- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.401
ahhh ahh zaman geçmiyor durdu sani:18:
kız buket nerdesin akşam deprem olunca sen geldin aklıma . sebebine gelince. anam sana uydum askılıyla yattım , deprem oldu. kalktım hemen giyindim pijamalarımı patiğimi
gece gece o kadar karınca diyorlarya belirtileri olur hayvanlar hisseder diye. doğru çıkıyor böyleişte
kızçeler ben geldim keyifler nasıl
Hoş gelmişsin betüşümmm
Buğün cuma hafta sonu izni geldi dün izinliydim gezdim tozdum akşam sevdiceğimi göreceğim çok iyiyim kendi adımaSize resim eklicem biraz dan gönderirlerse taksimde eski kıyafetler olan bir dükkana girdik kotuk bizim kızçelerle
hoşgeldin tatlım
Hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar kızlar.
oh oh keyflysen çk ii nilaycım.. bzde her izinli oldğmz gndeki gbi dn yne ewimzle ilgilendk
betüşüm aslım hoşgeldiniz.
nasıl keyifleriniz.
betül sen istanbulun neresindendin canım..
kızlar istanbulda olanlar için kim nerede herkes yazsın merak ettimm.
hayırlı cumalar kızlar, bende kısmetse 2011 gelini olacağım, 30 Eylül 2011 Kına / 1 Ekim 2011 düğün
betüşüm aslım hoşgeldiniz.
nasıl keyifleriniz.
betül sen istanbulun neresindendin canım..
kızlar istanbulda olanlar için kim nerede herkes yazsın merak ettimm.
hayırlı cumalar kızlar, bende kısmetse 2011 gelini olacağım, 30 Eylül 2011 Kına / 1 Ekim 2011 düğün
Hoş geldin aramıza hayırlı olsun arkadaşım :)
Ahh baba ahh ne güzel benimkide eylülde ekimde olucakdı kaldık kasıma bak yine dertlendim
hoşbuldk buketcim.. dün deprem kütahya simavda oldu bursadada hssedldi deynce aklıma sen geldin
bu arada kızlar bz balayına kütahya simava gdioruz sabah nişanlıma diormki bu deprem bz balayına gttkten snra olsaydı mlletn dilinden kurtulamazdk
Hoş geldin aramıza hayırlı olsun arkadaşım :)
Ahh baba ahh ne güzel benimkide eylülde ekimde olucakdı kaldık kasıma bak yine dertlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?