2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşgeldin, kendinden biraz bahsedermisin, sanırım en son evlenen gelin sen olacaksın...

22 yaşındayım tekirdağda çalışıyorum ailem çanakkalede nişanlımda orda çalışıyor aileside burdurda 14 mayısta istemeyle nişanımız oldu kısmetse ekimdede düğün aslında seneye yaza istiyorduk ama tayin çıkma durumu var nişanlımın doğuya o yüzden erken olsun istedik bide ayrı şehirlerdeyiz görüşemek çok kötü oluyor
öyle işte kızlar burda birlikte ilerleriz güzelde paylaşımlarımız olur inş.

Tekirdağlı bir arkadaşımız daha var burada, bende 3 yıl öncesine kadar sık giderdim.
Nişanlının mesleği ne, bende doğuya gidicemde...

Canım gelinlerim ve biricik arkadaşlarım sizleri çok özledim ama son 20 gündür kafamı kaşımaya vaktim olmadı
artık son haftadayım darısı bekleyen bütün gelinlerimin başına inşallah... inanılmaz bir heyecan ve duygu... hepiniz en güzel şekilde yaşarsınız inşallah...
Evim hazır tamamen,dün gelinliğimi aldım süper olmuş, sizlere fotolarını koymak istiyordum ama henüz çekme fırsatım bile olmadı... bugün evime net bağlandı en kısa zamanda hepsinin fotoğrafını koyucam
sizleri çok seviyorum benim için dua edin hava düzelsin ve düğünüm hayal ettiğim gibi olsun :84:

inanamıyorum olanlara ya..
imam nikahı kıyılana kadar yalnız görüşürsek hakkım helal değil demiş kayınpederim..
babam da kıydırmam şimdi diyor..
1.5 ay sadece aileler varken bakacaz birbirimize..
biz davetiye seçecektik daha fırın alacaktık yaa..
ne biçin şansım var benim ya..
babama anneme dedim iyi olmuş görüşmeyin diyorlar..
1.5 ayı burnumdan getirecekler..
yok yok ayrılalım istiyorlar kesin yoksa orta yol bulur birileri yaa offfffffffffffff

bu yetmez gibi bugünkü sınav berbattı..
aylardır çalıştım didindim ama bu moralle ne bekliyordum ki ....

çok büyük bir gaf yaptın esra meltemin kasımda nilayın kasımda kesin bunlar benimde ekim kasım gibi o kadar aydır geliyoruz bizi bir kalemde sildin

Ayyy çok özür dileriö canımcım, inan listeye bakmadım aslında yazarken eminde olamadım ama en son gelin eylül diye hatılıyorum ben...
Belkide Allah yazdırdı kız, bi baktın hepiniz eylülde evlendiniz :))

Kızlaar görüyorumki hepimizde benzer sıkıntılar var, zaman geliyor kapıyı çarpıp çıkmayı düşünüyoruz ama pire için yorgan yakmayalım diyoruz...
Allah her daim yardımcımız olsun, ben şimdiyi değilde evlendikten sonrayı düşünüyorum, nişanlım değişirse diye korkuyorum, şimdi laf söyletmiyor çok şükür o zaman farklı olursa diyorum (

Kızlar umarım okursunuz bunları geçmişi okumuyorsunuz ama olsun yine de yazıyım dedim;

Benim 13 yasında erkek kardesim var annem çalışıyordu ona ben baktım o dogdugu zaman ben 13 yasındaydım o kadar akıllı bir bebekti ki benim yatagımda yatardı bende derslerimi yapardımben onun kokusunu özlerdim ya okuldan koşa koşa eve gelirdim şimdi boyu benim boyuma yaklaştı biz onunla birlikte konserlere gidiyoruz....
Annem desen benim arkadasım,en iyi dostum aramızda 20 yaş var biz onunla birlikte her yere gideriz o benim fikrimi almadan üstüne bile hiçbir şey almaz...
Dedem asker emeklisi o yüzden babamı çok otoriter yetiştirmiş o yüzden dısardan bakınca serttir ....ilk defa onların yüzündeki gururu unv mezun olurken kep atma töreninde gördüm...
Evlilik aklımın ucundan bile geçmezdi babam da zaten alışamadı evlenmesem belki mutlu da olurlar ama artık onlar da torun sevgisini yasamak istiyorlar...dogdugum,büyüdügüm parkında oynadıgım kızlarla akşamları çekirdek çitledigimiz,yürüyüş yaptıgımız yerleri,kuaförümü bir telefonla bana gelen kahve suyu koy diyen arkadaslarımı,sadece bir erkek için bırakıp gidecegim..Neden onu seviyorum?Peki o bu fedakarlıga deger mi?
Dip Not:Kızlar hepimiz çok duygusalız çok hassasız gelin hem aglar hem de gidermiş...Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun...

herkesin farklı farklı sıkıntıları var.allah hakkımızda hayırlısını versin.allah hiç birimizin yüzünü kara çıkarmasın

çoğunuz biliyorsunuz uzun zamandır bu topiği takip ediyorum. çünkü benim de kızım 2011 gelini. kızımla birlikte sizin de evlilik sürecinizi takip ettim uzaktan da olsa. ara sıra katıldım sohbet ettim sizlerle. her birinizin mutluluklarını endişelerini heyecanlarını izledim gülümseyerek.bazen de üzüldüm sizlerle birlikte. allah hepinizi mutlu etsin inşallah. utandırmasın hiçbirinizi. ömür boyu mutlu olun inşallah eşlerinizle. (kızım da inşallah).

kleocumm hayırlısı böyleymiş diyorum sadece.en azından herşeyimi kendi evime göre aldım o beni teselli ediyor.

bugün de giriş müziği,dans müziği onları planlıyoruz.

giriş müziği için bir sitede tesadüf dinlediğim can atilla-rumeli hisarının yapılışı müziği;ilk dansımız dj bülent-sen benim can damarımsın

pasta kesilişi için düşünüyoruz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…