2011 gelin adayları buyrun sohbete

az kaldı canım bitcek hepsi.
bugün bida yazamazsam yolun açık olsun, herşey çok güzel geçsin..

çok teşekkür ederim ayşecim,inşallah sorunsuz halledebiliriz herşeyi ...

günaydın ayşecim

kızlar dün englısh home den küçük odamn perdesni siparş ettm o odamın havası braz farklı olsn istiodm demştm daha önce köşe koltuğm vizyon rengi önce pembeyle kobne ederm die düşündm ama dn son anda mavi oldu hiiç aklmda olmaynda bi perde alıp çıkıverdm

perdemn duruşu bu şeklde olcak fon tek kanat olduğu için üst kısmı tülün üzerini tamamen kaptcak bu bnm çektiğim foto normalde çk daha canlı duruyo Eki Görüntüle 199107

benm seçtiğim fonda bu buz mavisi mavi burdaknden braz daha canlı

bukooo neyin vardı kuzucummmm
yemek takımını göremedim ben nasıl bişi acepp eklesene tekrar

tavla atarız kız bizde meltemle nilayda gelir okey oynarız Albüme çeyizlerim devamı albümüne ekleyeyim ordan bak canım sen buraya ekleyince göremiyorsun:13: Ben iyiyim canım da sözlümün dedesi pek iyi değil yarın kalçasına pilatin takılacak ama sağlığıda pek iyi değil demiş doktorlar

Son düzenleme:
slm kızlar
ben geldim
koskoca kış hasta olmadım
bir haftadır felakettim
bide dün kdv son gündü
bittimm bittimmm
gözüm kanlandı kulak ağrısı offffff

betülcümm valla çok zevklisin. herşeyin mobilyaların zevkin çok güzel hepsi. evini bende çok merak ediyorum.

günaydınn kızlarrr

Kübracım günaydın canım

iyiyim canım teşekkür ederim. sen nasılsın.
doğru diyon canım sıkkındı dün ama buzları erittik galiba.
yapılacak işlerde yoluna girdikçe insan rahatlıyor.

aslışım bende iyiyim. Bu ara araba bakma telaşı yoruluyorum akşamları nette araştırma yapıyoruz.
Bide malum kayınvalidem bizde 
Daha çok özlüyorum kocişi.

herkesin günleri çok az kaldı yaa b benim geçmiyor:))999 bukooooyla kalcağızz sinel avlayacağız topikteeee

Zuzu senin bile 3 ay kaldı, kızlar söylesin şimdi günü gelenler ne çabuk geçti 3 ay diye.
Bende gelirim siz beklerkennn.

merhaba bende aranıza katılayım dedim benimde düğünüm var temmuzda

Hoşgeldin canım, mutluluklar..

slm kızlar
ben geldim
koskoca kış hasta olmadım
bir haftadır felakettim
bide dün kdv son gündü
bittimm bittimmm
gözüm kanlandı kulak ağrısı offffff

superim, tatlım dün seni sordum daha kulakların mı çınladı.
İyi canım atlatmışsın bak.
Geçmiş olsunnn

kübracım yemekte ne var akşama..

valla bu akşam saat 11 de eşimin tomografi çekilmesi gerekiyor en az 6 saat aç kalmalı o yüzden saat 5 gibi o dışarda yer gelir eve. gecede tomografiye gideceğiz. inşallah bişeyi çıkmaz kızlar. iki gündür oda stresli bende birbirimize hissettirmiyoruz ama.bazen korkuyorum diyor ne çıkacak diye

bir anda beynine kramp gibi bir ağrı giriyor .iki kere oldu ama ağrı bir gün boyunca geçmiyor. ben ısrar ettim dr a gidelim diye. dr da tomografi verdi. kötü bir durum değil ama insan yine de korkuyor

oy canım çok geçmiş olsun
inşallah hiçbirşey çıkmaz.
dua edicem canım.

çok iyi yapmışsın ısrar ettiğine.

betülcümm valla çok zevklisin. herşeyin mobilyaların zevkin çok güzel hepsi. evini bende çok merak ediyorum.

bende katılıyorum kübraya betüş.
zaten kübra ne dese ben katılıyorummm.
ay kızlar sz böle diince daha çk heyecanlanıyorum ya gzel olmazsa diye korkuyorum çk sewndm beğenmenze canlarım bnm
canım benim ya. kızlar çok seviyorum ben sizi. iki gündür topik sakin ya canım nasıl sıkılıyordu. ohhh be sohbeti özlemişim.

bnde çok sewiorm

oy canım çok geçmiş olsun
inşallah hiçbirşey çıkmaz.
dua edicem canım.

çok iyi yapmışsın ısrar ettiğine.

teşekkür ederim canım. öyle işte bu akşam yemek yapmıyorum dünde eşimin işi erken bitmişti bana köfte yapmış sağolsun bende hemen yanına makarna yaptım kavun almıştık yaz yemeği oldu.

ne yapacağını şaşırıyor insan yoksa ne yapacağını bilince yapmak çok kolay

çk iyi yapmşsn kübra dr.a gtrmekle allahın iznyle bişi çıkmaz inşallah

züleyhacm sanada geçmş olsun

annem hep sabah yataktan kalkmadan ne yemek yapacağımı düşünüyorum.. buldysam ne yapıcağımı yarısını yapmş gbiyim der

çok doğru kübracım.
oh eşinde hamaratmış.

bizimkide yapıyor arada.
şimdi bazende annesi yapıyor.

annem hep sabah yataktan kalkmadan ne yemek yapacağımı düşünüyorum.. buldysam ne yapıcağımı yarısını yapmş gbiyim der

ayhh annen ne kadar doğru söylüyor betüş. gerçektende öyle. geçen karar verdik yayla çorbası bezelye ve pilav yapacaktım eşim öyle istedi. inanırmısın 1 saatte 3 tencere yemeği yaptım. aslında çok kolay ama seçmek zor.

eşleriniz yemek seçiyormu kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…