2011 gelin adayları buyrun sohbete

merhaba kıslar nasılsınız bakalım sizleri çok sık
ziyaret edemiyorum belkide bana kızıyorsunuz(bukett)
ama inanın çok yaa yogundum eşimle bir edirne ziyaretimiz
oldu gezmeye gittik 2 gece orda kaldık daha sonra
ablamla eniştem geldi 4 gün misafirim oldular onlar gitti
bahar temizligi yaptım sonra izmirden ist. bir gelinimiz geldi onun
düğününe gittim 2 gece karşıda kaldım bu hafta bahar temizligime
devam ettim ama inanın işlerim hiç bitmiyo sizleri unuttugumu sanmayın yada
boşladıgımı msn bile açık bişi yazamıyorum ayşeyle bile zar zor karşılaşır olduk
nette bana kızmayın tamammı elimden geldigimce burdayım kolay kolayda bırakmam
sizleri bunu unutmayın olurmuherkese benden buuuuuu

Hosgeldin Elçincimm iyi yapmıssın canımm degişiklik sana da iyi gelmiştir...

Bugün saçlarımı kestirdim kuaförle pazarlık yapa yapa uçlarından azalta azalta kestirdim sonra kuaförüm bana saç provası yaptı resmimi de paylasırım sonra sonra kızlarla buluştuk kahve içtik benden bu kadar...

ben şimdi kahvaltı yapıyorum kızlar kahvaltıdan sonra görüşürüz öpüyorum sizi buyrun gelin sizde hep beraber yiyelim hadiyin ben çayları alıp geliyorum hemen

Son düzenleme:
günaydın kızlar inanılmaz yorgunum btn haftasonum çeyiz toparlamakla geçti şükür bayaa kolayladık brazck kaldı bu cumartesi nasip olursa çeyizim gdiyo odamda yatamıyorum artık heryeri kaplyan koliler yüzünden.. sabah çıkmadan resm çektm gn içince yklerm inşallah

zuhalim nurgüşüm betüşüm hoşgeldiniz kızlar..o kadar yorgunumkii..
evin badanası c.tesi bitti.bende dün temizlik yaptım badanacı mahvetmiş yerleri..ölüyorum yorgunluktan..bileklerimi hissetmiyorum..banyo tuvalet mutfagı bıraktım düşünün :95:

ahhh çk ii anlıorm eda seni.. tek başınamı temzledn kayınvaliden filan gelmedimi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben geldim

Ay nasıl yorgunum anlatamam.
Hafta sonu iki günde temizlik yaptım.
Birinde tek başıma diğerinde aneyle.
Kışlıkları kaldırdık giymediklerimi ayırdık.
Alt üst cam çerçeve dolap içi heryeri temizledik.

Kızlar bu arada bildiğiniz kurum vs varsa yada kıyafete ihtiyacı olan aklınızda bulunsun.
Utanarak söylüyorum ki giymediğim birçok kıyafet çıkıcak ve atılmayı bekliyor olucak.Ve hepsi yeni gibi.

yok canım gelmedi..oda evde halı yıkıyomus..kendi annemle yaptık..heryerim ağrıyo betüş..
sen çeyizlerini yıkadın yerleştirdin koliledin öyle mi canım

ewt cnm yıkanackları yıkadk ütüledk onlar yerleşti ama yemek takımı bardak kaşık vs onları yıkamadk tekrrdan ambalajına yerleştremyz die onlar evimde yıkanıcak herşey kolilendi süslendi odamda beklio cumartesiyi.. bkaç dikiş işi kldı işte onlarda bgn bterse inşallah haftaiçi ev aksesuarlarımı halımı filan tamamlycam btmş olcak tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…