2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizi lk evde geçireceğimiz için cumartesi akşamı gecei işte pazar akşam onda araba mecbur el öpme faslı olur alk kat pöfffff

birde sabah dayanıyorlarmış çarşaf diye kriz geçiririm tövbe tövbe ne sevmezsem başıma geliyorda

aylincim my home resort bizim otelin adı..
kızlar nişanlım aradı gülmekten ölüyorum iki saattir..şuan nişanlım sultangazide nurgülün dediği eve bakmaya gitti..ama adres almadan yanlış yerde inmiş..aynen şöyle dedi bana ;

eda ben senin aklına neden uydumki
buralar ne kızım böyle..
üstüm başıım toz pislik içinde kaldı hertaraf inşaat
burası tezek kokuyo inekleri bile görüyorum..
iş çıkışını bekliyorum senin kemiklerini kırıcam dedi..
belli etmemek için gülemedim ama gözlerimden yaşlar aktı..

adam şu sinirle orda evi tutsa yeridirrr eddoşşşş

adam şu sinirle orda evi tutsa yeridirrr eddoşşşş

zuzum Allahtan yanlış yerde inmiş..eğer benim dediğim yerde olsaymış..yarın cinayet haberlerinde manşet olarak geçiyo olabilirdim...nişanlısının talimatına uyan ama hayal kırıklığı yaşayan genç cinnet geçirdi..nişanlısını 50 yerinden bıçakladı..

markafoniye 10 tl ye gelmş zuzu ikiside.. bgn kargo bedava 10 tl de kupon vermş sağolsn markafoni bnde kullandm tanesi 5 liraya geldi havana ihtyacm vardı limonlk extra oldu

o havanın aynısından bendede var kuzucum limonlukta benimde gözüm kaldı banada çek vermiş olsaydı bende limonluğu alırdım hayırlı olsun canım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…