- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.361
Günaydınnnn kızlarrrr Nasılsınız?
edacım o dediğin 1+ 1 i mi tuttunuz hayırlı olsun bacım
Allah herşeyi gönlüne göre versin..
annemle yengem yıllardır altlı üstlü oturur. hiç sıkıntı olmadı aralarında ama annem her zaman bizden üstün tuttu yengemi.
yani büyüklerin tavrı çok önemli.
benim kayınvalidem 72 yaşında. sözlü sohbetli biri, çok öyle yaşlılar gibi sessiz bilinçsiz değil.
baya gözaçık.
ama çok şükür daha aramızda bi tatsızlık olmadı
bide ona hizmet edince eşim çok memnun kalıyor.
bunu hissettikçe yapasım geliyor..
bazı arkadaşlarım siz yeni evlisiniz gelinir mi bu kadar kalınır mı diyolar ama aldırmamaya böyle düşünmemeye çalışıyorum..
Allah herşeyin hayırlısını versin..
çok güzelmiş nilgün ne kadarmış??
eda hayırlı olsun canım. hangi evi tuttunuz. bu arada hiçç sıkıntı yapma benim kayınvalidem hemen karşı binamda oturuyor. kötü olan inan kilometrelerce ötedende karışır huzursuz eden. iyi olanda aynı evde bile sorun çıkarmaz. sen içini ferah tut. ve sakın kötüü düşünme.
Günaydınnnn kızlarrrr Nasılsınız?
nilgüncüm benim pc de yok malesef sibel pamuğun parçası(
öyle sıkıntı vericek bilinçsiz insanlar değiller..ne yapması gerektiğini bilen insanlar da..hani ne biliyim korkumu sıkıntımı stresmi..bu konuyu nişanlımla bile konustum..sağolsun anlayışla karşıladı..
günaydın meltemciğim hoşgeldin nasılsın canım
çok güzelmiş nilgün ne kadarmış??
edacım yakın olmak inanki sorun değil insanın içinde kötülük varsa zaten kaç km öteden karışır huzursuz eder zaten çalışan bir insansın anlayışlı olacaklardır sen huzursuz etme kendini yapacak olan insa uzakt ayakında olsa yaparr bunu düşün rahatt bir nefes allll
benim ballı lokumum gelmiş..
100 tanesi 75 tl ,biz 250 tane falan yaptırmayı düşünüyoruz çokmu pahalı olur acaba
mesela buketin bahsettiği gelin-damat biblosu da 100 tanesi 45 tl ama o yetiştiremem 1 haftada dedi
evet canım 1+1 tuttuk..ayşecim söylediğim insanlar hemen burun kıvırıyooo aaa 1+1 mi tuttun evet ya tuttum..nasp orasıymıs orayı tuttum..her şekilde uydu bize..işime daha da yakınlaştım..2 balkonum var salonum büyük..ev 85m2 civarında..şunu söylemek istiyorum..herkes bişiler söylüyo ayşecim her kafadan bir ses çıkıyo..az önce bende söyledim mesela geldi baya kaldı gibisinden..hiç aldırış etmiceksin esasında..Eşinin mutlu olması seni ne kadar sevindiriyo dimi..işin özü burası işte..Biliyosun her zamna seni takdir eden biri olarak söylüyorum..Sen sadece kendi kararlılığının arkasında dur yeter..
benim konumuma gelince..beni kayınvalidemde kayınpederimde karşılarına alıp konustular..biz kız alıyoruz gelin değil..diğerlerinden birşey anlamadık..sende onlar gibi olma..dediler..
çok da yakınız..hep iç içemi olalım istiyolar acaba??
öyle sıkıntı vericek bilinçsiz insanlar değiller..ne yapması gerektiğini bilen insanlar da..hani ne biliyim korkumu sıkıntımı stresmi..bu konuyu nişanlımla bile konustum..sağolsun anlayışla karşıladı..
ay sapıl küboşum ya..hani 1+1 diyodumya o evi tuttuk..mutfaımda ve salonumda kocaman 2 balkon var kızlar..çaya bekliyorum hepinizi..
ben bu edaya diyorum diyorum anlamıyor kız beni ayolll ayyyyy ama ya yarın öbür gün bizde nasip olursa kaynana olacağız gelinlerimizde bizim hakkımızda böyle düşünecekmi acabaannene nasıl davranıyorsan öyle davranacaksın saygını eksik etmeyeceksin evine gelince güler yüzle karşılayıp hizmette sınır tanımayacaksın bak bakalım o zaman sorun oluyormu ben anlamıyorum ya allah allah manitalarımızın bizim annelerimize nasıl davranmasını istiyorsak bizde öyle davranacağız kayınvalidelerimize işin özü bu aslında büyükler daha doğrusu hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez kızlar
günaydın meltemciğim hoşgeldin nasılsın canım
annemde böyle söylüyo..hatta daha iyi oldu diye telkin ediyor beni..hani yemek yemeye fln yapamadıgın zamn gidersiniz diyo..
zuzum çok sağol balım..ayşecim kübracım sizde sağolun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?