2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizim topik yine sessiz sakin...Hazırlıklar son demde heyecanlar hat safhada.Daha sırada kilit noktamız zuzuş,buket,meltem ve ben varım ona göre kızlar.Topiği terk etmek yok sonra taşınırız

nilaycımmm
yaaa aşkolsun evlenip taşıncanız demek biz napcaz burdaaa ((
eşin içinde mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun canımmm
hayırlısıy istediğinizi işi bulursunuz inş....

Kızlar nişanlım balayı için assosta bir otele takılmış durumda.biz hep sakin bir yer olsun istiyorduk daha önce bulduklarımızı araştırınca şikayetleri görünce vazgeçiyorduk.şimdi birinden duymuş tutturdu orası çok güzel sessiz,sakin hem başbaşa oluruz diye... bende balayına gittiğim yerde gezmek de istiyorum başbaşa olmanın yanısıra... ne yapsak bilemedim

nilaycımmm
yaaa aşkolsun evlenip taşıncanız demek biz napcaz burdaaa ((
eşin içinde mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun canımmm
hayırlısıy istediğinizi işi bulursunuz inş....

Amin canım...

Şekerimm kız hani 2011 bitiyor yaa ehh gelin adayı değil gelin oluyoruz ya ondan şey ettim kızz.Sen başkasın her daim bizimlesin.İster 2011 olsun ister 2012 hayırlısıyla seni de gelin edeceğiz inşallah.Gel sarılayım sana

Canım assos bildiğin kadarıyla çok güzel bir yer.Hem başbaşa olursunuz hemde gezersiniz.Doğayla iç içe sakin bir balayı geçirirsiniz baş başa çokda güzel olur.

Dün yürüyüşe gittim kızlar bacaklarım tutulmuş resmen

Ay buğün cuma olmasından mıdır nedir kendimi çok iyi hissediyorum çenem düştü

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tamam tamammmm
2012ye kadar başınızdayım

Canım assos bildiğin kadarıyla çok güzel bir yer.Hem başbaşa olursunuz hemde gezersiniz.Doğayla iç içe sakin bir balayı geçirirsiniz baş başa çokda güzel olur.

İlk söylediğinde soğuk baktım ama başladı işte şöyle yaparızz böyle yaparız falan diye anlatmaya.başbaşa olucaz zaten dönünce yine ailelerin içindeyiz bari ilk günlerimiz sakin geçsin falan o ilk negatifliğim gitti ama bakalım

Hoş geldin esroşummm

Hoşbuldum canımcım, sizde iş değiştirmeye karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah yuva kurana yardımcı oluyor, Zeynep ve Ayşe'nin eşlerinin işi yoktu hemen buluverdiler, bizim atamamız gerçekleşti çok şükür. Sizinde olacaktır...

Zeyno kız E harfi kınada ne hoş olmuş bende E yaptırsam mı acaba

Bizim ikimizinde baş harfi E :))

nilaycım hakkınızda hayırlısı olsun canım
kızlar bende bugün adet oldum dün akşamdan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum
kocişte izin vermedi bu sabah kalkıp kahvaltı hazırlamama
ben hazırlıyım dedi
dedim ben bu haldeyken yiyemem boşver hazırlama
akşam falan bi ilgi alaka sormayın valla çok hoşuma gitti
bu sabahta öperek uyandırıyo beni çok güzeldi

ben çıktım kızlar afiyet olsun size

yaptır tabe bebişim
ama damada da n yaptır

Evet evet zeynep hoş olur dime :)

Valla canım şimdiki işi allaha şükür acil değiştirilecek boyutta değil.Ama ikimizde oturduk konuşduk evlendikden sonra bu saatlerin geç olduğuna karar verdik.Daha bu hafta içi CV gönderdik.Şimdi cumartesi 3 görüşmesi birden var.Gerçekten şükürler olsun ki allahım yardım ediyor.Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah.

Bizimkide E ve N :)

Valla bence hiç negatif bakma canım.Ben mesela istanbuldayım o kadar kalabalık,trafik,gürültü.Kışa geliyor düğünümüz zaten balayınıda sakin geçirmek istiyorum.Hiç öyle gezme hevesim yok kociş olsun yeter. Sende tadını çıkar netten de baktımda şahane bir yer.

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tamam tamammmm
2012ye kadar başınızdayım

2012 ve sonrasıda tabiyki kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…