- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.541
Hoşgeldin, kendinden biraz bahsedermisin, sanırım en son evlenen gelin sen olacaksın...
22 yaşındayım tekirdağda çalışıyorum ailem çanakkalede nişanlımda orda çalışıyor aileside burdurda 14 mayısta istemeyle nişanımız oldu kısmetse ekimdede düğün aslında seneye yaza istiyorduk ama tayin çıkma durumu var nişanlımın doğuya o yüzden erken olsun istedik bide ayrı şehirlerdeyiz görüşemek çok kötü oluyor
öyle işte kızlar burda birlikte ilerleriz güzelde paylaşımlarımız olur inş.
Tekirdağlı bir arkadaşımız daha var burada, bende 3 yıl öncesine kadar sık giderdim.
Nişanlının mesleği ne, bende doğuya gidicemde...
aa tanışsak ya onunla burda çok güzel olur canım hiç arkadaşım yok burda
nişanlım subay sen ne iş yapıyorsun canım
Zamanla kaynaşırsanız reelde de tanışırsınız.
Ben çizim yapıyorum ama salı günü ayrılıyorum işten, nişanlımın işi dolayısıyla Iğdır'da yaşayacağız bir kaç yıl.
nişanlın ne iş yapıyor biz doğuya gittiğimizde en az 2 yıl kalıcaz
Güldürdün beni, bizim 4-5 yıl kesin gibi görünüyor...
Nişanlım veteriner hekim canım, şuan yükseklisans yapıyor ve ataması oldu o nedenle şimdilik Iğdır'lıyız bakalım daha sonra nereler nasip olacak...[
bizim 2-3 yıl doğu 5 yıl batı sonra tekrar doğu tekrar batı böyle gezices inş. tehlikeli bölgeler ve eş götürülemeyen bölgeler çıkmaz doğuda yoksa tek kalıcam
Güldürdün beni, bizim 4-5 yıl kesin gibi görünüyor...
Nişanlım veteriner hekim canım, şuan yükseklisans yapıyor ve ataması oldu o nedenle şimdilik Iğdır'lıyız bakalım daha sonra nereler nasip olacak...[
bizim 2-3 yıl doğu 5 yıl batı sonra tekrar doğu tekrar batı böyle gezices inş. tehlikeli bölgeler ve eş götürülemeyen bölgeler çıkmaz doğuda yoksa tek kalıcam
Ayy öyle bölgelerdemi oluyor?
İnşaAllah çıkmaz yoksa çok zor lur sizin için, bizim 5 yıl falan doğu sonra nokta tayin olacakmış, yani emekli olana kadar bi yerde çalışacak...
Gelinlikçiye gittiğimde de gelen kızların hepsi tayinci dedi, bu sene tayinci çokmuş :))
Hoşgeldin, kendinden biraz bahsedermisin, sanırım en son evlenen gelin sen olacaksın...
Ayy öyle bölgelerdemi oluyor?
İnşaAllah çıkmaz yoksa çok zor lur sizin için, bizim 5 yıl falan doğu sonra nokta tayin olacakmış, yani emekli olana kadar bi yerde çalışacak...
Gelinlikçiye gittiğimde de gelen kızların hepsi tayinci dedi, bu sene tayinci çokmuş :))
evet eş götürülemeyan yerde çıkıyormuş karakol sınır fln karavanda yatıyorlarmış durum öyle olunca ben kalıcam 2 yıl sonra batıya tayin çıkınca yanına gidicem ama inş. hiç ayrılmayız heryere birlikte giderizseneye yada diğer yıl tayinci oda sabit bir hayat yok sağlıklı mutlu olalımda ben gezmeye razıyım yeterki yanında olayım:26::97:
çok büyük bir gaf yaptın esra meltemin kasımda nilayın kasımda kesin bunlar benimde ekim kasım gibi o kadar aydır geliyoruz bizi bir kalemde sildin
herkesin farklı farklı sıkıntıları var.allah hakkımızda hayırlısını versin.allah hiç birimizin yüzünü kara çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?