- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.081
selam kızlar nişanımız oldu çok şükür....çok güzeldi....
fotoğraflar burda http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/447120-9829-zbyd9829-nisanim9829.html#post19479063
ben göremiyorum nerede
selam fıstıklar ben geldim..dün perde ölçülerini ve davetiyeleri aldık..sağolsunlar heyecan falan bırakmadıkları için hiç birsey hissetmedim görünce..bi yabancı davetiyesi gibiydi..
ama şimdi düne göre biraz daha iyiyim..nişanlım bugun izinli ve elektrk su işleri için koşturuyo..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...tepsisi/447120-9829-zbyd9829-nisanim9829.html
burda canım:s nneden göremedin ki:S
selam fıstıklar ben geldim..dün perde ölçülerini ve davetiyeleri aldık..sağolsunlar heyecan falan bırakmadıkları için hiç birsey hissetmedim görünce..bi yabancı davetiyesi gibiydi..
ama şimdi düne göre biraz daha iyiyim..nişanlım bugun izinli ve elektrk su işleri için koşturuyo..
yorumda yaptım ama tekrar yapayım harika çok güzel görünüyorsunuz allah utandırmasın canım inş. zaman sizin için su gibi akıp geçer
canım cok tesekkür ederim:)
allah utandırmasın amin....
zaman su gibi akıp gidiyor evet daha gecen yıl asker yolu beklerken şimdi düğün için gün sayıyoruz:)
darısı tüm bekarlara:)
bende baktım resimlerine canım çok tatlı olmuşsun allah tamamını erdirsin inş.
ne garip demi arkadaşlar betül zuhal gelin olduk evlendik buradayız yine insan inanası gelmiyor ben hala şaşkınım
ben nerdeyse 2 ay olacak evleneli hala dizi izleyemiyorum .ama benimkinin sebebi adam gecelere kadar tartışma programı izliyor da o yüzden
Süpersin zeynepcimm
Allahım yüzünüzde ki gülücükleri hiç eksik etmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?