- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.661
bnide bnideee hele yapacaklarımı düşündkçe dahada heyecanlanıyorum bu hafta sınavım var snraki hafta yetşrse çeyiz gdicek yetşmezse bi snrakne kalıcak snra düğün :18:
kızlar sze kına için süslediğim mumlarımla para tüllerimi gsterym Eki Görüntüle 198522 Eki Görüntüle 198521
Süslemelerin çok hoş olmuş.. Benimde 5 haziranda pek heyecan yok ama bakalım :97:
Çok beğendim canım tam kınaya uygun olmuş.Allah mutlu etsin
Ayy çok güzeeel, bugün kına güllerini alıcam, bende alayım nasıl yaptın canım şu mumları?
o mumları ne güzel süslemişsin betüşüm..ellerin dert görmesin..nası becerdin bi tarif et bakıyım
esracm bu konuda blgn biri olduğunu düşünerek özellkle sana soruyorumşimdi ben bayaa bi şarkı indrdm kına için haftasonu.. ama halay müzkleri konusunda zayıfım aklına gelen halay şarkılarını yazarmsn bna canm
Canım Yurtseven kardeşlerin yavaştan başlayarak hızlanan halay müzikleri var ondan indirebilirsin.
Şimdi halay zamanı ve Sivas halayı güzeldir.
Fazla halay çeken yoksa bunlar yeterlidir kanımca...
onları indrdm makaram sarı bağlar, deliloy, şimdi halay zamanı, sevdalıyım, damat halayı lorke, mardin kapı şen olur, başka aklıma gelmedi
Oooo daha ne olsun canımcım...
Bende birde Arzu şahin ve Sibel pamuk halayları var onlarda güzel...
betüşüm mumlar çok güzel olmuş ellerine sağlık. Senin aşk aynası grupfonide bayağı bir indirime girmiş:S
çk sağol buketcm.. hadi yaa ne kadar olmş :S
hiç bakma yüreğine inmesin
ay artık çoooooooooooooook geç ay bir hafta daha beklesem bnu alırdm resmen yarıyarıya yaaaaaaaa en byk boyu ble bnmknden ucuz arayıp bağırasım var firmaya
sağlık olsun canım nereden bilebilirsin ki. Geldi mi eline aynan?
1 hafta oldu yada az geçti geldi canm
ne diim yaa vardr bi hayır sen blrsn bketcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?