2011 gelin adayları buyrun sohbete

kuzucuklar evimin fotolarını ekledim sizler için biraz alelacele oldu ama idare edin misafir odamızın halısı yok koltuk renklerine uygun bişey bulamadım henüz avizelerimiz eksik ve süs eşyaları ayna saat falan eksik kızlar Albümümden bakabilirsiniz

güle güle oturun canım da salondaki masa sandalye mutfak masası ve sandalyesimi basit durmuş sanki yatak odasındaki zebra çok hoşş

Son düzenleme:
Hee bu arada Buket'im her gün bir evin önünden geçiyorum, eve bütün perde modellerini uygulamışlar. Balkon ve bir oda camı zebra perde çok hoş duruyor, bi oda renkli stor perde, bir odada ise kruvazemiydi neydi o tülden var, ama o tülü ortalamamışlar pek belli olmamış...

Bende hazır kurulu eve gidicem ne güzel dimi, herşey süpriz olacak.
Evi temizletmiş nişanlım çok temiz olmuş diyor, umarım kirletmezler evimizi montaj sırasında...

güle güle oturun canım da salondaki masa sandalye mutfak masası ve sandalyesimi basit durmuş sanki yatak odasındaki zebra çok hoşş

evet canım mutfak masalarından ama camı kahverengi üzeri altınyaldızlı oda küçük olduğu için masa sandalye sığmıyodu canım zaten bizde Alla izin verirse en kısa sürede ev almak istediğimiz için bu masayı ilerde mutfağımda kullanırım salonada misafir odası takımı alırım diye düşündüm :)) Zebra perdeyi herkes çok beğendi canım iyiki sen burda zebra zebra dedin :)) yoksa benim aklımın ucundan bile geçmezdi :))

zebra perde maliyeti pahalı mı canım ne kadara yaptırdın

şimdi birde pileli zebra çıkmış canım onada ayrı bayıldım ama pileleri toz toplar dedi annem:S Bende mi öyle yapsam diyorum salon zebra mutfak bambu stor oturma odası kruvaze yatak odası ip çocuk odasıda şimdilik sadece stor sonra çocuk perdesi yaptırırım

zaten mutfağında dar canım iyi yapmışsın bazen koşullara göre ayarlama yapmak gerekiyor banada herkes neden yatak yanlarında komidin yok diyecek ama sığmıyor ne yapayım komidinsiz olucak yatak mecburen. Ben birşeyi 40 kere söylüyorsam bir bildiğim vardır beni izlemeye devam edin anacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…