2011 gelin adayları buyrun sohbete

kubracim nasilsinn

iyiyim ayşee çok teşekkürler.. hamdolsun 1 ayımızı tamamladık ve daha güzel oturmaya başladı evliliğimiz hissedebiliyorum. ilk zamanki şaşkınlıklar geçti. evim biraz dağınık kalıyor ona üzülüyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

sen nasılsın yoksun birkaç gündür

kübra şimdi biz ertesii gün balayına gdeceğiz ya kahvaltılık felan alalım diyorum diğer alınacakları geldikten sonra alırız nasıl daha iyi sonuçta akşama kadar aç durmayız yoksa yermek mi getirecekler

canım mutlaka acıkırsınız sabah çıkarkende yersiniz. annem zeytinyağlı dolma birde baklava yapmıştı. aslında aileler yemek bırakıyorlar eve ama yaparlarmı bilmiyorum szinkiler.biz yinede ufak bişeyler aldık sadece bir günlük. geldiğimizde yaptık alışverişi. bir hafta boşuna beklemesin diye yiyecekler.

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve...... tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım

eda nişanlın ne yapmış canım ev işini

denizcim tek sorun sultangaziden benim işe gelişim..20 dk yürüme yolu ve 2 minübüs..onun açısından değişen hiçbişi olmucaktı..kira 400.. - 500 depozit istemiş..sırf benden dolayı kaldı orası..

dün önceden baktıgımız eve bakalım dedik..gittik..kadının kirasını geciktirmiceksin..bina girişinde ayakkabını çıkarıcaksın..eve girdikten sonra bana karısıcagınıda biliyodum..öyle bi kadın çünkü..ama artık mecbur o evi tutalım dedim..zaman azaldı..kadın 550 lira istiyor + 1000 tl depozit..biz haziran başında başlatın kirayı dedik..şimdi tutuyosanız şimdi başlıcaksınız kira vermeye dedi..nuh dedi peygamber demedi..ki duyumlarımıza göre ev 1 yıldır boş..öyle gelene geçene vermemiş evi..neyse ben sinirlendim..ki bunlar dindar insanlar hepsi hacı hoca..biz dedim yeni evleniyoruz mayısın sonuna kadar kira alma dedik..yok dedi..eyvallah dedik çıktık..

eve dönüyoruz kayınvalidemin mahallesinde kiralık daire bulduk..ev sahibi gelin bakın dedi..aynı binada oturuyormuş ev sahibi..gittik denizim 1+1 ama ev büyük..çokda küçük değil..sadece mutfak dolaplarının değişmesini istedik..birde badanası var..450 tl kira + 500 depozit..4 kat.2 balkonu var..yerleri ve petekleri yeni takılmıs..şimdi ikimizinde aklı yattı bu eve düşünceniz ne kızlar..biraz daha bakın diyomusunuz?? yoksa burası tutulsunmu artık??:95:

Son düzenleme:
günaydın kızlar perşembe resmi tatil dimi..
deniz izne perşembemi çıkıyrsun bende yarın çıkmayı düşünüyrm konuşmadım daha.
5 gün izin yapıcam çarşamba cuma p.tesi salı çarşamba sanıyrm.
eşim hemen işe başlıcak ama 1 ay sonra patronu eneze göndericekmiş
ne yapalım bende sıkılırım evde biran önce başlarım işe

daha ne kadar bakıcaksın ben iki hafta oldu evi yerleştireli
tut temizliğini yap yavaştan hazırla 10 gün önceden ev hazır olsun düğün zamanı biraz dinlen bence bakarsın ileride ev alırısınız hem kayınvaldieye yakın bir sıkıntı felan olursa en azından rahat olur
içine sinmeside önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…