2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlm çok nadr seçer yemediği şeyler bellidr ama aynı ewn içinde nolur blmiorum

çok doğru kübracım.
oh eşinde hamaratmış.

bizimkide yapıyor arada.
şimdi bazende annesi yapıyor.

benim eşin bekarken eve gidip annesi beğenmediği bir yemek yapmışsa hemen kendine yemek yaparmış. bende bunları duyup heveslenmiştim ama evlenince tembelleşti. ilk zamanlar yardım bile etmiyordu. ama şimdi şimdi oda eve düzene alıştı. allah razı olsun arada böyle küçük jestleri bile mutlu ediyor beni.

dün kaynanam aradı yemek yapamadığında bana gelin bende senina annenim sakın çekinme bazen canın yemek yapmak istemez gel bana dedi. bende mutlu oldum sağolsun bizi düşündü.

en büyükkokrusu kaynanamın yemek yapamayızda dışardan kuru kuru yeriz. zaten eşime hep gizli gizli soruyormuş sıcak yemek yiyebiliyormusunuz yapailiyor mu kübra diyormuş.. ahh bu kaynanalar

kübracım çok doğru yapmışın
çok geçmiş olsun
inş. bişey çıkmaz dualarımız eşine

çk iyi yapmşsn kübra dr.a gtrmekle allahın iznyle bişi çıkmaz inşallah

züleyhacm sanada geçmş olsun

sağol betülcüm nasılsınn heyecanlısıns :)))

eşim değil ama nişanlım
çok seçicidir
yemek yapması çok zordr onun için
kendi anneside babasıda hep der kızım işin çok zor diye
ve bu kadar seçici bi nişanlım var ben hiç yemek bilmiyorum

nişanlm çok nadr seçer yemediği şeyler bellidr ama aynı ewn içinde nolur blmiorum

çok fazla yardım etmiyorlar bekarken alışık olsalar bile bekliyorlar hep. ama sen yapınca seçmez canım. ben bildiğiniz telşehriye çorbası yapıyorum eşim annesine sanki hayatta ilk defa yediği bir çorbayı yemiş gibi ballandıra ballandıra anlatıyor. kübra öyle bir çorba yapıyorki anne bayılırsın dedi bir gün
kadın da şaşırdı ne çorbasıymış dedi. tel şehriye diyince şaştı kaldı

teşekkür ederim canımm. allah razı olsun. senin elleirnden yer hiçç merak etme.
yemek yapmak çok kolay sabah iş yerinde netten tarife bak akşam git uygula

heyecandan çok dalgınm züleyha kafamda herşey havada duruo aykalnp gtmşler aynı anda biçok şey düşünyrm perde halı avize koltk ay çk zormş dn ewe gttiğimde 11e geliodu blmediğim yerlerden gttm yusuf yusuftum

ayy ne güzel darısı bnm nişanlıma

kübracım geçmiş olsun canım..bişi çıkmaz inşallah..
kızlar en büyük korkularımı konuşuyosunuz..nasıl yetiştiricem ben yemekleri :83:

edaa hoşgeldin teşekkür ederim canım.
hiç korkma herkesin ortak fikri ne yiyeceğine karar verince yapması çok kolay. bir keresindede aklımıza kuru fasulye düştü oda kolay pişe bi yemek değil öncden suya koymak gerekir. biz öğlen karar verdi kurufasulyeye. işten geldim koydum düdüklüde yaptm ama yememiz saat 9 u buldu
idare edersiniz canımm takma kafana

kübracığım çok geçmiş olsun inş. kötü bir durum olmayacaktır canım benim valla ben sabah 6,30 da kalkıyorum evlendikten sonra 5,30 da kalkıp sabah işe gitmeden yemekleri yapmayı düşünüyorum akşamada ısıtıp yeriz artık

ne güzel canım en azından yemek yapabiliyorsun.ben hiç birşey bilmiyorum.evlendikten sonra ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.bugüne kadar herşeyimiz hazır önümüze geldi bu saatten sonra biz herşeyihazırlıcaz .çok zorlanıcam umarım en kısa zamanda adapte olurum.artık burdan yemek tarifi verirsiniz bana

benim eşim çok fazla yemek seçmiyo allahtan
bende geçen gün sütlü tel şehriyeli çorba yaptım bayıldı bayıldı iki kase içti
gelene geçene onu anlatıyo
aslında öylesine yaptığım bi çorbaydı ama pek bi beğendi
akşam tavuklu çorba yaptım sütlü mü tavuklu m diyorum sütlü diyo deli
normalde herkes tavukluyu ister ya bizimki tam tersi
bizde ilk işe başladığımız günlerde kayınvalidem arıyodu gelin diye
ama açıkçası bende öyle olsun istemiyorum
kendi evimn düzenini bileyim istiyorum tabiki ona gittiğimiz zamanlarda olur ama
hep hepte olmasın yani

nurgül planını bozmuş olmak istemem ama zor olur öyle. pek mümkün olmuyor uykudan kalkmak . uykuya hasret kalacaksın diyorum sen hala erken kalkmaktan bahsediyorsun..

o kolay canım herşeyin pratiğini yapıyorum ben çakma ezogelin çorbası falan

evet canım alıştırmayın kendinizide kaynanaıda bende arada gidiyorum hem gönlü kırılmaz hemde bende eşimde evimize alışmış oluruz. yoksa eşinde kopamaz annesinin evinden

kübracım benimki karnıbahar sevmem diyordu, bir yaptım sen güzel yapıyormuşsun ama diyor.
artık severek yiyor
ne seçsede insan karısının elinden yiyor.
bir de 3 çeşit yapmışsın haftasonları tamamda hafta içi öyle 3 çeşide gerek var mı canım yorma kendini.

biz evlendik 3 ay falan oldu bigün eşim dediki bazende kahvaltı edelim, dışarıdan yiyelim falan. bi düşündüm hiç yapmamışız öyle bi kaptırmışım ki kendimi.
ondan sonra bazen kahvaltı bazen dışarıdan falan söylemeye başladık nadirde olsa.
rahat oluyor öyle. bigün yemek yapmamış oluyosun.

canlarım selamlar..

günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmmm

günaydın kızlar nasılsınız

edoşum, nurgülüm, aylinim selamlar

tamam canım biz sana yardım ederiz, sende bize fikir verirsin.
ben anneciğimin evinde çok rahatmışım yemek sofra hazır oluyodu. 8 de en geç çayımı içiyor oluyordum ayaklarımı uzatıp.
çocuk olunca napcaz bilmiyorum

nurgül planını bozmuş olmak istemem ama zor olur öyle. pek mümkün olmuyor uykudan kalkmak . uykuya hasret kalacaksın diyorum sen hala erken kalkmaktan bahsediyorsun..

kübracım bende nurgülü okurken öyle düşündüm..
daha dünya kaç bucak bilmiyorlar
nurgülüm kızma şaka yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…