2011 gelin adayları buyrun sohbete

o mumları ne güzel süslemişsin betüşüm..ellerin dert görmesin..nası becerdin bi tarif et bakıyım

Süslemelerin çok hoş olmuş.. Benimde 5 haziranda pek heyecan yok ama bakalım :97:

Çok beğendim canım tam kınaya uygun olmuş.Allah mutlu etsin

Ayy çok güzeeel, bugün kına güllerini alıcam, bende alayım nasıl yaptın canım şu mumları?

o mumları ne güzel süslemişsin betüşüm..ellerin dert görmesin..nası becerdin bi tarif et bakıyım

hepinize çok teşekkr ederim kızlarr çk sewndm beğenmenize bn fes sewmiorm bndallımn üstne kına duvağıda yaptım resmm var ama saçlarım açk eklemedm o yzden..

mumlar çoook basit yarım saatte yaptım hepsini şöyleki
bu elektrk gdnce yaktığımz mumların azck boydan kısasndan aldm :) organze kırmızı tülüm wardı ewde duvak için almştım arttı onu kçk kare halinde kestm mumu ortaladım snra beyz kurdaleyle tutturdm fiyonk yaptım bi bijüteridende bu kçk güllerden aldm bi pakette 40 tane filan vardı oblarıda silikon tabancsyla mumlara yapştrdm hazır oldu

eminönnde grmştm ben bu mumları fyatını sormadm ama bnm mumlarım daha gzel oldu ve daha uyguna geldi

esracm bu konuda blgn biri olduğunu düşünerek özellkle sana soruyorum şimdi ben bayaa bi şarkı indrdm kına için haftasonu.. ama halay müzkleri konusunda zayıfım aklına gelen halay şarkılarını yazarmsn bna canm

Canım Yurtseven kardeşlerin yavaştan başlayarak hızlanan halay müzikleri var ondan indirebilirsin.
Şimdi halay zamanı ve Sivas halayı güzeldir.
Fazla halay çeken yoksa bunlar yeterlidir kanımca...

Canım Yurtseven kardeşlerin yavaştan başlayarak hızlanan halay müzikleri var ondan indirebilirsin.
Şimdi halay zamanı ve Sivas halayı güzeldir.
Fazla halay çeken yoksa bunlar yeterlidir kanımca...

onları indrdm makaram sarı bağlar, deliloy, şimdi halay zamanı, sevdalıyım, damat halayı lorke, mardin kapı şen olur, başka aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…