2011 gelin adayları buyrun sohbete

bncede çk şeker olmş esra ellerne sağlık etiket bnde yaptm ama mıknats yapmadm nerden aldn neyle yapştrdn

Canım artık bebek şekerleri yapıyorlar biliyorsunuz, oralarda mıknatıs ve yapıştırıcı slikon satılıyor.
Kadına bu tarz bişeyi yapıştırırmı diyince ilgiç dedi :)) Ama süper bişey kuruduktan sonra çekiyorum yinede çıkmıyor :))

Esoşum banada yapsana çıktısını buradan alıyım..uzun sürermi??

Yok canımcım, sen isimlerinizi yaz yapayım, ancak bu pc'deki excell'de dandik, yarın bana faceden msj at, diğer pc'de hazırlayıp göndereyim sana. Yei gelen arkadaşın işi var şimdi. Ama hatırlat olurmu, kafam çok dalgın bu günlerde.
Bu arada kızlar bunlar için slikon veriyorlar ama bazı yerler tabancayla sıkılan slikon veriyorlar onlardan almayın çünkü extradan 10 lirada tabancaya vermek zorunda kalıyorsun. Sıvı slikonlar var fiyatı 2,5 lira ben 2 adet aldım 1'isi bitmedi bile...

esracm bnm silikon tabancamda silikonmda var ewde kına mumlarımıda onnla yapştrdm zaten ama kçk kçk mıknatısı nasıl bulucam bzm burda öyle yerler ykki

esracm bnm silikon tabancamda silikonmda var ewde kına mumlarımıda onnla yapştrdm zaten ama kçk kçk mıknatısı nasıl bulucam bzm burda öyle yerler ykki

Bebek şekeri satan yerlerde muhakkak vardır.
Eminönü yakınsa oradan bulabilirsin...
Yada sana buradan mıknatıs ulaştırmanın bir yolunu bulmalıyız :))

betüş şöyle bişi olurmu taşırmı bilmiyorum ama hani sucuların restoranların buzdolabı magnetleri oluyor ya onlardan küçük küçük kesip yapıştırsan

bn bzm burayı bi araştırayım eminönnde kürkçü handa mı olr esracm onuda bulamazsam buluşr werrsn bna :)

Şeyde vardır canım, hani mısır çarşısının orada kahve satan bir yer varya, peynircilerin ileride köşede, o sokakta bebek şekerleri satılıyor vardır diye düşünüyorum. Olmadı birgün buluşuruz hem cd yaparım sana hemde veririm no problem...

Esracım tayininiz hayırlı olsun
buket inşallah dedeniz sağ sağlim hayırlısıyla çıkar ameliyattan
merve gelmiş ama hemen gitmiş galiba yaa
keşke gelse hep
illa nişanlı olmak şartmı sanki burda konuşmak için

Saol canımcım, niye nişanlılık şart olsun kız, yarın öbürgün bizde evli olcez.
Sizin geçtiğiniz yollardan geçicez...

kızlaarrr nasılsınızz
geçmişi okudum Ayşecim tez in kabul edilmiş hayırlı uğurlu olsun. Buketçim Allah acil şifa versin. Zeynep herşeyin çok güzel geçmesine çokk sevindim canım saçın makyajın süper olmuş Allah mutluluğunu daim etsin. Betülcüm Evin inşaatı bitmek üzereymiş zorlu bi temizlik seni bekliyor benden söylemesi çok yorulucaksın. Esra cım eşyalrın gitmiş inşallah sağsalim ulaşırlar hatırladıklarım bunlar kızlar bende artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim herayrıntıyı paylaşmak istiyorum sizinle ama ancak takip edebiliyorum sizi hem iş çok yoğun hemde düğün hazırlıklarında herşeyi nişanlımla ben yapıyoruz ama erkeklerde sorumluluk duygusu olmadığı için herşeye tek başıma ben koşturuyorum tabi arkadaş ve anne desteğide alıyorum ama yine de çok zor son yirmi gündür işten çıkıpta eve gidip bi ayaklarımı uzatamadım hergün bişeylere yetişmeye bişeyleri halletmeye uğraşıyorum mesela hala kına elbisem yok Evin nerdeyse bütün eyşaları alındı birtek halı eksiğim kaldı onuda bugün yarın halledicem birde ufak ıvır zıvırlar var eksik hiç bitmiyo maalesef çok yorgunum kızçelerr işte böylee:79:

Az kaldı Esra'cım sabret.
En fazla 3 hafta sonra buraya dinlenmiş olarak geleceksin...
Bende kına elbisemi 1 hafta kala almak zorunda kalıcam...

geçmiişi okuyamadımm
mervemi gelmiiişşşş
canım yaaa
nasıl mış

Evet canımcım, çok muhabbet etmiyor, bi slm verip kaçıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…