- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.521
Hatunlar görüldüğü üzere mesaiye kaldım.17:30 da çıkmam gerekiyordu.KK açıkken konsatrede olamıyorum.Bankaları bitirmem lazım.Çıkayım pazartesi görüşmek üzere.İşlerimi bitireyim hızlıca yoksa beyim geçe kaldığım için endişeleniyor.Haydin öpüldünüz.
bende diyorum ayşe birine mesaj atarken yanlıslıkla kk yamı attı
Bende diyom bu kız neden sevindirik oldu ki sen çok yaşa emi
nilayim optumm
bende eve geldim opuyorum sizi canlarim
oyy sormayinn iyiki okumusum tekrar
ya aniden ciksaydimm
Bende diyom bu kız neden sevindirik oldu ki sen çok yaşa emi
buketcim dededen bi haber varmı canım..
iyi akşamlar kızlar
3 akşamdır gelemiyorum.şöyle bir geçmişi okudum.
benim moralim iyi değil.evimizi yerleştiricez ama maalesef oturum alınamadığından elektrik ve su olmayacak.nasıl üzüldüm anlatamam.2 gün midemden yattım.tüm hevesim kaçtı.zaten öncelik bizim daireye verilmişti yapımda.ama elektrik ve su olmayınca hiçbirşeyin anlamı yok.hep ben dedim kira istemiyorum diye başımıza bu geldi işte.alışveriş falan yapasım yok artık.düğünden sonra 2gün otelde kalacağız büyük ihtimalle.sonra balayı.geri gelince de annemler evde olmayacağından bizde falan idare edicez.çok üzgünüm ya.ağlayası m geliyor bu duruma
zuzu, meltem, buket selamm
eşim annesini ultrason çektirmeye götürdü.
bende size bakayım dedim.
gelsinler kahvaltı edicez.
güzel geçsin gününüzzz.
Günaydınn balımmm
Zeynep dügün resimlerini gördümm canımm çook güzel 1 gelin olmussun herseyin sorunsuz geçmesine çok sevindim...
Aysun üzülme canımm sonuçta kiradansa kendi evinde olucaksın
Ben de akşama ne yemek yapsam günlerini görecekmiyim acaba
görürsün görürsün çok tatlı olur.
nikah günü ne zaman alacaksınız canım. 11 kasım için.
sen evlendiğinde ben 1 yıllık evli olucam. Allah huzurla göstersin o günleri hepimize inşallah.
nişanlın istanbulda mı çalışıyor senin. memnun mu işinden.
Altunizade canımm onun iş yeri onun çalışma saatleri filan çok rahat 9-6 çalışıyor hafta sonlarıda tatil memnun işinden onun bir sıkıntısı yok Allah o günleri inşallah gösterir canımm Aminnn benim sıkıntım var artık tv'de çalışsam bile saatlerimin belli olmasını istiyorum çünkü şu anda geç gelsem babam bile kızıyor o yüzden Eskişehir Anadolu Unv Drama kursu veriyormuş 4 yıllık lisans mezunlarına oraya basvuru yapıcam liselerde drama ögretmenligi yapabilirim en azından
meltemim, iyi güzel memnun olmasına sevindim.
senin içinde hayırlısı olsun hakkından
drama öğretmenliği çok iyi fikir.
çook saoll canımm ben çıkıyım işlerime bakıyım annen için de geçmiş olsun canımm
günaydın kızlar, sıkma canını aysuncum hallolur önemli olan kendi evin olması. Günaydın ayşecim çok vefalı bir gelincik çıktın sen biliyor musun
günaydın buketim
hehe
ne açıdan dedin canım
bizi hiç ihmal etmedin tatlım sağol varolbak elçin gelini kara batak gibi
günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız benimde 8- 9 ekimde düğünüm paşamın ailesinin olduğu şehirdede ertesi hafta 8-9 15 ekim düğün tarihlerim:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?