2011 gelin adayları buyrun sohbete

betüşüm ben bu akşam resmini çeker eklerim yarın canım benim eminönüde çarşı kapısından giriyorsun yukarıya doğru dümdüz çık oradan aldım canım ben

slm kızlar...bende 2011 haziran gelini olacağım inşallah tabi..evim döşendi herşeyim hazır..sadece düğün gününü beklioruz...ama benim bazı sıkıntılarım var sizde de var mı bir yol gösterirseniz sevinirim...

"en ufak şeye bile sinirlenebiliorum
bazen nişanlımın beni sevmediğini düşünüorum ki gözümün içine bakıomuş herkes öle dio
kayınvalide olayını kafamda büyütüorum
anlıycanız psikolojim yerlerde sürünüyor
evlilik öncesidir geçer diorum ama"

yardım edin

betüşüm ben bu akşam resmini çeker eklerim yarın canım benim eminönüde çarşı kapısından giriyorsun yukarıya doğru dümdüz çık oradan aldım canım ben

betüşüm aldıgı çiçeği hepimiz çok begendik..gidip aynısından bile alabilirm..yukarı çıkarken sağdaki dükkan dimi kuzu..gelin taçları falanda satılıyo

betüşüm aldıgı çiçeği hepimiz çok begendik..gidip aynısından bile alabilirm..yukarı çıkarken sağdaki dükkan dimi kuzu..gelin taçları falanda satılıyo

bnde almak istyrm çk da uygnmş nette 60-80 arası değişio ama neresi anlamadmki kürkçü hanına gelmeden mi hani aksesuarların filan satıldığı bi sokak var kurdale taç broş filan satılıo o sokaktamı kızlar

edoş kız sen bunu görmedin onu internetten buldum ben kız aldığım başka birşey kuzu bu akşam çeker eklerim bebemmm kız dükkan değil adam tezgah açmış oraya cumartesi günü aldım ben

kuzu bak şimdi eminönünde büyük çarşı kapısı varya ordan giriyorsun yukarıya doğru çıkıyorsun kapıdan çıktığın zaman sokak yukarıya doğru devam ediyor hemen sağda kalıyor aldığım yer kız dükkandan almadım adam tezgah açmış kız ordan aldım ben bakalım beğenecekmisiniz

Son düzenleme:
bu cumarteside mobilyalarım gelecek doğalgazı açacaklar pazar günüde beyaz eşyalarım gidecek pazarteside onlar bağlanır inş. ayyy çok heyecanlanıyorum yawww cumartesi günü tüllerimide asacağımmm bakalım nasıl olacak benim manita ben artık orada kalırım diyor ya deli çocukkkk

bulmak zor yani :s

Günaydınn kızçeler

Bende inanılmaz yorgunumm diyet spor çok dikkat ediyorum.
Yorgunlukldan ölüyorum buğünda işler inanılmaz yoğun arada bir geleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…