500 dolar 500 civarı da euro olmuştur herhalde

düğünün nasıl geçti..aylinim ayıp olmazsa düğün takıların bilezik hariç ne kadar toplandı??

Bizde alanya ya gideceğiz otobüste felan zorlandın mı aylin siz ilk evdemi geirdiniz

eda ve deniz siz hangi otele gidiyosunuz

otobüs yolculuğu baya uzun sürdü canım 13 saat falan aslında biraz zor oldu ama genelde uyudum
ayaklarım şişti baya bi bi yukarı topladım bi aşağı saldım ama gene de engle olamadım şişmesine
ilk geceyi evde geçirdik canım
düğün cumartesi akşamıydı
biz pazar akşam 8 de bindik otobüse bandırmadan
bursadan falan geçerken seni buketi falan andım kocişe anlattım sizi
benim burda arkidişlerim var didim

ilk geceden kalan bir sıkıntı oldumu oturmada felan ortepedik oturmalık alıcağım da kimi oturamıyormuş diye duydum
benim süpriz incekum mevkinde 4 yıldızlı bir otel yeni yapılmış bir iki senelik

ayy vefalı arkadaşım benim kocası yanındayken bile bizi düşünmüş:13: Bizde sabaha karşı 4-5 gibi yola çıksak aşkım araba kullansa ben onun dizlerinde uyusam ne güzel olur

ilk geceden kalan bir sıkıntı oldumu oturmada felan ortepedik oturmalık alıcağım da kimi oturamıyormuş diye duydum
benim süpriz incekum mevkinde 4 yıldızlı bir otel yeni yapılmış bir iki senelik

kız ilk gece bişey olamadıki sıkıntı olsun
ama olduktan sonra da oturmayla ilgili aşırı derecede bi zorluk yaşamadım ben gayet normaldi yani
bizimkide incekumu geçince avsallar beldesinde bi oteldi ama çok memnun kaldık

ayy vefalı arkadaşım benim kocası yanındayken bile bizi düşünmüş:13: Bizde sabaha karşı 4-5 gibi yola çıksak aşkım araba kullansa ben onun dizlerinde uyusam ne güzel olur

valla güzel oluyo
biz otobüsteydik ama kociş ayaklarım ağrımasın diye bacaklarımı bacaklarının üstüne koydurdu
sırtımıda cama doğru yasladım ohh süper oldu
bazen omzunda uyudum çok güzedl oldu

El öpmeye gittiniz mi ne zaman en son tecrübeli sensin aylinnnn

tatilden cumartesi döndük
o akşam yemeğe kayınvalideme gittik
dünde benim anneme gittik
ertesi gün falan gitmem diye anlaşma yapmıştım zaten ben
kimsede öyle bi talepte bulunmadı gerçi iyi de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…