2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam fıstıklar ben geldim..dün perde ölçülerini ve davetiyeleri aldık..sağolsunlar heyecan falan bırakmadıkları için hiç birsey hissetmedim görünce..bi yabancı davetiyesi gibiydi..
ama şimdi düne göre biraz daha iyiyim..nişanlım bugun izinli ve elektrk su işleri için koşturuyo..

edacık yapma şeker insan şaşkınlıktan duygusuzlaşıyor
şuan yeni kendi moduma döndüm ve aklıma geldikçe gözlerim doluyor duygulanıyorum
herşey çok güzel olacak eminim öyle hissediyorum ben

Edoşumm zaman daralıyor,zaman daraldıkça insanın gözüne eksikler daha bir çarpıyor.Bak ben bile 5 ayım var inan geçen gün mobilyalara bakıyoruz netten nasıl daraldım anlatamam.Dedim biz nasıl altından kalkıcaz.Ertelesek mi diye bile düşündüm burda heyecanla gün sayan bendim halbuki.Sonra toparladım kendimi.Gün senin günün ve bir daha asla geri gelmeyecek bir gün o yüzden canını hiç bir şeye sıkma emi bacım.

eda hoşgeldinn. seni mutlu görmek çok güzel. allaha şükürler olsun inşallah bütün gelinlerimiz böyle mutlu gelsin topiğimizeee

edaaa hiççç canını sıkmaa ilerde bunları hatırlamayacaksın bile. moralini bozan şey ne bilmiyorum ama bu güzel günlerinin tadını çıkarr

yorumda yaptım ama tekrar yapayım harika çok güzel görünüyorsunuz allah utandırmasın canım inş. zaman sizin için su gibi akıp geçer

canım cok tesekkür ederim:)

allah utandırmasın amin....

zaman su gibi akıp gidiyor evet daha gecen yıl asker yolu beklerken şimdi düğün için gün sayıyoruz:)

darısı tüm bekarlara:)

günaydın kızlar nasılsınız edoşum daha ii olduğuna sevindim canım insan bazen böyle duygusuz olabiliyor şaşkınlık olsa gerek edacığım sende hoş geldin canım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım benim rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin en kötü gününüz böyle olsun canım benim tebrik ediyorum tekrar

bende baktım resimlerine canım çok tatlı olmuşsun allah tamamını erdirsin inş.

tesekkür ediyorum canım...

darsısı düğüne olsun inşallah...

çok zor oluyor ama çookk....

nişanda herkes ağladı...

(mutluluk&gidecek olmanın üzüntüsü ayrı şehire gelin gidyor olmanın)

nişan da böyleysek dedik...düğünde naparız biz:)

biraz gülelim kızlar

bir deli hastanesinde delilerin hepsi zıplıyormuş.Doktor gelmiş ve sormuş siz ne yapıyorsunuz demiş, ordan biri biz tavada mısır patlağı oynuyoruz demiş.bi deli yere yatıyorumuş doktor sormuş sen niye yerde yatıyorsun deli demişki ben tavaya yapıştım demiş.

ben nerdeyse 2 ay olacak evleneli hala dizi izleyemiyorum . ama benimkinin sebebi adam gecelere kadar tartışma programı izliyor da o yüzden

Süpersin zeynepcimm
Allahım yüzünüzde ki gülücükleri hiç eksik etmesin inşallah.

ay benimki izlemioda izletmioda :)
ama hoşuma gidio benimde

evett zaman su gibi 10 gün oldu hala inanamıyrm ama ark.larım dio evli kadın gibi davranmaa başladın artık. daha olgunlaşıyrsun hareketlerin değişti.
bilinçaltı sanırım
düğündaşımm resim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…