- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.001
zebra perde maliyeti pahalı mı canım ne kadara yaptırdın
zaten mutfağında dar canım iyi yapmışsın bazen koşullara göre ayarlama yapmak gerekiyor banada herkes neden yatak yanlarında komidin yok diyecek ama sığmıyor ne yapayım komidinsiz olucak yatak mecburen. Ben birşeyi 40 kere söylüyorsam bir bildiğim vardır beni izlemeye devam edin anacığım
çok uykum var çok hiçbir iş yapmadım canım sürekli yatmak istiyor
öyle yapıcam kuzum sağol..çok muhabbete gremiyorum bağışla kuzu..hiç ama hiç keyfim yok..
esra bi resim çekilemedim.
aksilikler oldu az çok.
gelinliğin her provada istediğim şeylerin 3/2 sini yaptılar diğerleri hep bir sonraki provaya sarktı.
o yüzden hiç bir provada onlara olan sinirimden çekilmek aklıma gelmedi
geç oldu ama temiz oldu.
hani ilk sen bana bi resim göstermiştin ya merdivende eteği kat kattı dantelden. onun aynısı oldu :)
bende bakmak istiyorum aslış ya gelinliğine
evet eksikler hiç bitmiyor. koşturmaca bitmiyor.
çiçeğini nerden aldın nurgül.
Ayy ben nasıl kıyıcam çiçeeme yaaa, atamam kimselere :))
ne utancan biz cahiliz bu konuda bu yüzden böyle bakıyoruz olaylara eczacı kız dedi ki hiçbirşey söylemedim reçeteyi verdim sadece ayyyy yenimi evlisin çok acıdımı dedi aynen şok oldum bir hafta oldu dedim bende bende dört ay sonra düğünüm var dedi bende allah kolaylık versin dedim çıktım ilk evliler böyle yazın en çok sattığımız jel dedi kız evlenenler en çok yazın oluyor dedi .))) gülermisin ağlarmısın ahh ah
zaten mutfağında dar canım iyi yapmışsın bazen koşullara göre ayarlama yapmak gerekiyor banada herkes neden yatak yanlarında komidin yok diyecek ama sığmıyor ne yapayım komidinsiz olucak yatak mecburen. Ben birşeyi 40 kere söylüyorsam bir bildiğim vardır beni izlemeye devam edin anacığım
çeyiz evi kurdeleer felan oh oh çok güzel iyi günlerde huzurla oturmak nasip etsin allah
ileride çok değişecek merak etme alırsın atarsın yaparsın
Keşke sen hepimizden önce evlenseydin canımm :)) örnek olurdunn ne güzell
akşam sarma yaptımmm.
süpriz yapim dedim kapı çaldı anaaam bi baktım erken gelmiş eşim
hayda süpriz yapcaktık olmadı
akşam sarma yaptımmm.
süpriz yapim dedim kapı çaldı anaaam bi baktım erken gelmiş eşim
hayda süpriz yapcaktık olmadı
ohhh ohhh zeynebim sarmalar dolmalar helal olsun arkime yawwww tadı nasıl oldu kız beğendimi kocişinnn
bundan sonra tüm akşamlar sizin canım dün akşam yapamadıysan bu akşam yaparsın
ben her zaman destek olurum kuzularım. Şimdi bir duvar ünitesi tasarlıyorum hazır almazda yaptırırsam onu yaptıracağım olay olmasını bekliyorum
OO tasarla bakalım canım merakla bekliyoruzz:))
hayır olsun edoşum ne oldu kötü birşey yoktur inş. sen ii olda muhabbete girme canım benim yardım edeceğim birşey olursa mutlaka haber et olurmu
kuzu internetten baktım sipariş verecekti benim manita yapay çiçek 80 tl mi neydi eminönüne tülleri almaya gittik bi baktım ki çiçekçi sırf gelin çiçeği satıyor oradan aldım canlı çiçek gibi duruyor aynen 20 tl verdim hemde
esoş kız bende atmayacağım valla saklayacağım zaten gelinliğim kiralık bi tek çiçeğim kalacak bana onuda atamam kuzu valla
denizcan utanmamak lazım evet bunlar olağan şeyler neydi o kremin adı kız bende alayım birde nasıl kullanacağız onu
Keşke sen hepimizden önce evlenseydin canımm :)) örnek olurdunn ne güzell
Amin canım sağoll.. Ben herşeyin sadece ihtiyacımı karşılıcak kadar olmasından yanayım fazlasına gerek yok diye düşünüyorum canım bu kadar olduya çok şükürr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?