2011 gelin adayları buyrun sohbete

meraba kızlar...ben de 2011 geliniyim geç geldim aranıza ama sağlık olsun :26: sizin ne güzel herşeyiniz hazır herşeyiniz belli ona göre hareket ediosunuz bizim daha mekan tutulmadı yer arıyoruz eylüle ama yok 30 ekime bulmuşlar onuda ben istemiyorum :26: ne olacak böle bilmiyorum

Hoş geldin aramıza canım.
Neden ekimi istemiyorsun?Gerçi bencede imkanın varsa eylül olsun ama olmuyorsada 2012 ye kalmakdan iyidir.

Hoş geldin aramıza canım.
Neden ekimi istemiyorsun?Gerçi bencede imkanın varsa eylül olsun ama olmuyorsada 2012 ye kalmakdan iyidir.

hoşbulduk canımm...30 ekimde havalar baya soğur ekimin başı olsa onada razıyım :97: zaten evimiz küçük milleti filan soğukta nerde ağırlıcaz :26: seneye kalsın diorum onuda nişanlım istemio (gerçi bende istemem o ayrı ) bilmiyorum nolacak halim.. :44:

Son düzenleme:

Canım benimkide 12 kasım :) Bende senin gibi düşünüyordum.Nişanlıma kalsa temmuz en geç eylülde olucakdı ama kısmet değilmiş.Babam saolsun kasıma kaldık.Ama hava soğukda olsa olsun.Sende sıkma canını herşey olucağına varır.Bak ben de 30 ekime bulmuştum babam ona bile olmaz demişdi.

olabildiğince uzatmamaya çalış canım tarihini. eylül doluysa ekim uygundur. eylül derken ekimide kaçırma sene kalma fikrini bence çıkarın aklınızdan. çok yıpranırsınız. zaten anladığım kadarıyla 2 haftalık nişanlısınız ideal süre sizin için. hakkınızda hayırlısı

DİKKAT DİKKAT..Bu topic müptela yapar..ona göre kullanınız

alla alla baban nie uzatıoki arayı..hem 30 ekimle 12 kasım arasında da bişi yok zaten..30 u olsa nolurduki :44: kısmetten öte gidilmio hakkatten :26:
bende burada okuduklarımdan nişanlılığın uzamamasını öğrendim herkes uzun nişanlılığın kötü olduğundan bahsetmiş. evet canım 2 haftalık nişanlıyım 4 senelikte geçmişimiz var bencede gayet ideal..seneye kaldırmam canım blöf yapıorum nişanlıma zaten en kötü htimalle 30 ekim olacak gibi görünüo :96: hayırlısı olsun hakkımızda

o hep aşağıda gördüğümüz 1 ziyaretçi sensin demekK..

hayılısı olsun cnm da valla bencede seneye bırakmayın
2 yıl bekledim başıma gelmedik kalmadı
şimdi herkese tavsiyem beklemeyinnn

hmm..bende hayırlı bi işin uzamamasından yanayımm.bu sevgililik dönemi içinde geçerli uzadıkça tadı kaçıo..herşeyi tadında bırakmak en güzeli..ama işte keşke herşey elimizde olsada uzatmasak bazen elimizde olmayabilio malesef

banada bu cadılar nişanlılık dönemi uzamasın diye tembihleyip durdular ocakta olcak sözümü 30 nisana erteledim

betüşüm senin mutfağın bitmiş miydi? benimde tezgahım kesildi ama dedemin durumundan dolayı mutfakçıda bekliyor ne zaman takılır bilemiyorum sonra geriye fayanslar kalıyor onlarda alındı zaten

5 haziranda nişanım var nişandan sonra netleşecek bizde salon bakacağız eylülden sonra boş bulduğumuz her tarih olur diye konuşmuştuk

ankarada hemen hemen doğru düzgün hiçbiyerde yok yer ..nişanlılık kısa olunca böle bi sıkıntı çıkıo işte..inşallah gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…