- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.761
günaydın kızlar
son 2 günüm yarında işe geliyorum
sonra perşembe evdeyim oh
günaydınlar herkesee
denizim super
nasil keyfin
kubracim nasilsinn
günaydın kızlar
son 2 günüm yarında işe geliyorum
sonra perşembe evdeyim oh
günaydın hepinize..
ben çok üzülüyorum ama .. çok özliycem sizi
kübra şimdi biz ertesii gün balayına gdeceğiz ya kahvaltılık felan alalım diyorum diğer alınacakları geldikten sonra alırız nasıl daha iyi sonuçta akşama kadar aç durmayız yoksa yermek mi getirecekler
eda nişanlın ne yapmış canım ev işini
denizcim tek sorun sultangaziden benim işe gelişim..20 dk yürüme yolu ve 2 minübüs..onun açısından değişen hiçbişi olmucaktı..kira 400.. - 500 depozit istemiş..sırf benden dolayı kaldı orası..
dün önceden baktıgımız eve bakalım dedik..gittik..kadının kirasını geciktirmiceksin..bina girişinde ayakkabını çıkarıcaksın..eve girdikten sonra bana karısıcagınıda biliyodum..öyle bi kadın çünkü..ama artık mecbur o evi tutalım dedim..zaman azaldı..kadın 550 lira istiyor + 1000 tl depozit..biz haziran başında başlatın kirayı dedik..şimdi tutuyosanız şimdi başlıcaksınız kira vermeye dedi..nuh dedi peygamber demedi..ki duyumlarımıza göre ev 1 yıldır boş..öyle gelene geçene vermemiş evi..neyse ben sinirlendim..ki bunlar dindar insanlar hepsi hacı hoca..biz dedim yeni evleniyoruz mayısın sonuna kadar kira alma dedik..yok dedi..eyvallah dedik çıktık..
eve dönüyoruz kayınvalidemin mahallesinde kiralık daire bulduk..ev sahibi gelin bakın dedi..aynı binada oturuyormuş ev sahibi..gittik denizim 1+1 ama ev büyük..çokda küçük değil..sadece mutfak dolaplarının değişmesini istedik..birde badanası var..450 tl kira + 500 depozit..4 kat.2 balkonu var..yerleri ve petekleri yeni takılmıs..şimdi ikimizinde aklı yattı bu eve düşünceniz ne kızlar..biraz daha bakın diyomusunuz?? yoksa burası tutulsunmu artık??:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?