- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.841
kız nurgül uyku değil halin kalmayacak diyorum benşaka şaka seni korkutmayalım . nurgülü korkutalım kampanyası gibi oldu . allahın izniyle yaparsın canım.
kızlar hırsızlar yeni evlileri tespit eidyorlarmış ve genelde balayındayken çifler çok hırsızlıkoayları oluyormuş biz giderken kaynanama bırakmıştık. şimdide alarm taktırdık. zaten 10 tane bilezik var diğerlerini sbozdurduk borçlara gitti
nurgülüm biz kasa kiraladık bankadan.
kiralık kasaların fiyatları nasıl canım,bende memleketteki düğünden sonra kayınvalidemde bırakmak istemiyorum takıları
hırsızlık olayı çok oluyormuş yeni çiftlere onun için sordum ne yaptınız diye bende demiş türkiye iş bankasını aradım konuştum 150 tl anahtar parası orta boy koca içinde senelik 275 tl istiyorlarmış bende kasa kiralamayı düşünüyorum kızlar bakalım ne olacak sakın evde bırakmayın olurmu ne olur ne olmaz
kim nişanı atmış yaw ben hiç bişey anlamadım kızlar
nurgülüm biz kasa kiraladık bankadan.
dilek başarılar canım, Allah zihin açıklığı versin.
superim iyiyim tatlım kayınvalidem misafirimiz. 2 haftayı geçti.
bi sıkıntı yok çok şükür.
senin seneye mi kalmış canım.
kübraaaa yine haklısın ben bundan sonra yazmıcam kübraya katılıyorum yazcam.
bir ömrü beraber geçirebilir misin, tereddütün var mı ona bak canım.
bizde takıları kasaya koyduk
ama takılan altınları bozdurucaz araba alıcaz sanırım bi kısmı borçlara gitti zaten
şimdilik öyle bi düşüncemiz var bakalım
hırsızlık olayı çok oluyormuş yeni çiftlere onun için sordum ne yaptınız diye bende demiş türkiye iş bankasını aradım konuştum 150 tl anahtar parası orta boy koca içinde senelik 275 tl istiyorlarmış bende kasa kiralamayı düşünüyorum kızlar bakalım ne olacak sakın evde bırakmayın olurmu ne olur ne olmaz
selam dilekçiğim hoşgeldin allah yardımcın olsun canım zihin açıklığı versin kız sen neden gelinliği genişlettin ki
aylin biz ev için saklıyoruz altınları arabayı kredi ile alacağız.
hazır para gitmesin diyoruz.
nurgül ben iş bankasından küçük kasa kiraladım. yarısı anca doldu. oldukça büyük kasaları.
orta kiralamadan önce küçükün boyuna bak canım belki sığar altınların.
küçük seneliği 225.
ben bütün bankaları araştırdım iş bankası en uygundu kızlar bilginiz olsun.
dün akşam da benimki tutturmuş düğünden bir kaç ay sonra araba alıcaz diye..önce ev dedim..araba alalım rahat rahat dolaşalım artık dedi..dolaşmaya çok vakit olucakmış gibi..araba ev alırken teminat olucakmış..laf
dün akşam da benimki tutturmuş düğünden bir kaç ay sonra araba alıcaz diye..önce ev dedim..araba alalım rahat rahat dolaşalım artık dedi..dolaşmaya çok vakit olucakmış gibi..araba ev alırken teminat olucakmış..laf
nefis yemek tarifleri tatlımiyiyim tatlım ne olsun ev iş koşturuyoruz işte
hangi siteymiş o söyle bakayım bende üye olayım
bizde takıları kasaya koyduk
ama takılan altınları bozdurucaz araba alıcaz sanırım bi kısmı borçlara gitti zaten
şimdilik öyle bi düşüncemiz var bakalım
ayşem bende iş bankasından kiralayacağım bi gidip bakmak lazım ebatlarına kuzum doğru diyorsun en güvenilir banka o geliyor bana
ilk önce ev ya o neymiş öyle kavga et gerekirse aaaaa ev almadan araba alınmaz falan de bu erkekler bir garip ya
edacım bizde ev diye karar verdik 3 ay falan ev baktık. en az 200 vermek lazım sıfır bi eve, yeri iyi olsun, site içinde olsun falan dersen 300 e kadar uzuyor. baktığımız evler de 2+1. 3+1 e yaklaşamıyoruz bile.
bu da 10 yıl sağlam taksit demek.
e 10 yıl özel sektörde iş güvencesi riski var.
sonra çocuk düşününce hamilelik sonrasında bakalım sağlık izin verecekmi çalışabilecek miyiz.
bunları düşünüyoz kaç aydır.
sonra şimdi bahar geldi, ev fiyatları arttı, faizler de yükseldi. dedik kışa kalsın ev işi. hem biraz daha nakit biriktiririz ödeyeceğimiz faiz azalır.
araba da gençken almayacaksak ne zaman alcaz.
diye arabaya niyetlendik.
ALlah hayırlısını versin hepimiz için.
200.000 tl ev için çektiğinde 330.000 tl olarak ödüyorsun on yılda. çok para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?