2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim müzik adına herşey hazır, her yöreden mevcut, bugünde kına malzemelerimi alıyorum, sevdiceğim para gönderecekmiş, varsın olmasın kayınvalide böyle kafamız daha dinç...

atarım canım ama şarkı türü söyleyeceksin çünkü bende neredeyse her yöreye ait var, mesela Ayşe'ye tokat havalarının olduğu bir cd hazırlamıştım.
Sizde de sanırım roman havası çok oluyor, T. dağda arkadaşımın düğününe gittim, hep roman havası oynadık...

bizimkiler konyalı cnm erkek tarafı oynamazlar roman havasından
ama bikaç tane roman havası at iç anadludan atarsın
oynak ne varsa at her yöreye uyarız
bi karadeniz olmasın kimse bilmez :)
özelden atıorum mailimi

her yörenin zevki farklı ya esroşşş şu roman havasını ne sevebildim ne oynayabildim hiç gitmiyor ayağım millettede ne figürler var oysa ya ben sevemdim gitti

hahaha o zaman kaşık havası bol olacak zeynepcim:)) ankara havaları ohh ohh bi konyalı olarak

canım sana en iyisi bi kaç halay atayım, çoğu çiftetelli olsun Ankara havası tarzında, roman havası yeni yok zaten eskilerden atayım.
Bide gelin damat halayı var onu atayım..

kızlar arkadaşa söyledim..bi program attı..berashare diye..gayet hızlı ve sıkıntısız geliyor..
ankaralı namık şarkıları
yurtseven halay şarkısı
damat halayını attım..
kınayı getir aneyi de attım
gelsin parça isimleri

her yörenin zevki farklı ya esroşşş şu roman havasını ne sevebildim ne oynayabildim hiç gitmiyor ayağım millettede ne figürler var oysa ya ben sevemdim gitti

ben çok gzl olnarım 4 5 yaşımda nesrin topkapıyı izliodum ben
o ne yaparsa yapmaya çalışıodum
annem derdi bizim kız dansöz olmasa bari.
okuldan gelirdim açardım müzik oynardım. orta okulda dans kurslarına gittim
nereye gitsek bi düğünde bi eğlencede hadi zeynep derler :)
nişana geldiklerinde görmüşlerdi ilk diolarmış kayınvaldeme senin gelin çok oynak
hatta eminönünden zil fln alıcaktım sonra unutmuşum
her yöreden oynarım

canım sana en iyisi bi kaç halay atayım, çoğu çiftetelli olsun Ankara havası tarzında, roman havası yeni yok zaten eskilerden atayım.
Bide gelin damat halayı var onu atayım..

aa damat halayı benim bunu öğrenmem lazım her düğünde öğreniyorum ama sonra gene unutuyorum birde ramo var onu küçükken oynardık ama hiç hatırlamıyorum şimdi

amma velakin evde nasıl halay çekcez kızlar
ankara havalarından erzurum kars erzincan elazığ bunlarda olsun varsa
evit kaşık havası oynarlar onlar düğünlerde bakalım benimkinde de oynıcaklarmı.
konyalımı başta koydum zaten :)
elmanın irisine var.
kına türküsü diyin bana alişandan mı kimi atıcaz o yok elimde esram varsa sende yolla bana.
kınayı getir aney mi olsun

aa damat halayı benim bunu öğrenmem lazım her düğünde öğreniyorum ama sonra gene unutuyorum birde ramo var onu küçükken oynardık ama hiç hatırlamıyorum şimdi

ak güvercin olsaydımm
pencerene konsaydımm
penceren çok yüksekte
yar dizine konsaydımm

ahh ramo ramo ramo sevdiğim
ramo ramo güzelimm
bizi ayırıyorlarr

beyaz gömlek sekiz kat dördünü al dördünü sat
benden başka yar seversen
kalkma döşeklerde yattt
ohhh

nasıl oynandığını biliyorsan çalıştırsana beni kız

Bende Alişan var bide Candan Erçetin yüksek yüksek tepeler var, oda hüzünlü çalıyo...
Birde Şevval Sam var ama o daha çok lazlara gider, ben bir arkadaşa dinlettim farklı dil sandı :)) ama sözleri fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…