2011 gelin adayları buyrun sohbete

haklısn cnm bn blmşyodm onların temzlemesi gerektiğini yengemler filan kızdılar artık batan yerleri bdaha temzlerz napalım kendi evimiz

Yanlış görmediysem öyleydi, malum bugün gariplik var bende emin olamadım kendimden :))

Excell canım, birde tablo yaptım ben, ayarlamak daha kolay oldu, hemde çerçeve gibi durdu...

hımm bide öyle deneyim bakalım. Kızlar cumartesi günü çeyizim gidicek çeyiz albümü yapadım. Şimdi çeyizlerimin fotolarını çekicem ama size annemin evindeki hallerini mi çekeyim yoksa çeyiz eve gidip yerleştikten sonra mı çekip ekleyim? :)

kızlaarrr nasılsınızz
geçmişi okudum Ayşecim tez in kabul edilmiş hayırlı uğurlu olsun.

sağol esracım benim
çok az kaldı sabret hepsi geçecek,
çok güzel olacak

cnm çok sağol
çok yorucu ama insan düğün bitipte eve gidince kocaman bir ohh çekiceksin
tadını çıkarın ama çabuk geçiyor söylemesi

evet zeynep hiçbişey anlamadım
hemen geçti gitti yaa
keşke gene düğünümüz olsa gene gelinlik giysem
hele gelinliğime hiç doyamadım yaa hiç giymemiş gibi hissediyorum kendimi

ayloşşşşşş ve zeynooo dediğiniz gibi rüya gibi olmalııı

bence de kızlar.
çok çabuk geçiyor.
rüya gibi.
sanki yaşamamışız.
ben şu anda böyle yıllar geçsin stüdyo resimlerimize çocuklarım baksın annem gençken nasılmış diye diye onu düşlüyorum.

güzeller ben çıkarr
birzdan netimde gidicem servisimde kalkıcak zaten.
görüşürüz yarın kocaman öptüm hepinizi

zeynebim ne güzel erken çıkıyosunuz aylinle. ben 6 da çıkıyorum.

BNM ETİKETLERMDE HAZR KARDEŞİM MATBAADA BASTRDI AMA BRAZ BYK OLMŞLAR KINA İÇİN BNDE ONU ÇEREZlere zımbalycam boşa gtmesn braz küçüğünüde kına için yaptırıcam aslınn eklediği bndallı bi kızçe vardı onu yaptım bnde etiket olarak

Meltoşşşşşş çok ama çok mutlu oldum canımcım sende benim gibi kasım gelini oluyorsun.
Valla bizde daha hazırlamadık evrakları neler gerekli bilemiyorum ki.

Tesekkür ederimm kızlarr hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…