- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.321
zeynepçiğim baktım resimlerine canım çok güzel olmuşsun rabbim kötü gözlerden nazarlardan korusun ailene yuvana geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş. çok ama çok mutlu olun
cnm kuaförüne güveniyorsan ver ama pazarlık etmedin mi banada çok geldi
100 dese tmm bari saçı makyajı ok.
ama 150 çok. nişan deme de arkadaşımın nişanı eltimin nişanı fln de.
saçta saçım kısa olduğundan fazla seçenek yok zaten de makyajda dediğin gibi özen farklı olur mu emin olamadım bende 150 de çok ama:S inan geçen pazar tüm kükürtlü caddesini baştan sona dolaştım fiyat aldım 10 kuaföre sormuşumdur 150-200 arası fiyat verdiler hele sacha 300 dedi
bak tatlım n dcem hani kervasaray oteli var yaa onun hemen yanındaki dar aralıktan girince kuaför var
geçen yıl arkadaşım yaptırmıştı 50 zlira aldı makyajı falan
gerçektende güzel yapmıştı uğraşmıştı bi bak istersen
çok iyi iş çıkarmış iyide almış bende bir kaç yere daha sorsam ama nişan başı demesem olur mu ki
çekirgedeki kervansaymı canım benim nişanımda orda oalcak
bebişim bu fomarada var ya ordaki
anladım canım yağmur kuaförümü diyorsun dilek ablanın yeri oraya roflemi yaptırıyorum ama maktaj ürünleri profesyonel değil canım onun
kızlar belki blirsinz msnde çevrimiçi müzik dosyası yollarken belli bi kota varmı fazla olduğunda ne olur işyermdeki pcden yollamak istyrmda
..................................................................................................................................................
hmmm tatlım ismini falan bilmiyorum
arkadaşımı gidip almıştık ordan
küçük bi kuaför salonuydu
istersen arkadaşıma sorabilirim
ben üst caddeyede sorayım da 800-100 arası bulamzsam öğrenirsin canım kükürtlüde olsun evime ve fotoğrafçıya yakın olsun istiyorum
hmmmm evet tatlım
yakında olması gerekir
tamam güzelim
kızlarr ay unuttum söylemeyiii
ben,m düğünümde kim vardıı biliomusunuz
kırk yıl düşünseniz gelmez
semra kaynanaa
biz omşuyuz onla ay çağırmadım kalkmış gelmiş
kızıda bi oynuo bi oynuo bende gitmedim yanına hiç
fotosunu getireyim size bi ara
Benim kocişin işini değiştirmeye karar verdik kuzular.
Çok geç çıkıyor 8 de iş başı yapıyor akşam çıkış 8:30,9:00 9,30 bazen 10 bile oluyor.
Haftada bir gün izin hangi gün olduğu belli değil.Birde biliyorsunuz maltepede işi erkende giriş yaptığı için maltepede oturma durumumuz vardı.Ama ben hiç istemiyorum.Hem o kadar saat yol gidicem hemde eve gittiğimde yine kocişi beklicem.Ne kadar fedakarlık yapsamda yine işin şartları uymuyor.Sevdiceğimde evlendikten sonra burdaki şartlarla zor diyor.
Şimdi bir iş var cumartesi pazar tatil maltepede.Çalışma saatlerini bilmiyoruz ama hafta sonu tatil olması çok cazip geldi:)
Yine başka bir iş var oda mecidiyeköyde bana yakın.Oda bu cumartesi görüşmeye çağırdı.
Yine mecidiyeköyde başka bir yer daha bu cumartesi görüşmeye çağırdı.
Kızlar dua edin bizim için en hayırlı yer neresiyse o olsun.Sevdiceğim hayatım saatleri kadar çalışma ortamıda önemli cıvık cıvık bir çalışma ortamında yapamam ben yapıma ters dedi.Böyle düşünmeside çok hoşuma gitti.Hakkımızda hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?