- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.301
hoşlanmıom zaten
yoo özellikle çıkartıp götürücem güzelliğimi bi kere daha gözünü açıp görsün kaynanam die
allah seni zeynep öldürdün beni gülmekten.
Allah aşkına ama benden güzel olduğunu sölüo
bende fotoyu çıkartıp göstercem görsün barim gözünü açıp
ama dio ki artık o güzel değil zeynep in gözleri yeter
geçti artıkkk
amann boşver böyle şeyleri canım. benim düğünümde yarım saat oturan insanı ben daha muhattab bile almam. eltim diye saymam yani. oda yeni mi evlendi baya yaşlı duruyor ama.
zeynep ailen çok asil duruyor valla resimde abinle baban jön gibi. maşallah abinin boyu şok oldum
kızlar gelinbaşı için kaça anlaşmıştınız ben nişan için bir kaç yere sordum 150-200 arası fiyatlar verdiler sadece saç ve makyaj için çıt çıt takılırsa extra 100 tl daha istiyorlar
200 e yaptılar benimkini kirpikte baya zorlandı kadın ama haketti 70 tl aldı makyajıma işte geri kalan saç. kınada 90 aldı nikahta 70
kızlar gelinbaşı için kaça anlaşmıştınız ben nişan için bir kaç yere sordum 150-200 arası fiyatlar verdiler sadece saç ve makyaj için çıt çıt takılırsa extra 100 tl daha istiyorlar
çok iyi iş çıkarmış iyide almış bende bir kaç yere daha sorsam ama nişan başı demesem olur mu ki
ya zeynep koptum yaaaaaaakızlar gelinbaşı için kaça anlaşmıştınız ben nişan için bir kaç yere sordum 150-200 arası fiyatlar verdiler sadece saç ve makyaj için çıt çıt takılırsa extra 100 tl daha istiyorlar
eda süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagelin başı + damat trası + araba süsleme + 6 adet stüdyo fotoları
300 tl
aynı özeni gösterirlermi tatlım ya makyajda falannelbisem kısa ya zaten arkadaşımın düğünü diyebilirim gene giyerim elbisemi sade birşey zaten çakmazlar ama nişan başı desem daha mı güzel yaparlar onu bilemiyorum ama saçım zaten kısa fazla alternatif yok ki ne yapayım kızlar bayılayımmı 150 tl yi başka yere nişan başı demeden arkadaşımın düğünümü diyeyim
aynı özeni gösterirlermi tatlım ya makyajda falann
ayy 150 ne öyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?