2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız bukooo bişi almıyorum dedim dün taç tan 5 tane boncuk silikon yastık birde taç ın yine pullu işlemeli gelin pikesi aldım bordro krem bayıldım renklerine

maşallah kuzu ya gene 3 er 5 er toplamışsın yastıkları sen hiç birşeyi normal sayıda almaz mısın? Yastığın yokmuydu önceden gelin pikesi nasıl oluyor var mı fotosu iyi günlerde kullan tatlım

iki tarafta trakyalı olunca iyi olur.
biz trakyalı değiliz ama buranın havasına suyuna uyduk

maşallah kuzu ya gene 3 er 5 er toplamışsın yastıkları sen hiç birşeyi normal sayıda almaz mısın? Yastığın yokmuydu önceden gelin pikesi nasıl oluyor var mı fotosu iyi günlerde kullan tatlım

yastığım yoktu bukoooo ee birtanede yastık alınmaz 5 tane aldım ben:) artık benim pc de ne foto yükleniyor nede açılıyor tüm siteleri engellemişler SAREV NEVRESM TAKIMLARI | TA NEVRESM | EYZ SET | NEVRESM DNYASI | SAREV NEVRESM | SAREV NEVRESM TAKIMLARI | TA | TA NEVRESM TAKIMLARI | TA YATAK RTLER | ISSIMO NEVRESM TAKIMLARI | rnn Byk Resmi
buna benziyor işlemeli yerleri bordo kenar şeritleri bordo bebişim:)) pamuk saten bakta sileyim hemen

evet kızlar albüm tamam

kübracım canım işyerinde bakamıyorum resimlere evdeyken bakıcam canımm

günaydın güzelliklerrrrrr :80:
Yarın kimlere tatil var

aslıcım ben yarın tatilim.
eşim tatilmi bilmiyorum.
plan yapamadım o yüzden.
annesi bizde ya eşim tatilse belki ana oğul onları evde bırakır annemlerle alışverişe çıkarım.
eşim tatil olmazsa annesini evde bırakmamak için evde kalırım. belki onla çıkarız biyerlere.

mervoşum çok özledim canım gel eksik etme kendini buralardan..

Dün üzdüm galiba onu, yadırgıyorum böyle davranışları dedim.
Takma kafana dedi ama bozuldu, oda mahcup oluyor çünkü...
Benim aile herşeyde koşuyor onlardan kimse yok...

esracım bizde ilgisiz kalmıştık canım nişanlıyken hepsi geçiyorrr salla canım.
hiç değilse yaptık ettik demezler sonra.

evet Esracım bana kına cdsi yapmıştı sağolsunnn

Kardeşim düğüne gelemiyormuş
çok üzüzcü bir durum nasıl ne yaparım bilmiyorum
aklıma getirdikçe gözlerim doluyor

Sonra belime kurdele kim bağlayacak
Pöfffffffffffff

denizim üzülme canım, Allah sağlık versin.
dert etmemeye çalışşş

haftasonu bende 4 tane yastık aldım 1 tane de hediye verdiler
gelin piken de çok şık iyi günlerde kullan düğündaşım :)

Son düzenleme:
kızlar düğünüme 10 gün kaldı çok heyecanlıyım.

kına gecesinden bahsetmişsiniz. bizde bir yer tuttuk. annem şimdiden çok üzülüyor. ne yapıcam bende bilmiyorum.

en çokta düğün bitince herkes gider ailenle başbaşa kalırsın ya. orda kopucam herhalde. karşımda birisi ağlayınca dayanamam zaten. hemen ağlarım. dizilerde bile birisi ağlasa gözlerimden yaşlar süzülür :84::84::84::84:

ben iki tane düğün yapacağım için kına gecesi yapmayı istemedim.şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım.o gecem mahvolurdu zaten ağlamaktan :2: :2:

ben iki tane düğün yapacağım için kına gecesi yapmayı istemedim.şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım.o gecem mahvolurdu zaten ağlamaktan :2: :2:

bizde de iki düğün olacak ama ben yinede kına gecesi yapacağım. evde kendi aramızda yapacağız ele kına yakılmadan gelin damat olur mu

siiznde iki düğün arasında 1 hafta var canım nasıl yapacaksınız bu süreyi memlektinde düğün olur olmaz gidecekmisin nasıl olacak bende ayarlayamadım daha ya

siiznde iki düğün arasında 1 hafta var canım nasıl yapacaksınız bu süreyi memlektinde düğün olur olmaz gidecekmisin nasıl olacak bende ayarlayamadım daha ya

bizim ilk düğün burda istanbulda olacak ,o gece evimize gidicez.P.tesi günüde ben annemle memlekete gidicem ordaki işleri halletmek için (daha düğün yerimi bile görmedim ),nişanlım yeni iş değiştirdiği için izni yok oda cuma akşamından gelecek,c.tesi akşamı düğünümüz olacak.Sonra Allah kerim ,bi kaç gün izin alırsa bi yerlere gidicez yoksa paşa paşa evimize dönücez

bana da herkes kınasız gelin olmaz dedi,bende evde yakıcam.sazsız sözsüz müziksiz falan adet yerini bulsun diye diğer türlüsüne dayanamam :2::2:

kızlar ablam hakkariden geldi
herkes anenmde toplanıyor.
sabahtan eşim kayınvalidemi de anneme bıraktı
şimdi izin alıp anneme gidesim var.

ufff napsam

bizimm 13 saat yol var ya ilk düğün konyada diğer gün mü yola çıkacağız ne yapaağız gelinlik işini nasıl halletin 1 haftalığın averiyorlar mı ben daha onuda konuşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…