2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız buket nerdesin akşam deprem olunca sen geldin aklıma . sebebine gelince. anam sana uydum askılıyla yattım , deprem oldu. kalktım hemen giyindim pijamalarımı patiğimi

gece gece o kadar karınca diyorlarya belirtileri olur hayvanlar hisseder diye. doğru çıkıyor böyleişte

hiç aklıma gelmemişti o anda balkondan şeker alacaktım kek yapıyordum kapıyı bir açtım balkon istila altında öyle bıraksam kapının ağzındalar içeri dalarlarsa hiç arıtamam bir iki tane olsa atayım aşağıya ama bir sürüler mecburen yıkadım balkonu Allah'ım affetsin o sırada deprem olmuş farketmedim evdede yanlızım abim aradı öyle haberim oldu

kızçeler ben geldim keyifler nasıl

Hoş gelmişsin betüşümmm

Buğün cuma hafta sonu izni geldi dün izinliydim gezdim tozdum akşam sevdiceğimi göreceğim çok iyiyim kendi adıma Size resim eklicem biraz dan gönderirlerse taksimde eski kıyafetler olan bir dükkana girdik kotuk bizim kızçelerle

oh oh keyflysen çk ii nilaycım.. bzde her izinli oldğmz gndeki gbi dn yne ewimzle ilgilendk

Son düzenleme:
bende dün annemle ve ablamla alışverişe gittim.
eşimi annesiyle evde bıraktım kikiki

sonra geldim annemi ablamı alıp yemek yedik çay içtik.
gönderdim onları.

betüşüm aslım hoşgeldiniz.
nasıl keyifleriniz.
betül sen istanbulun neresindendin canım..

kızlar istanbulda olanlar için kim nerede herkes yazsın merak ettimm.

Yazayım hemen kuzum ben ist beykozdayım :) İş yerim Kabataşda.
Kendimi anadolu yakasına değilde avrupa yakasına daha yakın hissediyorum.

evdede yanlızdım ama karıncalara boğuşurken anlaamdım canım

Hoş geldin aramıza hayırlı olsun arkadaşım :)
Ahh baba ahh ne güzel benimkide eylülde ekimde olucakdı kaldık kasıma bak yine dertlendim

çk teşekkür ederim, üzülme canım biz de temmuz da istiyorduk ama yetişmedi hazırlıklar, ekime kaldı hayırlısı böyledir, ne demişler geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…