- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.261
Kızlaar biraz önce başıma çook komik bişey geldi, bizim binanın yanında bir bakkal var, camdan görünüyor, oradaki kadın geldi buraya. Bende tanımadığım için bizimkilerden birinin annesi sandım, kadın geldi oturdu hiçbişey demeden, sonra sordu siz ne yapıyorsunuz diye bende muhasebeciyim dedim. Siz ne için geldiniz dedim, açık konuşucam sizi sormak için geldim diyorEvlimisin bekarmısın dedi, bende nişanlıyım dedim, inanmıyor yüzüğünü göster diyor, meğer kesiyorlarmış beni uzaktan, bi kadın varmış o oğluna istiyormuş, kadın gittikten sonra ofis kahkaha sesleri yükseldi
görücüler her an her yerdeler
Böyleside başıma gelmemişti, uzun süre atamadım üzerimden, bide inanmıyo yaa yüzüğünü göster diyor :))
Ben sadece erkekler keser sanardım meğer kadınlarda kesiyormuş
Böyleside başıma gelmemişti, uzun süre atamadım üzerimden, bide inanmıyo yaa yüzüğünü göster diyor :))
Ben sadece erkekler keser sanardım meğer kadınlarda kesiyormuş
Buket elbseni görseydim yorum yapardım şimdi otelde ypılanlar da çok şatavatlı olmuyor asil ve sadeliği seçiyorlar
düğünde dört bir taraftan insan gelecek iyice güçlü durman lazım zayıf noktanı kimse öğrenmesin demesinler kızın babası yok kanadı kırık vaziyette düğün günü ne gerkiyorsa onu yapmalısın kendini harap etme canım
uzun,kendini belli eden bi model olursa daha iyi olur...sonuçta yanlış hatırlamıyorsam otelde olacak nişanın,oraya gidebilecek ben burdayım diyen bi elbise daha iyi olur...zuhalinde dediği gibi davetlilerden ayrılman lazım .o gece senin gecen
Kızlaar Ayşe burada, beni ziyarete gelmiş...
ayşem kaynanayı yanlız bırkıp nerlere gittin bacımm
kız o ayşe değil bu dorleo ayşe bursadan
Yok Buket'cim yaa bu shewall ayşe...
Gitti biraz önce, çok tatlı birisi hepinizin tanışmasını isterim şahsen, iyi moral verdi :))
Yok Buket'cim yaa bu shewall ayşe...
Gitti biraz önce, çok tatlı birisi hepinizin tanışmasını isterim şahsen, iyi moral verdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?