2011 gelin adayları buyrun sohbete

zaten mutfağında dar canım iyi yapmışsın bazen koşullara göre ayarlama yapmak gerekiyor banada herkes neden yatak yanlarında komidin yok diyecek ama sığmıyor ne yapayım komidinsiz olucak yatak mecburen. Ben birşeyi 40 kere söylüyorsam bir bildiğim vardır beni izlemeye devam edin anacığım [/QUOTE]

Keşke sen hepimizden önce evlenseydin canımm :)) örnek olurdunn ne güzell

çeyiz evi kurdeleer felan oh oh çok güzel iyi günlerde huzurla oturmak nasip etsin allah
ileride çok değişecek merak etme alırsın atarsın yaparsın

Keşke sen hepimizden önce evlenseydin canımm :)) örnek olurdunn ne güzell[/QUOTE]

ben her zaman destek olurum kuzularım. Şimdi bir duvar ünitesi tasarlıyorum hazır almazda yaptırırsam onu yaptıracağım olay olmasını bekliyorum

öyle yapıcam kuzum sağol..çok muhabbete gremiyorum bağışla kuzu..hiç ama hiç keyfim yok..

hayır olsun edoşum ne oldu kötü birşey yoktur inş. sen ii olda muhabbete girme canım benim yardım edeceğim birşey olursa mutlaka haber et olurmu

kuzu internetten baktım sipariş verecekti benim manita yapay çiçek 80 tl mi neydi eminönüne tülleri almaya gittik bi baktım ki çiçekçi sırf gelin çiçeği satıyor oradan aldım canlı çiçek gibi duruyor aynen 20 tl verdim hemde

Ayy ben nasıl kıyıcam çiçeeme yaaa, atamam kimselere :))

esoş kız bende atmayacağım valla saklayacağım zaten gelinliğim kiralık bi tek çiçeğim kalacak bana onuda atamam kuzu valla

denizcan utanmamak lazım evet bunlar olağan şeyler neydi o kremin adı kız bende alayım birde nasıl kullanacağız onu

Keşke sen hepimizden önce evlenseydin canımm :)) örnek olurdunn ne güzell[/QUOTE]

estug bakamadım canım evine şimdi hemen bakacağım rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin güzel günlerde otur inş.

çeyiz evi kurdeleer felan oh oh çok güzel iyi günlerde huzurla oturmak nasip etsin allah
ileride çok değişecek merak etme alırsın atarsın yaparsın

Amin canım sağoll.. Ben herşeyin sadece ihtiyacımı karşılıcak kadar olmasından yanayım fazlasına gerek yok diye düşünüyorum canım bu kadar olduya çok şükürr:))

ohhh ohhh zeynebim sarmalar dolmalar helal olsun arkime yawwww tadı nasıl oldu kız beğendimi kocişinnn

bundan sonra tüm akşamlar sizin canım dün akşam yapamadıysan bu akşam yaparsın

tadı güzeldi cnm sarmamı sever zaten yapıodum nişanlıykende foto çekcektim koçiş yanımda çekemedim de :) ztn hemen oturduk sofrayada
bu akşamda geçenden kalma yemeim var onu yeriz.
yanınada sigara böreği kızartıcam akşam çayla.
ama sbhları kalkamıyrm ben yaa erhan benden önce kalkıo hep sofrayıda hazırlıo öle uyandırıo
birde yemekleri dışarda unutuyrm buzd. yerleştirio sonra açınca farkediyrm
utanıyrm valla bazen benim düşünemediklerimi o düşünüo

estug bakamadım canım evine şimdi hemen bakacağım rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin güzel günlerde otur inş.[/QUOTE]
nurgül neresnden aldn eminönünün bnde alırsam netten siparş edcktm sennknn bnzeri resm varmı
Amin canım sağoll.. Ben herşeyin sadece ihtiyacımı karşılıcak kadar olmasından yanayım fazlasına gerek yok diye düşünüyorum canım bu kadar olduya çok şükürr:))

esracm çk haklısın evin hayırlı uğurlu olsn canm mutlulukla otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…