- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.341
İnşallah içine sinen bi yer olur. Hakkınızda hayırlısı olsun nilaycım...
Bizim topik yine sessiz sakin...Hazırlıklar son demde heyecanlar hat safhada.Daha sırada kilit noktamız zuzuş,buket,meltem ve ben varım ona göre kızlar.Topiği terk etmek yok sonra taşınırız
ay ne süperi kız gecede kavga çıkcak die aklım çıktı
ekledim kuşum özelde
:84: seçildi galiba kıznın adı çirkef insanlardı hiç sevmemiştim oğlunu kaybetmiş çağrılmadığı düğüne mi gidiyor
nilaycımmm
yaaa aşkolsun evlenip taşıncanız demek biz napcaz burdaaa((
eşin içinde mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun canımmm
hayırlısıy istediğinizi işi bulursunuz inş....
Kızlar nişanlım balayı için assosta bir otele takılmış durumda.biz hep sakin bir yer olsun istiyorduk daha önce bulduklarımızı araştırınca şikayetleri görünce vazgeçiyorduk.şimdi birinden duymuş tutturdu orası çok güzel sessiz,sakin hem başbaşa oluruz diye... bende balayına gittiğim yerde gezmek de istiyorum başbaşa olmanın yanısıra... ne yapsak bilemedim
Herkese slm hayırlı cumalar kızlar.
Zeynep'cim çok güzel olmuşsun, çok beğendim...
esracığım saol balımm.teşkederimm
Amin canım...
Şekerimm kız hani 2011 bitiyor yaa ehh gelin adayı değil gelin oluyoruz ya ondan şey ettim kızz.Sen başkasın her daim bizimlesin.İster 2011 olsun ister 2012 hayırlısıyla seni de gelin edeceğiz inşallah.Gel sarılayım sana
Canım assos bildiğin kadarıyla çok güzel bir yer.Hem başbaşa olursunuz hemde gezersiniz.Doğayla iç içe sakin bir balayı geçirirsiniz baş başa çokda güzel olur.
Hoş geldin esroşummm
Zeyno kız E harfi kınada ne hoş olmuş bende E yaptırsam mı acaba
Zeyno kız E harfi kınada ne hoş olmuş bende E yaptırsam mı acaba
yaptır tabe bebişim
ama damada da n yaptır
Hoşbuldum canımcım, sizde iş değiştirmeye karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah yuva kurana yardımcı oluyor, Zeynep ve Ayşe'nin eşlerinin işi yoktu hemen buluverdiler, bizim atamamız gerçekleşti çok şükür. Sizinde olacaktır...
Bizim ikimizinde baş harfi E :))
İlk söylediğinde soğuk baktım ama başladı işte şöyle yaparızz böyle yaparız falan diye anlatmaya.başbaşa olucaz zaten dönünce yine ailelerin içindeyiz bari ilk günlerimiz sakin geçsin falan o ilk negatifliğim gitti ama bakalım
uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tamam tamammmm
2012ye kadar başınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?