2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah aşkına ama benden güzel olduğunu sölüo
bende fotoyu çıkartıp göstercem görsün barim gözünü açıp
ama dio ki artık o güzel değil zeynep in gözleri yeter
geçti artıkkk

amann boşver böyle şeyleri canım. benim düğünümde yarım saat oturan insanı ben daha muhattab bile almam. eltim diye saymam yani. oda yeni mi evlendi baya yaşlı duruyor ama.

amann boşver böyle şeyleri canım. benim düğünümde yarım saat oturan insanı ben daha muhattab bile almam. eltim diye saymam yani. oda yeni mi evlendi baya yaşlı duruyor ama.

zeynep ailen çok asil duruyor valla resimde abinle baban jön gibi. maşallah abinin boyu şok oldum

bende öle diyrm zaten daha görüşmem
32 yaşında cnmcım yeni evlendi evit.
7 ay oldu işte
abim eski basketbol hocası özel ders veriodu ayağından sakatlandı bıraktı uzun sürede geçmedi 4 yıl kadar şimdi iyi ama oynaması yasak

kızlar gelinbaşı için kaça anlaşmıştınız ben nişan için bir kaç yere sordum 150-200 arası fiyatlar verdiler sadece saç ve makyaj için çıt çıt takılırsa extra 100 tl daha istiyorlar

kızlar gelinbaşı için kaça anlaşmıştınız ben nişan için bir kaç yere sordum 150-200 arası fiyatlar verdiler sadece saç ve makyaj için çıt çıt takılırsa extra 100 tl daha istiyorlar

200 e yaptılar benimkini kirpikte baya zorlandı kadın ama haketti 70 tl aldı makyajıma işte geri kalan saç. kınada 90 aldı nikahta 70

çok iyi iş çıkarmış iyide almış bende bir kaç yere daha sorsam ama nişan başı demesem olur mu ki

buket onu bende denedim ama olmuyor canım yaa. diyorsun bir kereoluyor giyinip çıkayım bari kuaförden. mecburen veiryorsun yani parayı. benim kına başörtüm kaş bıyık mankür pedikür ve makyajıma 150 aldı ama düğünde de beni yoldu sağolsun. düğünde 350 ödedim düğün başörtüm ve makyajıma.

ya zeynep koptum yaaaaaaa
o ne öylee
Salak eldivenimi yırttı demişin ya koptum

Saçımın dandik olduğunu düşünmüyorum ama
ilçede oturmanın faydası herhalde
80 tl aldı :44:

evet canım çok iyi aldıı.
boyayada 50 tl aldı.
ay evet gözü kaldı eldivenimde
birde oturduğu yerden bekleme odası gözüküo camlı böle dudaklarını yiye yiye bacaklarını sallıo kötü kötü içeri bakıo bak erhan dedim sinsi dioo
kayınvaldemle oynuoruz alkışlıo fln o fotoları sonra eklicem nasıl boğacaktı benii
kaçtım

elbisem kısa ya zaten arkadaşımın düğünü diyebilirim gene giyerim elbisemi sade birşey zaten çakmazlar ama nişan başı desem daha mı güzel yaparlar onu bilemiyorum ama saçım zaten kısa fazla alternatif yok ki ne yapayım kızlar bayılayımmı 150 tl yi başka yere nişan başı demeden arkadaşımın düğünümü diyeyim

aynı özeni gösterirlermi tatlım ya makyajda falann
ayy 150 ne öyle yaa

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız temizlik yaptım yeni geldim oda leş olmuş leş bastım domestosu her yere ohhhh mis gibi oldu valla

Son düzenleme:
aynı özeni gösterirlermi tatlım ya makyajda falann
ayy 150 ne öyle yaa

saçta saçım kısa olduğundan fazla seçenek yok zaten de makyajda dediğin gibi özen farklı olur mu emin olamadım bende 150 de çok ama:S inan geçen pazar tüm kükürtlü caddesini baştan sona dolaştım fiyat aldım 10 kuaföre sormuşumdur 150-200 arası fiyat verdiler hele sacha 300 dedi

zeynepçiğim baktım resimlerine canım çok güzel olmuşsun rabbim kötü gözlerden nazarlardan korusun ailene yuvana geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş. çok ama çok mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…