2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm kuaförüne güveniyorsan ver ama pazarlık etmedin mi banada çok geldi
100 dese tmm bari saçı makyajı ok.
ama 150 çok. nişan deme de arkadaşımın nişanı eltimin nişanı fln de.

benim gittiğim kuaför kayınvalidemin arkadaşıydı o yüzden ekstra indirimli yapmış benimkini fiyatını bilmyorum ama çok uyguna geldi
kınada 3 kişi düğünde 5 kişiydik 300 tl almış düşünün
ve çokta ilgilendi
bende çok memnun kaldım saçımdan da makyajımdan da

cnm kuaförüne güveniyorsan ver ama pazarlık etmedin mi banada çok geldi
100 dese tmm bari saçı makyajı ok.
ama 150 çok. nişan deme de arkadaşımın nişanı eltimin nişanı fln de.

pazarlık yaptırmıyorlar ki canım yok kirpik takacaklarmış yok ilgileneceklermiş:S Size daha önce o kuaförün yaptığı saç ve makyajımı eklemiştim iyi iş çıkarmıştı ama 150 de çok yani ben en iyisi üst caddeyede sorayım ama arkadaşımın düğünü diyeyim

bak tatlım n dcem hani kervasaray oteli var yaa onun hemen yanındaki dar aralıktan girince kuaför var
geçen yıl arkadaşım yaptırmıştı 50 zlira aldı makyajı falan
gerçektende güzel yapmıştı uğraşmıştı bi bak istersen

kızlar belki blirsinz msnde çevrimiçi müzik dosyası yollarken belli bi kota varmı fazla olduğunda ne olur işyermdeki pcden yollamak istyrmda
..................................................................................................................................................

Benim bildiğim kadarıyla yok canım şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Ama daha hızlı gitmesi açısından dosyayı zipliyebilirsin.

Bu arada ben geldimm :) İşler yoğun ama uğramadan edemedim.

hmmm tatlım ismini falan bilmiyorum
arkadaşımı gidip almıştık ordan
küçük bi kuaför salonuydu
istersen arkadaşıma sorabilirim

ben üst caddeyede sorayım da 80-100 arası bulamzsam öğrenirsin canım kükürtlüde olsun evime ve fotoğrafçıya yakın olsun istiyorum

Son düzenleme:
Benim kocişin işini değiştirmeye karar verdik kuzular.
Çok geç çıkıyor 8 de iş başı yapıyor akşam çıkış 8:30,9:00 9,30 bazen 10 bile oluyor.
Haftada bir gün izin hangi gün olduğu belli değil.Birde biliyorsunuz maltepede işi erkende giriş yaptığı için maltepede oturma durumumuz vardı.Ama ben hiç istemiyorum.Hem o kadar saat yol gidicem hemde eve gittiğimde yine kocişi beklicem.Ne kadar fedakarlık yapsamda yine işin şartları uymuyor.Sevdiceğimde evlendikten sonra burdaki şartlarla zor diyor.

Şimdi bir iş var cumartesi pazar tatil maltepede.Çalışma saatlerini bilmiyoruz ama hafta sonu tatil olması çok cazip geldi:)

Yine başka bir iş var oda mecidiyeköyde bana yakın.Oda bu cumartesi görüşmeye çağırdı.
Yine mecidiyeköyde başka bir yer daha bu cumartesi görüşmeye çağırdı.

Kızlar dua edin bizim için en hayırlı yer neresiyse o olsun.Sevdiceğim hayatım saatleri kadar çalışma ortamıda önemli cıvık cıvık bir çalışma ortamında yapamam ben yapıma ters dedi.Böyle düşünmeside çok hoşuma gitti.Hakkımızda hayırlısı inşallah.

kızlarr ay unuttum söylemeyiii
ben,m düğünümde kim vardıı biliomusunuz
kırk yıl düşünseniz gelmez
semra kaynanaa
biz omşuyuz onla ay çağırmadım kalkmış gelmiş
kızıda bi oynuo bi oynuo bende gitmedim yanına hiç
fotosunu getireyim size bi ara

Bizim topik yine sessiz sakin...Hazırlıklar son demde heyecanlar hat safhada.Daha sırada kilit noktamız zuzuş,buket,meltem ve ben varım ona göre kızlar.Topiği terk etmek yok sonra taşınırız

Hadi yaaa süpermiş zeynebimm :)

Fotolarfı ekledin mi sen kuzum ben göremedim ki

İnşallah içine sinen bi yer olur. Hakkınızda hayırlısı olsun nilaycım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…