- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.201
kız bukooo bişi almıyorum dedim dün taç tan 5 tane boncuk silikon yastık birde taç ın yine pullu işlemeli gelin pikesi aldım bordro krem bayıldım renklerine
annem trakyalı babam göçmen ayrıca teyzem çok sever oynamayı onun sayesinde oynak yeğenler olduk
bizde erkek tarafı da göçmen çok şükür sıkıntı yok o yönden
nişanımda çok eğlendim amma oynak gelin demiş olabilirler
bizde gelin ağır olur süzülür bende başta ağır olayım dedim laf olmasın diye sonra koptum
iki tarafta trakyalı olunca iyi olur.
biz trakyalı değiliz ama buranın havasına suyuna uyduk
maşallah kuzu ya gene 3 er 5 er toplamışsın yastıkları sen hiç birşeyi normal sayıda almaz mısın? Yastığın yokmuydu önceden gelin pikesi nasıl oluyor var mı fotosu iyi günlerde kullan tatlım
evet kızlar albüm tamam
günaydın güzelliklerrrrrr :80:
Yarın kimlere tatil var
günaydınnnn kızlar.duyduguma göre beni özleyenler varmışş dayanamadım geldimm :)))
hepinizin düğün tarihleri yaklaşmışş.allah gönlünüze göre versin.evlenenler olmuşş..hayırlı ugurlu olsunnn.
Dün üzdüm galiba onu, yadırgıyorum böyle davranışları dedim.
Takma kafana dedi ama bozuldu, oda mahcup oluyor çünkü...
Benim aile herşeyde koşuyor onlardan kimse yok...
atarım canım ama şarkı türü söyleyeceksin çünkü bende neredeyse her yöreye ait var, mesela Ayşe'ye tokat havalarının olduğu bir cd hazırlamıştım.
Sizde de sanırım roman havası çok oluyor, T. dağda arkadaşımın düğününe gittim, hep roman havası oynadık...
Kardeşim düğüne gelemiyormuş
çok üzüzcü bir durum nasıl ne yaparım bilmiyorum
aklıma getirdikçe gözlerim doluyor
Sonra belime kurdele kim bağlayacak
Pöfffffffffffff
yastığım yoktu bukoooo ee birtanede yastık alınmaz 5 tane aldım ben:) artık benim pc de ne foto yükleniyor nede açılıyor tüm siteleri engellemişler
buna benziyor işlemeli yerleri bordo kenar şeritleri bordo bebişim:)) pamuk saten bakta sileyim hemen
haftasonu bende 4 tane yastık aldım 1 tane de hediye verdiler
gelin piken de çok şık iyi günlerde kullan düğündaşım :)
ben iki tane düğün yapacağım için kına gecesi yapmayı istemedim.şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım.o gecem mahvolurdu zaten ağlamaktan :2: :2:
ben iki tane düğün yapacağım için kına gecesi yapmayı istemedim.şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım.o gecem mahvolurdu zaten ağlamaktan :2: :2:
bebişim içindeki adresi siler misin banlanmayayım alın yaptığın yerdenbana hediye bile etmediler 18 tl dedi yastığın birini 14 e aldım birini düğündaşımmmm
pardon ya sildim şimdi
ben yanında uyku seti ve mevsimlik yorgan da aldım.öyle olunca teyzem zorla aldı hediyeyi vermezlerdi yoksa
siiznde iki düğün arasında 1 hafta var canım nasıl yapacaksınız bu süreyi memlektinde düğün olur olmaz gidecekmisin nasıl olacak bende ayarlayamadım daha ya
bugüne kadar tüm çeyizlerimi tek başıma aldım ne teyze ne hala
bizim ilk düğün burda istanbulda olacak ,o gece evimize gidicez.P.tesi günüde ben annemle memlekete gidicem ordaki işleri halletmek için (daha düğün yerimi bile görmedim ),nişanlım yeni iş değiştirdiği için izni yok oda cuma akşamından gelecek,c.tesi akşamı düğünümüz olacak.Sonra Allah kerim ,bi kaç gün izin alırsa bi yerlere gidicez yoksa paşa paşa evimize dönücez
bana da herkes kınasız gelin olmaz dedi,bende evde yakıcam.sazsız sözsüz müziksiz falan adet yerini bulsun diye diğer türlüsüne dayanamam :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?