- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.381
ben bu edaya diyorum diyorum anlamıyor kız beni ayolll ayyyyy ama ya yarın öbür gün bizde nasip olursa kaynana olacağız gelinlerimizde bizim hakkımızda böyle düşünecekmi acabaannene nasıl davranıyorsan öyle davranacaksın saygını eksik etmeyeceksin evine gelince güler yüzle karşılayıp hizmette sınır tanımayacaksın bak bakalım o zaman sorun oluyormu ben anlamıyorum ya allah allah manitalarımızın bizim annelerimize nasıl davranmasını istiyorsak bizde öyle davranacağız kayınvalidelerimize işin özü bu aslında büyükler daha doğrusu hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez kızlar
günaydın kızçeler nabersiniz
inşallah bugün sizin için albüm hazırlıycam
evet canım 1+1 tuttuk..ayşecim söylediğim insanlar hemen burun kıvırıyooo aaa 1+1 mi tuttun evet ya tuttum..nasp orasıymıs orayı tuttum..her şekilde uydu bize..işime daha da yakınlaştım..2 balkonum var salonum büyük..ev 85m2 civarında..şunu söylemek istiyorum..herkes bişiler söylüyo ayşecim her kafadan bir ses çıkıyo..az önce bende söyledim mesela geldi baya kaldı gibisinden..hiç aldırış etmiceksin esasında..Eşinin mutlu olması seni ne kadar sevindiriyo dimi..işin özü burası işte..Biliyosun her zamna seni takdir eden biri olarak söylüyorum..Sen sadece kendi kararlılığının arkasında dur yeter..
benim konumuma gelince..beni kayınvalidemde kayınpederimde karşılarına alıp konustular..biz kız alıyoruz gelin değil..diğerlerinden birşey anlamadık..sende onlar gibi olma..dediler..
çok da yakınız..hep iç içemi olalım istiyolar acaba??
sen yıne ıyısın cnm aynı yerdede olsa ayrı evınde oturucaksın.bızım bırıkmıs paramız var evlenıp onumuzu gorunce eve gırıcez hemen bıtmıslerıne nerden baksan benım 1 sene gıbı aynı evde oturmam gerekıcek.benım durumum daha vahım
niye güldün kız..balkonum püfür püfür esiyo.. ee yakınızda..içerde kekler böreklerde balkonda çayev konusunda hiç takılma insanlar olumsuzluk yüklü canım. 85 mt kare 2+1 olsa ki artık evler hep öyle bütün odaları kullanışsız oluyor. en güzelini yapmışlar. en azından aldığın mobilya yakışacak. tıkışıp kalmayacak.
canım benim kayınvalidemde her iki lafından biri biz artık beraberiz birlikteyiz ayrılmak yok diyordu. sen benimlesin artık falan filan. diyordum yandım ben . şimdi anlıyorum istediği güler yüzmüş birde dışlanmamak. kayınvalide gibi görmemi istemiyor onu. şimdi o söylemeden ben çağırıyorum yada gidiyorum memnun oluyor. inşallah hep böye uyumlu olur
Hevesleri varmış daha önce alamamışlar ne güzel konuşmuş insanlar seninle çok iyi niyetli oldukları belli sende saygıda kusur etmezsen gül gibi geçinip gidersiniz
çok şirinlermiş canım bunu ve gelin damat biblosunu bulduğun sitenin adresini bana özel mesaj olarak atarmısın canım bakalım bende
niye güldün kız..balkonum püfür püfür esiyo.. ee yakınızda..içerde kekler böreklerde balkonda çay
Günaydın hatunlar ben geldim...
Edoşum kızlara katılıyorum yapacak olan uzakdan da yapar.
Yakın olmasının avantajlarınıda kullanabilirsin ne güzel.
Evimiz ayrı oldukdan sonra yakın olmayı bende isterim şahsen.
Eda,zeynep,deniz şimdi koşturmaca içindedir.Dün arkadaşlarıma diyorum hafta sonu 3 arkadaşım evlenicek diye onlarda şaşırdılar.
kız sapıl dedin ya bana ona güldüm.
eda hayırlı olsun canım. hangi evi tuttunuz. bu arada hiçç sıkıntı yapma benim kayınvalidem hemen karşı binamda oturuyor. kötü olan inan kilometrelerce ötedende karışır huzursuz eden. iyi olanda aynı evde bile sorun çıkarmaz. sen içini ferah tut. ve sakın kötüü düşünme.
Günaydınnnn kızlarrrr Nasılsınız?
evet canım 1+1 tuttuk..ayşecim söylediğim insanlar hemen burun kıvırıyooo aaa 1+1 mi tuttun evet ya tuttum..nasp orasıymıs orayı tuttum..her şekilde uydu bize..işime daha da yakınlaştım..2 balkonum var salonum büyük..ev 85m2 civarında..şunu söylemek istiyorum..herkes bişiler söylüyo ayşecim her kafadan bir ses çıkıyo..az önce bende söyledim mesela geldi baya kaldı gibisinden..hiç aldırış etmiceksin esasında..Eşinin mutlu olması seni ne kadar sevindiriyo dimi..işin özü burası işte..Biliyosun her zamna seni takdir eden biri olarak söylüyorum..Sen sadece kendi kararlılığının arkasında dur yeter..
benim konumuma gelince..beni kayınvalidemde kayınpederimde karşılarına alıp konustular..biz kız alıyoruz gelin değil..diğerlerinden birşey anlamadık..sende onlar gibi olma..dediler..
çok da yakınız..hep iç içemi olalım istiyolar acaba??
ben bu edaya diyorum diyorum anlamıyor kız beni ayolll ayyyyy ama ya yarın öbür gün bizde nasip olursa kaynana olacağız gelinlerimizde bizim hakkımızda böyle düşünecekmi acabaannene nasıl davranıyorsan öyle davranacaksın saygını eksik etmeyeceksin evine gelince güler yüzle karşılayıp hizmette sınır tanımayacaksın bak bakalım o zaman sorun oluyormu ben anlamıyorum ya allah allah manitalarımızın bizim annelerimize nasıl davranmasını istiyorsak bizde öyle davranacağız kayınvalidelerimize işin özü bu aslında büyükler daha doğrusu hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez kızlar
günaydın kızçeler nabersiniz
inşallah bugün sizin için albüm hazırlıycam
kız buket nerdesin akşam deprem olunca sen geldin aklıma . sebebine gelince. anam sana uydum askılıyla yattım , deprem oldu. kalktım hemen giyindim pijamalarımı patiğimi
kız buket nerdesin akşam deprem olunca sen geldin aklıma . sebebine gelince. anam sana uydum askılıyla yattım , deprem oldu. kalktım hemen giyindim pijamalarımı patiğimi
biblo daha uygunmuşş...250 tane naopıyosun nilgün yaa..50 tane dağıt yeter..tanıdıklara yakın çevrene..yada sadece arkadaslrınıza..masraf yapmayın durduk yere..
bende anlatıyorum..onlarda diyoki senin ne kadar çok arkin var..bide ne hikmetse hepsi bu sene
alemsin kübra ya sen bana uymaya devam et giy o bilmem kaçlı setinin geceliğini sokul kocacığına olmaz bişi bana güven sen bende deprem olduğu sırada balkonu istila eden karıncalarla boğuşuyordum ömrü hayatımda bu kadar çok karıncayı bir arada görmemiştim ben
Ben listeyide açıkladım en sonda ben varım benden sonra buket var diyorum.
Kilit noktam zuhalım diyorum.Biri KK yı biliyorda diğeri bilmiyor.Ağzı kulaklarında dinlediler beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?