- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.221
kızlaarrr nasılsınızz
geçmişi okudum Ayşecim tez in kabul edilmiş hayırlı uğurlu olsun. Buketçim Allah acil şifa versin. Zeynep herşeyin çok güzel geçmesine çokk sevindim canım saçın makyajın süper olmuş Allah mutluluğunu daim etsin. Betülcüm Evin inşaatı bitmek üzereymiş zorlu bi temizlik seni bekliyor benden söylemesi çok yorulucaksın. Esra cım eşyalrın gitmiş inşallah sağsalim ulaşırlar hatırladıklarım bunlar kızlar bende artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim herayrıntıyı paylaşmak istiyorum sizinle ama ancak takip edebiliyorum sizi hem iş çok yoğun hemde düğün hazırlıklarında herşeyi nişanlımla ben yapıyoruz ama erkeklerde sorumluluk duygusu olmadığı için herşeye tek başıma ben koşturuyorum tabi arkadaş ve anne desteğide alıyorum ama yine de çok zor son yirmi gündür işten çıkıpta eve gidip bi ayaklarımı uzatamadım hergün bişeylere yetişmeye bişeyleri halletmeye uğraşıyorum mesela hala kına elbisem yok Evin nerdeyse bütün eyşaları alındı birtek halı eksiğim kaldı onuda bugün yarın halledicem birde ufak ıvır zıvırlar var eksik hiç bitmiyo maalesef çok yorgunum kızçelerr işte böylee:79:
olur olur bal gbi olurŞeyde vardır canım, hani mısır çarşısının orada kahve satan bir yer varya, peynircilerin ileride köşede, o sokakta bebek şekerleri satılıyor vardır diye düşünüyorum. Olmadı birgün buluşuruz hem cd yaparım sana hemde veririm no problem...
kızlaarrr nasılsınızz
geçmişi okudum Ayşecim tez in kabul edilmiş hayırlı uğurlu olsun. Buketçim Allah acil şifa versin. Zeynep herşeyin çok güzel geçmesine çokk sevindim canım saçın makyajın süper olmuş Allah mutluluğunu daim etsin. Betülcüm Evin inşaatı bitmek üzereymiş zorlu bi temizlik seni bekliyor benden söylemesi çok yorulucaksın. Esra cım eşyalrın gitmiş inşallah sağsalim ulaşırlar hatırladıklarım bunlar kızlar bende artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim herayrıntıyı paylaşmak istiyorum sizinle ama ancak takip edebiliyorum sizi hem iş çok yoğun hemde düğün hazırlıklarında herşeyi nişanlımla ben yapıyoruz ama erkeklerde sorumluluk duygusu olmadığı için herşeye tek başıma ben koşturuyorum tabi arkadaş ve anne desteğide alıyorum ama yine de çok zor son yirmi gündür işten çıkıpta eve gidip bi ayaklarımı uzatamadım hergün bişeylere yetişmeye bişeyleri halletmeye uğraşıyorum mesela hala kına elbisem yok Evin nerdeyse bütün eyşaları alındı birtek halı eksiğim kaldı onuda bugün yarın halledicem birde ufak ıvır zıvırlar var eksik hiç bitmiyo maalesef çok yorgunum kızçelerr işte böylee:79:
Esracım tayininiz hayırlı olsun
buket inşallah dedeniz sağ sağlim hayırlısıyla çıkar ameliyattan
merve gelmiş ama hemen gitmiş galiba yaa
keşke gelse hep
illa nişanlı olmak şartmı sanki burda konuşmak için
cnm çok sağol
çok yorucu ama insan düğün bitipte eve gidince kocaman bir ohh çekiceksin
tadını çıkarın ama çabuk geçiyor söylemesi
Az kaldı Esra'cım sabret.
En fazla 3 hafta sonra buraya dinlenmiş olarak geleceksin...
Bende kına elbisemi 1 hafta kala almak zorunda kalıcam...
Canım öyle olsun daha iyi boşver ben bişeyi erken yapınca sonra başka bişey görüyorum onu istiyorum diğerinden soğuyorum böyle daha iyi alıcam gidicem giyincem :))
kız sende bugün bir haller var aylin onu kendi için değil merve için söyledi artuık gelmiyor gelmesi için nişanlı olması şart değilki diye
Ahahaa canım buketim hemen el atmış olaya
evet esra ben onu merve için söyledim
illa nişanlı olması gerekmiyo diye
arkadaş olduk sonuçta gelsin konuşuruz ne olcak
evet zeynep hiçbişey anlamadım
hemen geçti gitti yaa
keşke gene düğünümüz olsa gene gelinlik giysem
hele gelinliğime hiç doyamadım yaa hiç giymemiş gibi hissediyorum kendimi
dün kaldırdım gelinliğimi ıcım cız etti
doyamadım dahaa.
rüya gibi bişiy gözünü kapa aç bitti
dün kaldırdım gelinliğimi ıcım cız etti
doyamadım dahaa.
rüya gibi bişiy gözünü kapa aç bitti
Kızlar çıkıyorum
az yemeğim var yanına bişeyler de uydurucam
şimdi gidip dün akşamdan kalan temizliğimi yapmam lazım
salatayı da kocişe bırakırım belkim
Hepinizi öptüm
iyi akşamlar
olur olur bal gbi olur
esracm herşey yeni olduğu için fayanslar parkeler vs sadece toz var üzerlernde boya parkeden önce yapıldığı için damlama filanda olmamış btek camlar çk pis dış cepheyide yaptrdığımz için.. pazartesi eşyalarmz gelio nişanlım bgn evin kaba pisliğini almış bzde evi erkek tarafı temzlermiş kayınvalidemler ince temzliğini yapacaklr inşallah zaten bi toz vardr tek zorlk camlar.. bzde haftaya inşallah çeyizi gtrcez
Esracım çalıştım ugrastım yaptım nasıl olmus şekerler
Eki Görüntüle 199981
çok şeker olmuş fakat büyük olmuş, biraz daha küçültsen iyi olacak, birde sizin kınamı 26 haziranda bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?