2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizimm 13 saat yol var ya ilk düğün konyada diğer gün mü yola çıkacağız ne yapaağız gelinlik işini nasıl halletin 1 haftalığın averiyorlar mı ben daha onuda konuşmadım

gelinliği istediğin zaman götürebiliyorsun geri canım ben 3 hafta sonra götürmüştüm.
kızlar gelinlik kiralayanlar duvağınızı geri vermeyin. yırtıldı falan diyin.
ben gelinlikçimden rica etmiştim o da tamam verme ama bırakırken yırtıldı dersin demişti saklıyorum

güzel fikir ayşecimm çaktırmadan yırtıldı diyeyim:))

bizimm 13 saat yol var ya ilk düğün konyada diğer gün mü yola çıkacağız ne yapaağız gelinlik işini nasıl halletin 1 haftalığın averiyorlar mı ben daha onuda konuşmadım

ya çok uzak , bence konyadaki düğünden bi gün sonra dönün.hem dinlenmiş olursunuz , hemde gündüz gözüyle gelirsiniz daha iyi olur...

ben gelinliğimi çok uyguna yaptırdığım için satın aldım.gelinlikten yana bir sorunum yok.ama sen bi konuş bakalım bir haftanın lafını yapacak değil ya ,olmadı 50-100 tl fazla verirsin..oda idare ediverir seni.

zaten teyzem yok ablalarımda gurbette iş başa düşüyor annemde yaşını başını almış onuda yoramam gidiyor bakalım gittiği yere kadar

Allah yardımcın olsun canım
ben çok kararsıızımdır tek almam o yüzden hiçbişeyi. gerçi gelenleri de bezdiriyorum bazen sen nişanlını nasıl beğendin bilmiyorum diyolar nişanlım da Allahtan beni beğendin diyo

bencede 1 gün kalalımm :)) umarım yanlışa sebebiyet vermeyiz evimizde kalırsak o gece:)) ne olacaksa ikinci düğünden sonra olsun diyorum ben

gördüm zuzum çok güzel çok beğendim gene uyguna kaaptmışsın kaliteli şeyi seninle aynı şehirde olmak vardı seni önden salardım arkandan ben alışveriş yapardım

kız o kararsızlık bende de var yatak örtümü 3 kere değiştirdiğimi bilirim 3 km getir götür 3 kere kocaman bişi allahtan geçti o günler

bencede 1 gün kalalımm :)) umarım yanlışa sebebiyet vermeyiz evimizde kalırsak o gece:)) ne olacaksa ikinci düğünden sonra olsun diyorum ben

benim babam vefat ettiği için,ziyaretine gelinliğimle gitmek istiyorum,ve onun karşısına çıktıktan sonra bişeyler olsun diyorum..

nişanlımla da konuştum bunun okeyini verdi ama arada sırada yaa evimizde başbaşa kalmışız bişey olmaz mı falan diyor amaaa olmaaaazz bu kadar beklemişler bir hafta daha beklesinler nolcak ki

gördüm zuzum çok güzel çok beğendim gene uyguna kaaptmışsın kaliteli şeyi seninle aynı şehirde olmak vardı seni önden salardım arkandan ben alışveriş yapardım

güldümm bukoooo yaa ben uygun bişi gördüm mü köşeden sana ıslık yapardım çıkar gelirdin birtane alacağımız şeyi iki yapar birazdaha fiyat kırdırırdık:))))

Son düzenleme:

benim babamda vefat etti ama mezarına gidemem ben yüreğim kaldırmaz asla
mecbur 1 haftadaha bekleyecekler canım umarımmm yaniiiii

benim babamda vefat etti ama mezarına gidemem ben yüreğim kaldırmaz asla
mecbur 1 haftadaha bekleyecekler canım umarımmm yaniiiii

ablamlar evlenirken gittiklerinde bile zor toparlamıştım kendimi ...ama eğer oraya gitmezsem bi tarafım eksik kalıcak gibi düşünüyorum.evet çok zor olacak orda olmak ama gitmeliyim :2::2:

ablamlar evlenirken gittiklerinde bile zor toparlamıştım kendimi ...ama eğer oraya gitmezsem bi tarafım eksik kalıcak gibi düşünüyorum.evet çok zor olacak orda olmak ama gitmeliyim :2::2:

zor şeyler ya güçlü durmak lazım herşeyde ama insanın birtarfı zayıf oluyor bazende acaba arkamıza bakmadan gitmek mi en iyisi olur diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…