- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.021
doktorun verdiği kayganlaştırıcı kremin adı femolup
betüşüm ben bu akşam resmini çeker eklerim yarın canım benim eminönüde çarşı kapısından giriyorsun yukarıya doğru dümdüz çık oradan aldım canım ben
betüşüm ben bu akşam resmini çeker eklerim yarın canım benim eminönüde çarşı kapısından giriyorsun yukarıya doğru dümdüz çık oradan aldım canım ben
betüşüm aldıgı çiçeği hepimiz çok begendik..gidip aynısından bile alabilirm..yukarı çıkarken sağdaki dükkan dimi kuzu..gelin taçları falanda satılıyo
betüşüm aldıgı çiçeği hepimiz çok begendik..gidip aynısından bile alabilirm..yukarı çıkarken sağdaki dükkan dimi kuzu..gelin taçları falanda satılıyo
bnde almak istyrm çk da uygnmş nette 60-80 arası değişio ama neresi anlamadmki kürkçü hanına gelmeden mi hani aksesuarların filan satıldığı bi sokak var kurdale taç broş filan satılıo o sokaktamı kızlar
edoş kız sen bunu görmedin onu internetten buldum ben kız aldığım başka birşey kuzu bu akşam çeker eklerim bebemmm kız dükkan değil adam tezgah açmış oraya cumartesi günü aldım ben
kuzu bak şimdi eminönünde büyük çarşı kapısı varya ordan giriyorsun yukarıya doğru çıkıyorsun kapıdan çıktığın zaman sokak yukarıya doğru devam ediyor hemen sağda kalıyor aldığım yer kız dükkandan almadım adam tezgah açmış kız ordan aldım ben bakalım beğenecekmisiniz
oo buko hoşgeldin.ne oldu nişan?iptal durumu yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?