2011 gelin adayları buyrun sohbete

görücüler her an her yerdeler

valla esrooooo kadının biride beni markettee sıkıştırdıda hiçç yüz vermedimmmm gittii am akuzenimin düğününde dünürlerrr iyi göz dikti bana ahhlayıpp puflamalarrrr eeee bir kızı bin kişi ister bir kişi alırrr :)))

Böyleside başıma gelmemişti, uzun süre atamadım üzerimden, bide inanmıyo yaa yüzüğünü göster diyor :))
Ben sadece erkekler keser sanardım meğer kadınlarda kesiyormuş

kadınlar daha çok düğünlerde kesiyolar
bana da öyle 2 görücü çıkmıştı birinde de nişanlım vardı yanımda dans etmiştik düğünde falan ama o da inanamadı demek

Böyleside başıma gelmemişti, uzun süre atamadım üzerimden, bide inanmıyo yaa yüzüğünü göster diyor :))
Ben sadece erkekler keser sanardım meğer kadınlarda kesiyormuş

onlar daha çok kesiyorlar tatlım annemin gün arkadaşlarından bekar oğlu olupta beni istemeyen hiç kimse kalmadı annemde tüm günlere söz fotolarımı götürdü bozulmuş çoğu

davetlilerden pek ayrılmayacağım sadece kısa tek havası kolundaki gül olan bir model seçtim olsun ben her halimle güzelim (teselli)

herkese merhaba,
ben de 2011 gelini olucam kısmetse.
kına ve nikah şeklinde bir organizasyon olmasına karar verdik. 16 ya da 23 ekim olacak tarih. henüz tarih, mekan belli değil.
daha vakit var diyoruz ama bakalım nasıl çıkıcaz bu işlerin içinden..

geçmişin tamamını okumam mümkün değil ama vakit buldukça bakıcam. bundan sonrasını takip edicem. aynı telaşları yaşayanlar olarak buradaki paylaşımların çok faydası olacağını düşünüyorum..

iyi geceler 2011 in en güzel gelinleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…