2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizde takıları kasaya koyduk
ama takılan altınları bozdurucaz araba alıcaz sanırım bi kısmı borçlara gitti zaten
şimdilik öyle bi düşüncemiz var bakalım

hırsızlık olayı çok oluyormuş yeni çiftlere onun için sordum ne yaptınız diye bende demiş türkiye iş bankasını aradım konuştum 150 tl anahtar parası orta boy koca içinde senelik 275 tl istiyorlarmış bende kasa kiralamayı düşünüyorum kızlar bakalım ne olacak sakın evde bırakmayın olurmu ne olur ne olmaz

yok kübrammm ya ne korkması sende doğru diyorsunuz halim kalmayacak olabilir valla kuzum bakacağız bakalım siz bizim tecrübelerimizsiniz ne derseniz doğrudur canım benimmm

bende aşkıma demiştim kasa kiralarız diye o bankacı ya kirası ne kadar dedim 25 dedi aa çok uygunmuş dedim ama o orda çalıştığı için olabilir
kim nişanı atmış yaw ben hiç bişey anlamadım kızlar

arkadaş silmiş galiba yazdığını bende birşeycik anlamadım nurgülüm

ayşee evli mutlu mantıklılar kulübü kuralım biz en iyisi bazen benimde duygularımla hareket ettiğim kafama taktığım şeyler oluyor ama genel anlamda mantıklı davranmaya zorluyorum kendimi. evlenince insan yaşayınca anlıyor hayatı

ama takılan altınları bozdurucaz araba alıcaz sanırım bi kısmı borçlara gitti zaten

aylin biz ev için saklıyoruz altınları arabayı kredi ile alacağız.
hazır para gitmesin diyoruz.

nurgül ben iş bankasından küçük kasa kiraladım. yarısı anca doldu. oldukça büyük kasaları.
orta kiralamadan önce küçükün boyuna bak canım belki sığar altınların.
küçük seneliği 225.
ben bütün bankaları araştırdım iş bankası en uygundu kızlar bilginiz olsun.

dün akşam da benimki tutturmuş düğünden bir kaç ay sonra araba alıcaz diye..önce ev dedim..araba alalım rahat rahat dolaşalım artık dedi..dolaşmaya çok vakit olucakmış gibi..araba ev alırken teminat olucakmış..laf

selam dilekçiğim hoşgeldin allah yardımcın olsun canım zihin açıklığı versin kız sen neden gelinliği genişlettin ki

benim gelinlik kuzenimin gelinliği canım..
çok beğeniyordum sağolsun o da teklif etti zaten..
ama kız 36 ben 38 beden olunca terziye düştü yolum işte canım

çok sağolun harıl harıl çalışıyorum ama hayırlısıyla bütsüz mezun olurum inş.
20 temmuzda alacam diplomamı inş.
düğünden sonra kocacımla

ayşem bende iş bankasından kiralayacağım bi gidip bakmak lazım ebatlarına kuzum doğru diyorsun en güvenilir banka o geliyor bana

ilk önce ev ya o neymiş öyle kavga et gerekirse aaaaa ev almadan araba alınmaz falan de bu erkekler bir garip ya

edacım bizde ev diye karar verdik 3 ay falan ev baktık. en az 200 vermek lazım sıfır bi eve, yeri iyi olsun, site içinde olsun falan dersen 300 e kadar uzuyor. baktığımız evler de 2+1. 3+1 e yaklaşamıyoruz bile.

bu da 10 yıl sağlam taksit demek.
e 10 yıl özel sektörde iş güvencesi riski var.
sonra çocuk düşününce hamilelik sonrasında bakalım sağlık izin verecekmi çalışabilecek miyiz.
bunları düşünüyoz kaç aydır.

sonra şimdi bahar geldi, ev fiyatları arttı, faizler de yükseldi. dedik kışa kalsın ev işi. hem biraz daha nakit biriktiririz ödeyeceğimiz faiz azalır.

araba da gençken almayacaksak ne zaman alcaz.
diye arabaya niyetlendik.
ALlah hayırlısını versin hepimiz için.

200.000 tl ev için çektiğinde 330.000 tl olarak ödüyorsun on yılda. çok para.

iyiyim tatlım ne olsun ev iş koşturuyoruz işte
hangi siteymiş o söyle bakayım bende üye olayım
nefis yemek tarifleri tatlım
bilirsin belki yemekler günlük her zaman yapabilcegimiz olduğu için
ben çok beğendimmm

hayırlısı olsun aylincimmm

kim nişanı atmış yaw ben hiç bişey anlamadım kızlar

yeni bi arkadaş sanırım nurgülcümm

ayşem seneye kaldı derken bana göre
çünkü daha hiç konuşulmadı
bu saatten sorda bu seneye sığmaz diye düşünüyorum

kızlar evet bence de ev öncelikli
ayşecim bizim şu an rutin olan taksitlerimiz ve ödemelerimiz var zaten
yani kredi çekemeyiz şuanda
kayınpederimde araba alın isterseniz zaten rahat rahat gezememiştiniz
bari evliliğinizin ilk yıllarında yaşayın dedi sıkıştığınız yerde ben yardımcı olucam dedi
zaten çok iyi bi araba almıycaz şimdi altınlarımızın yettiği kadar 10000-12000 lik en fazla
bizeliklerimi falan bozdurmuycam zaten araba için onlar durucak
şuan ayağımızı yerden kesicek bişey istiyoruz yani
ev alırken satarız belki biraz zarar ederiz ama en azından gezdiğimiz yanımıza kar kalır
kızlar biz 9 yıldır birlikteyiz ama gerçekten çok zorluklarla görüştük hep
hep gizli saklı 1 saate sıkıştırılmış bi şekilde
kayınpederimde bunu bildiği için o güvenceyi verdi sağolsun
ev alırken onlarda biraz kredi çekicek zaten bizim evimiz için sağolsunlar

bilmiyorum kuzucum..benzini ayrı kaskosu ayrı tamiri ayrı masraf..yok cnm yok düşünüyorumda aldırmamak için tehdit etmem gerekicek..tabi iş ciddiye bindiği zamn..
asla binmem asla..kendin gezmek istersen tek basına gezersin

ufffffffffffffffffffff
fiyat çok uçuk ayşecim yaaa
lüx bi semttemisiniz siz
200,000tl çok yaaaaa
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMMMMMMM

bu ev araba mevzusu bizde de var..
ufak altınlar ve takılan paralarla borçların bir kısmını öderiz diyoruz..
vee şöyle 3-4 ay sonra araba alırız diyoruz altınlarla..
şu an bile 2 tane bilekliğim 1 bileziğim ve bir kolyem var rahat edemiyorum evdeyken..
biraz takarım sonra arabaya gidecek..
ev için peşinat biriktirip öyle girecez o yola inş bakalım..

Herkese slm kızlaar, yeni arkadaş başladı o nedenle gelemiyorum.
Kınalarımı hazırladım çok şeker oldu, herkes pc ekranına yapıştırdı hatıra kalacak...
Kayınvalidem geldi, şimdi ne yapıyorlar çok merak ediyorum. Yarın çeyizim gidecek çok garip duygular ağlayamıyorum ama içimde bişey yanıyor sanki, gülüyorum ama sanki birisi bişey dese gözyaşlarım boşalacak gibi. Çok stresli şu nakliye işi yaa (
Davetiyelerim içinde yazıcıdan döküm aldım, onuda çözmüş olduk çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…