2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm çok sağol
çok yorucu ama insan düğün bitipte eve gidince kocaman bir ohh çekiceksin
tadını çıkarın ama çabuk geçiyor söylemesi

Ahahaa canım buketim hemen el atmış olaya
evet esra ben onu merve için söyledim
illa nişanlı olması gerekmiyo diye
arkadaş olduk sonuçta gelsin konuşuruz ne olcak

olur olur bal gbi olur

esracm herşey yeni olduğu için fayanslar parkeler vs sadece toz var üzerlernde boya parkeden önce yapıldığı için damlama filanda olmamış btek camlar çk pis dış cepheyide yaptrdığımz için.. pazartesi eşyalarmz gelio nişanlım bgn evin kaba pisliğini almış bzde evi erkek tarafı temzlermiş kayınvalidemler ince temzliğini yapacaklr inşallah zaten bi toz vardr tek zorlk camlar.. bzde haftaya inşallah çeyizi gtrcez

cnm çok sağol
çok yorucu ama insan düğün bitipte eve gidince kocaman bir ohh çekiceksin
tadını çıkarın ama çabuk geçiyor söylemesi

evet zeynep hiçbişey anlamadım
hemen geçti gitti yaa
keşke gene düğünümüz olsa gene gelinlik giysem
hele gelinliğime hiç doyamadım yaa hiç giymemiş gibi hissediyorum kendimi

kız sende bugün bir haller var aylin onu kendi için değil merve için söyledi artuık gelmiyor gelmesi için nişanlı olması şart değilki diye

Ahahaa canım buketim hemen el atmış olaya
evet esra ben onu merve için söyledim
illa nişanlı olması gerekmiyo diye
arkadaş olduk sonuçta gelsin konuşuruz ne olcak

Ay pardon yaa, bugün mazur görün beni :))
Evet bende Merve'ye onu söyledim ama ara sıra uğruyor yinede, canı saolsun...

Kızlar çıkıyorum
az yemeğim var yanına bişeyler de uydurucam
şimdi gidip dün akşamdan kalan temizliğimi yapmam lazım
salatayı da kocişe bırakırım belkim
Hepinizi öptüm
iyi akşamlar

Canım öyle olsun daha iyi boşver ben bişeyi erken yapınca sonra başka bişey görüyorum onu istiyorum diğerinden soğuyorum böyle daha iyi alıcam gidicem giyincem :))[/QUOTE]

Ayynen öyle nişan elbisemide öyle almıştım, gelinlik gibi dikim sorunu olmadığı içinproblem etmiyorum zaten...

Anamm kızlar sankim şu günler çabuk geçsin diyen siz değil gibisiniz

canım bizimde öyle sıfır daire kaba temizliği falan yapılmıştı ama o camları temizlemek öyle zorki zaten o toz yetiyo insana ve banyo fayansları bizdede boya artığı yoktu hiçbiyerde ama o fayans aralarına sürdükleri şeyden vardı biraz . Bide şöyle bi durum var benim görümcem falan geldi yardım etti ama onun yaptığı heryeri ben tekrar temizledim çünkü başkasının yaptığı o kadar içine sinmiyo insanın canım en kötüsüde evi temizliyosun hadi eşya getirenler ayakkabılarını falan çıkarıyolar ama bişey kurulması gerekiyo matkap bi çalışmaya başlıyo heryer toz oluyo tekrar neyse bitiyo yinede bi şekilde ben gözünü korkutmayım

güzel olmuş ed cım Esra da gördükten sonra bende uğraşıyorum pc de hazırlamaya ama kalp leri koyma bence kendin bilirsin tabi de sadece yazı olsa yeterli gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…