- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.981
ne rahat insanlar valla.
birde ben rahat olabilsem.
off neyse sinirlerim çok bozuk zaten bugün çok gerginim. ağlamak istiyrm hatta
Ne oluyor kızlar size yaa, acaba benmi çok sakinim?
afiyet olsun buket ya sen dükkanda ne satıyorsun. benim hiç haberim yok ne üzerine dükkanınız
şimdi bende öyle diyorumda demekki keramet o anda esrooooooooo sen yinede sakinliği koru bebişş relaxxx kapat gözlerini
sağol canım babamlar eczacıbaşının yapı üzerine bir markasının (reklam olmasın aç kapa aç kapa) yetkili servisi bende bayiisiyim
slm bebişlerr yoğunluktannn gelemiyorum ya oda da tek başımayımevremmmmmmmmm şafağımız kaç kaldı kız de ablana bi
kuzucuklar evimin fotolarını ekledim sizler için biraz alelacele oldu ama idare edin misafir odamızın halısı yok koltuk renklerine uygun bişey bulamadım henüz avizelerimiz eksik ve süs eşyaları ayna saat falan eksik kızlar Albümümden bakabilirsiniz
şafak 103 ablacımm
çok var çoookk
güle güle oturun canım da salondaki masa sandalye mutfak masası ve sandalyesimi basit durmuş sanki yatak odasındaki zebra çok hoşş
cnm evin çok güzel olmuş mutlulukla oturun
kuzucuklar evimin fotolarını ekledim sizler için biraz alelacele oldu ama idare edin misafir odamızın halısı yok koltuk renklerine uygun bişey bulamadım henüz avizelerimiz eksik ve süs eşyaları ayna saat falan eksik kızlar Albümümden bakabilirsiniz
herşeyin çok güzel görünüyor canım
evet canım mutfak masalarından ama camı kahverengi üzeri altınyaldızlı oda küçük olduğu için masa sandalye sığmıyodu canım zaten bizde Alla izin verirse en kısa sürede ev almak istediğimiz için bu masayı ilerde mutfağımda kullanırım salonada misafir odası takımı alırım diye düşündüm :)) Zebra perdeyi herkes çok beğendi canım iyiki sen burda zebra zebra dedin :)) yoksa benim aklımın ucundan bile geçmezdi :))
Hee bu arada Buket'im her gün bir evin önünden geçiyorum, eve bütün perde modellerini uygulamışlar. Balkon ve bir oda camı zebra perde çok hoş duruyor, bi oda renkli stor perde, bir odada ise kruvazemiydi neydi o tülden var, ama o tülü ortalamamışlar pek belli olmamış...
evet canım mutfak masalarından ama camı kahverengi üzeri altınyaldızlı oda küçük olduğu için masa sandalye sığmıyodu canım zaten bizde Alla izin verirse en kısa sürede ev almak istediğimiz için bu masayı ilerde mutfağımda kullanırım salonada misafir odası takımı alırım diye düşündüm :)) Zebra perdeyi herkes çok beğendi canım iyiki sen burda zebra zebra dedin :)) yoksa benim aklımın ucundan bile geçmezdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?