2011 gelin adayları buyrun sohbete

telefonda konusmustuk bunları nurgülle..beni ikna ettiğini düşündü ama yanıldı..ben de sizinle paylaştımm..tamam balım dedikelrini yapıcam söz

Günaydın hatunlar ben geldim...

Edoşum kızlara katılıyorum yapacak olan uzakdan da yapar.
Yakın olmasının avantajlarınıda kullanabilirsin ne güzel.

Evimiz ayrı oldukdan sonra yakın olmayı bende isterim şahsen.

Eda,zeynep,deniz şimdi koşturmaca içindedir.Dün arkadaşlarıma diyorum hafta sonu 3 arkadaşım evlenicek diye onlarda şaşırdılar.

Aylin hoşgeldin tatlımm hemen özet geç....

Bir de Bursa'da depremle ilgili birseyler duydum Kuzey Anadolu Fay Hattı kırılmış Kütahya'da deprem olmuş Cnn Türk yetkilileri gece ailenizden birisi uyanık dursun die açıklama yapmışlar....

Hevesleri varmış daha önce alamamışlar ne güzel konuşmuş insanlar seninle çok iyi niyetli oldukları belli sende saygıda kusur etmezsen gül gibi geçinip gidersiniz

Eki Görüntüle 197026

kızlar bu anahtarlıklar nasıl sizce ?

çok şirinlermiş canım bunu ve gelin damat biblosunu bulduğun sitenin adresini bana özel mesaj olarak atarmısın canım bakalım bende

niye güldün kız..balkonum püfür püfür esiyo.. ee yakınızda..içerde kekler böreklerde balkonda çay

böcüğüm benimm..

bende anlatıyorum..onlarda diyoki senin ne kadar çok arkin var..bide ne hikmetse hepsi bu sene

kız buket nerdesin akşam deprem olunca sen geldin aklıma . sebebine gelince. anam sana uydum askılıyla yattım , deprem oldu. kalktım hemen giyindim pijamalarımı patiğimi

Kübracım düşüncelerini çok beğeniyorum canım aferim sana.

Günaydınnnn kızlarrrr Nasılsınız?

Meltemcim, nurgülüm günaydın kızlar

çok sağol edacım benim. Nurgülcüm haklısın.
Kübranın tarif ettiği gibi onları anne babanmış gibi görmeni istiyorlardır canım.

Ben nasıl eşim annemlere iyi davransın, hürmet etsin diye istiyorsam. Eşiminde ailesininde bunu benden istemesi normal.

günaydın kızçeler nabersiniz
inşallah bugün sizin için albüm hazırlıycam

aylinim kadınım hoşgeldin canım.

Nasılsın, keyifler nasıl.
Evli olduğunuza inanabiliyomusunuz?

Biz ilk zamanlar hiç inanamıyorduk.

kız buket nerdesin akşam deprem olunca sen geldin aklıma . sebebine gelince. anam sana uydum askılıyla yattım , deprem oldu. kalktım hemen giyindim pijamalarımı patiğimi

Kübracım alemsin canım

alemsin kübra ya sen bana uymaya devam et giy o bilmem kaçlı setinin geceliğini sokul kocacığına olmaz bişi bana güven sen bende deprem olduğu sırada balkonu istila eden karıncalarla boğuşuyordum ömrü hayatımda bu kadar çok karıncayı bir arada görmemiştim ben

biblo daha uygunmuşş...250 tane naopıyosun nilgün yaa..50 tane dağıt yeter..tanıdıklara yakın çevrene..yada sadece arkadaslrınıza..masraf yapmayın durduk yere..

ya canım kafam çok karıştı.nikah düğünde olacak ,orda birine verip diğerine vermemek olmaz...ben keselere masadaki kişi sayısı kadar şeker koyar masada kalır diye düşünmüştüm.biri 2 tane yer diğeri hiç yemez diye millet sıcak bakmadı.
şimdi de buketin de dediği gibi sadece bayanlara dağıtılsın diyorum.yani her aileye bi tane dağıtılmış olacak ama dediğin gibi çok masraflı olacak..ooffff bilmiyorum yaaaa

gece gece o kadar karınca diyorlarya belirtileri olur hayvanlar hisseder diye. doğru çıkıyor böyleişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…