2011 gelin adayları buyrun sohbete

fikirlerinizi bekliyorum kızlar ..............................

kimse peşin parayla almıyor mobilyayı eşyayı. bizim eve yaptığımız herşey i biz kredi kartına taksitle aldık ve şimdi eşimle birlikte ödüyoruz. karışmaman da tercih meselesi canım. senin kullanacağın şeyler olduğu için zevkine uygun yapılması tabi daha doğru olur tabi sende büçene uygun olanı seçtiğin sürece. bu seferliktebişey deme. ama nişanlınlakonuş ve kendin seçmek istediğini söyle bundan sonrakileri

ayşee benimki yemeği çok seviyor. ve alakasız şeyler yemeği seven biri. hatta gece kalkıp tekrar yemek yiyebiliyor. sanırım gizli şekeri var bu tomografiden sonra onada baktırmam gerekiyr.

işte bazen böyle çoklü menü istediğide oluyor. bizde artık oturttuk bazen kahvaltı yapıyoruz sizin gibi. bazen iş çıkışı alıyor beni dışarda yiyip eve gidiyrouz. her zaman olmaz zaten 3 tencere yemek.

kızlar eşim tavuğu kuşbaşı doğrattırıyor öyle alıyor, bende ne de olsa tavuklar hazır hemen atıcam diye, çayı koydum soğanları biberi kavurdum. tam çay demlenirken de tavukları tencereye atıp bende çay içecektim onlarla.
çay tepsisini de hazırladım aburcuburlar falan.
bu arada bi ara kayınvalidem geldi yardım edeyim kızım falan dedi, yok anne dedim hemen atıcam geliyorum falan.

sonra bi çıkardım tavuğu pirzolaymış, derili falan. dikkat etmemişim dolaba yerleştirirken her zaman kuşbaşı aldığı için. yine öyle sandım.

sonra onlar çay içti, ben tavukla ve derileriyle uğraştım ıyyy. muhabbet de ediyolar içim gidiyo falan.
sesleniyorlar bana sürekli gel sonra yap falan yok dedim.
neyse sonra başıma geldiler 2side, kayınvalidem ucunu tuttu parçaların derisini soydum. tencereye attım, eşim az karıştırdı. yardım ettiler.
sonra çayı ısıttım içtik.

nurgülcüm bende moralini bozmak istemem ama gerçekten dediğin zor
öyle yoruluyosun ki evlenince
zaten erken kalkıyosun
akşam erkenden uykun geliyo
ama kocanla da daha fazla vakit geçirmek istediğin için erkenden yatamıyosun zaten
bu sefer sabah kalkmak zor oluyo
yaşayınca görüceksin sende

kızlar bende dün akşam iş çıkışı pazara gittim
hemen eve gittim ordan eşim gelene kadar
çorba yaptım bide bulgur pilavı yaptım eşim çok sever bi de salata yaptım tamamdır
eşim gelmeden bu akşam içinde ıspanak temizledim yemekten sonra da hemen onları pişirdim
bu akşam yemek yapma derdim olmasın dedim çünkü hafta sonu temizlik yapamıycam
seminer var cumartesi günü pazarda eşim evdeyken yapmıyorum temizlik
o yüzden bu akşam ve yarın akşam biraz temizlik yapıcam bakalım

ben bekarken ete tavuka ellerken içim kalkardı.
insanoğlu nelere alışıyor.
evlendik kurbandan önce, kurbanda onlar etlerle uğraşacaktı. eşim sen kötü oluyosan girme ete ben hallederim dedi.
yok dedim onlar benim yiyeceğim etlerle uğraşırken ben boş durmak istemedim. öyle alıştım

tamam canım biz sana yardım ederiz, sende bize fikir verirsin.
ben anneciğimin evinde çok rahatmışım yemek sofra hazır oluyodu. 8 de en geç çayımı içiyor oluyordum ayaklarımı uzatıp.
çocuk olunca napcaz bilmiyorum

evet ayşecim ,o ne büyük rahatlıktır.keyiftir...yemeğin hazır,çayın hazır,kıyefetlerin yıkanmış,ütülenmiş...
benim ablamın çocuğu var,çalışmaya başladı şimdide .annem her ne kadar yardımcı olsa da kendine vakit ayırmaya zamanı yok kızın.bilemiyorum ben nasıl olcam artıkkk...

selam kızlar..
bu hafta sonu finallerim başlıyor..
dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
büte kalırsam uzar okul çalışamam yaa off..

bu arada gelinliğimi aldım..1.5 ay sürdü ya genişletme manyak terzi ...

teşekkür ederim canımm. allah razı olsun. senin elleirnden yer hiçç merak etme.
yemek yapmak çok kolay sabah iş yerinde netten tarife bak akşam git uygula

işte bi sürü tarif zıktısı aldım tatlım
bide bi siteye üye oldum hergün mail geliyo çok mutlu oluyom :)))
o tarfleri yaptığımda inş. tutar

günaydın kızlar nasılsınız

aylincim hoşgeldin nasılsınnn

ayşeeeeeee nasılsın tatlımmm

bu işler biraz karışık meseleler. çok fazlamaddiyatla ilgili konuşmak istemiyorum canım bazen kızlar bitmek tükenmez istekleri olabiliyor baznede erkek tarafı neyden kısarsak kardır hesabına gidiyor. o yüzden onu işin içinde olmadan bilemem. sonuçta araba olmayadabilir. öncelik evdir. huzurdur.

sen nişanı atmadan önce sana değer veriyormu seni normalde seviyormu istekleirni gözardı ediyormu. o insanla inan aynı evin iine girdiğinde ne eşya ne ev ne araba gözünde oluyor. tek derdin sevgisi saygısı seni koruması hakszılıklara karşı senin yanında olması oluyor. sen bunlara bak canım. gerisi palavra. benzerlerini herkes yaşıyor çünkü

selam dilekçiğim hoşgeldin allah yardımcın olsun canım zihin açıklığı versin kız sen neden gelinliği genişlettin ki

Son düzenleme:

iyiyim tatlım ne olsun ev iş koşturuyoruz işte
hangi siteymiş o söyle bakayım bende üye olayım

valla hemen neden nişan atılmaya karar verilmiş ben anlamadım
yorumsuz kalıyorum ben bu konuya
yaşamayan hiçbişeyi bilemez çünkü
karşıdan konuşmak kolay............

evli kızçeler size birşey soracağım şimdi ben altınlarınızı ne yaptınız evdemi duruyor

duydum duydum da ben zaten çok uyuyan bi tip değilim ama bilemem tabii normalde ben 4 saat uyusam yeter bana

kız nurgül uyku değil halin kalmayacak diyorum ben şaka şaka seni korkutmayalım . nurgülü korkutalım kampanyası gibi oldu . allahın izniyle yaparsın canım.

kızlar hırsızlar yeni evlileri tespit eidyorlarmış ve genelde balayındayken çifler çok hırsızlıkoayları oluyormuş biz giderken kaynanama bırakmıştık. şimdide alarm taktırdık. zaten 10 tane bilezik var diğerlerini sbozdurduk borçlara gitti

evli kızçeler size birşey soracağım şimdi ben altınlarınızı ne yaptınız evdemi duruyor

nurgülüm biz kasa kiraladık bankadan.

dilek başarılar canım, Allah zihin açıklığı versin.

işte bi sürü tarif zıktısı aldım tatlım
bide bi siteye üye oldum hergün mail geliyo çok mutlu oluyom :)))
o tarfleri yaptığımda inş. tutar

ayşeeeeeee nasılsın tatlımmm

superim iyiyim tatlım kayınvalidem misafirimiz. 2 haftayı geçti.
bi sıkıntı yok çok şükür.

senin seneye mi kalmış canım.

kübraaaa yine haklısın ben bundan sonra yazmıcam kübraya katılıyorum yazcam.
bir ömrü beraber geçirebilir misin, tereddütün var mı ona bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…